Vanity Fair

December 2018
48:00

In which battles are won and lost

4,5 48 x
De Slag bij Waterloo is aan de gang en George zit er middenin. Amelia maakt zich zorgen om hem. Jos daarentegen is meer bezorgd om zichzelf, hoewel hij mijlenver verwijderd is van de frontlinie. Becky maakt gebruik van de chaos om Rawdon zijn paarden te verkopen, goed wetende dat de angstige Jos haar alles zal geven wat ze...
48:00

In which Becky joins her regiment

3,0 44 x
George weigert zich te excuseren voor zijn huwelijk met Amelia. Zijn vader laat hem via een brief weten dat hij niet langer deel uitmaakt van de familie en onterfd wordt.  Het gezelschap trekt naar België waar Becky van elke kans gebruik maakt om een stapje vooruit te zetten op de sociale ladder en een waar charmeoffensief...
November 2018
48:00

A quarrel about an heiress

4,0 72 x
Becky trekt in bij de rijke Matilda en haar toekomst lijkt er rooskleurig uit te zien. Maar er dreigt een oorlog die het geluk van de sluwe Becky en haar omgeving wel eens zou kunnen doen keren.
47:00

Miss Sharp begins to make friends

4,0 64 x
In Hampshire is Becky gouvernante voor Sir Pitt Crawley's dochters. Ze doet haar best om op een goed blaadje te komen bij haar werkgever en wordt beloond, ze wordt zijn secretaresse. Wanneer de zus van Sir Pitt, Matilda, op bezoek komt, haalt Becky haar charmeoffensief boven.
48:00

Miss Sharp in the presence of the enemy

3,0 91 x
Nadat ze haar lesopdracht verloren is, vraagt Becky Sharp ze aan haar schoolvriendin Amelia of ze bij haar kan intrekken. Haar eerste doel is om meteen Amelia's rijke, maar klungelige broer te versieren.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.