Vranckx op zaterdag

Afleveringen
26:01

Duterte's doodseskaders

4,0 6 x
De Filipijnse president Duterte belooft bescherming aan wie een drugsdealer doodt. Dat leidt tot wilde moordpartijen en pijnlijke vergissingen.
25:28

Leven in Aleppo

3,0 28 x
Honderdduizenden zijn gevlucht voor het oorlogsgeweld in de Syrische stad Aleppo. Sommigen zijn gebleven. Uit liefde voor de stad of om anderen te helpen.
25:53

De gedumpte generatie

4,0 70 x
60 miljoen Chinese kinderen groeien op zonder ouders. Die gaan werken in de stad. Soms komen die één keer per jaar op bezoek, soms komen ze nooit meer terug.
24:50

Jharia: de hel op aarde

3,0 46 x
In Jharia, een mijngebied in India, woeden al honderd jaar lang zware branden. Sinds er aan open mijnbouw gedaan wordt, gaan hele dorpen in de vlammen op.
26:18

Een dodelijke zwendel

3,0 30 x
Nelufar Hedayat onderzoekt de handel in nepmedicijnen. Van Benin tot in China. Een lucratief handeltje dat veel slachtoffers maakt.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.