Vloglab Crazy #Stories

Vloglab Crazy #Stories gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Vloglab Crazy #Stories

Sarah besluit Joren een kans te geven, maar hun eerste date draait helemaal anders uit dan gepland. De papa van Stien vreest dat de verbouwplannen van Ruben en Stien voor problemen kunnen zorgen. Anneleen komt oog in oog te staan met haar leraar die ze verdenkt van ontvoering.

Seizoen 8
Clarice spreekt een laatste keer af met de vloggers in het clubhuis voor ze vertrekt naar Congo. Steffi wordt meer en meer geconfronteerd met de ziekte van haar mama. Anneleen komt te weten dat haar leerkracht op school iets te maken heeft met haar ontvoering.
De huwelijksreis van Chakir en Zoë verloopt niet zoals gepland... Angela ontmoet voor het eerst haar opa. Steffi vertelt het slechte nieuws aan Cedric, en Stien gaat samen met Anneleen naar het ziekenhuis om zo hopelijk meer info te krijgen over wat er die avond gebeurd is.
Alle vloggers verzamelen aan het huis van Anneleen om haar op te sporen en te weten te komen wat haar overkomen is. Nadat de trouw van Chakir en Zoë abrupt eindigde proberen ze er nu toch het beste van te maken door samen op huwelijksreis te vertrekken.
18:00
De vloggers blikken terug op het vorige seizoen.
Archief