Vranckx op zaterdag

Afleveringen
24:46

Venezuela: De pillencrisis

3,0 7 x
Maria is 8. Ze heeft een tumor en epilepsie. Het is telkens opnieuw een calvarietocht om aan medicatie te geraken, want er heerst een pillencrisis in Venezuela.
24:12

Terug naar Kandahar

3,0 13 x
Abigail Austen is de eerste Britse militair die van geslacht veranderde. Ze gaat voor het eerst terug naar de frontlijn. Deze keer als reporter.
25:56

Gevlucht en verkocht

2,7 84 x
Verhalen uit de wereld. Vranckx toont steevast de mens achter het verhaal.
25:58

Alles op tafel: Mexico

3,0 12 x
Mexicanen gaan op zoek naar geluk in de Verenigde Staten. Maar niet iedereen ziet ze even graag komen. Botsende meningen aan tafel bij Michael en Mariana
24:58

Dit is geen droom

3,0 16 x
Bijna 40 jaar geleden rukte de Rode Khmer families uit elkaar in Cambodja. Een groep jonge tv-makers probeert ze weer te herenigen in een reality show.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.