Verminkt

Verminkt gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Verminkt

Na drie mislukte borstoperaties voelt Angelina zich verminkt. Jaren nadat Freddy fillers in haar gezicht liet spuiten, ondervindt ze opeens hinder.

November 2019
Cristina liet samen met een vriendin in Ecuador haar billen opvullen. Haar vriendin overleed vlak na de operatie. Nu heeft Cristina zelf ook last.
Oktober 2019
Een verminkte buik beheerst Rebecca's leven. Marcelle liet haar gezicht opvullen met permanente fillers, maar het lachen is haar inmiddels vergaan.
Bart voelt zich in zijn mannelijkheid aangetast na twee mislukte pogingen om een balprothese te laten plaatsen. En ook Amber gaat door een ware hel.
Greta ging naar een plastisch chirurg om littekens in haar gezicht te behandelen, dat pakte fout uit. Jamaica heeft na een borstlift veel pijn.
Permanente fillers in haar gezicht verwoesten al achttien jaar het leven van Marleen. Ook Samantha is diepongelukkig na twee mislukte neusoperaties.
September 2019
Esmeralda liet haar billen inspuiten met een filler, dat liep verkeerd af. Ook Gaby voelt zich verminkt na een mislukte borst- en buikoperatie.
Archief