Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Veni Vidi Vici

Veni Vidi Vici herbekijken

Februari 2020

Seizoen 1 - 1. Aflevering 1

4,0 17 x
Karstens echtgenote heeft haar job opgegeven, dus zit er maar één ding op: zijn nieuwe film 'Veni Vidi Vici' moet absoluut een kaskraker worden. Dan krijgt hij telefoon van zijn oude vriend Vincent die hem een lucratieve job aanbiedt in de filmindustrie.

Seizoen 1 - 10. Aflevering 10

3,0 5 x
Zowel Karsten als Vincent wordt ingehaald door de werkelijkheid en door de toorn in België zit er maar één ding op: de vlucht nemen.

Seizoen 1 - 2. Aflevering 2

4,0 7 x
Karsten gaat aan de slag in het slachthuis van zijn schoonvader. Ondertussen brengt Vincent een bezoekje aan Two Brothers, waar hem gewezen wordt op zijn openstaande schuld van 200.000 kronen.

Seizoen 1 - 3. Aflevering 3

3,0 11 x
Karsten begint zijn nieuwe carrière onder een pseudoniem, terwijl zijn familie in de waan is dat hij commercials opneemt. Zijn schoonvader voelt echter dat er iets niet pluis is met de carrière van zijn schoonzoon.

Seizoen 1 - 4. Aflevering 4

4,0 9 x
De eerste film van Karsten in Denemarken wordt prompt een groot succes, wat hem ertoe aanzet in een groter en ambitieuzer project te stappen. Jonna, gefrustreerd als ze is, zoekt ergens anders bevestiging.

Seizoen 1 - 5. Aflevering 5

4,0 8 x
Karsten en zijn nieuwe collega's trotseren de ijskoude weersomstandigheden op zee.

Seizoen 1 - 6. Aflevering 6

4,0 6 x
Karsten geraakt steeds meer betrokken bij de louche bijverdiensten van Vincent. Dan moet hij een job aannemen die hij in de verste verte nooit voor ogen had.

Seizoen 1 - 7. Aflevering 7

4,0 7 x
Karstens twijfels over zijn professionele activiteiten nemen met de dag toe. Vincent is evan overtuigd dat die twijfels zullen smelten voor de zon wanneer Karstens ziel gezuiverd wordt.

Seizoen 1 - 8. Aflevering 8

3,0 8 x
Karsten wordt op de hoogte gesteld van een schielijk overlijden. Bijna tegelijktertijd neemt zijn schoonvader het besluit een nieuwe zakelijke markt te veroveren.

Seizoen 1 - 9. Aflevering 9

3,0 6 x
Vandaag wordt de galapremière gehouden van Karstens film, die hij onder een pseudoniem heeft geregisseerd. Tot zijn grote spijt gaat iemand anders met de eer lopen.
Archief