Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

VRT Nws Live

VRT Nws Live herbekijken

2022

Aflevering 293 - Vrt Nws Live N.A.V. De Raketinslag In Polen

4,0 6 x
VRT NWS Live naar aanleiding van de raketinslag in Polen.

Aflevering 223 - Het Publiek Groet Queen Elizabeth In Westminster Hall

Verlopen 4,0 11 x
Vanmiddag wordt de kist van Queen Elizabeth van Buckingham Palace naar Westminster Hall gebracht, waar het gewone publiek haar kan gaan groeten.

Aflevering 219 - Processie Met Kist Van Queen Elizabeth In Edinburgh

Verlopen 4,0 34 x
De kist met het lichaam van de Queen wordt in een rouwprocessie overgebracht van de koninklijke residentie Holyroodhouse naar St Giles' Cathedral in Edinburgh. Koning Charles zal die processie begeleiden. Rond 16 uur zou de kist moeten aankomen in de kathedraal, waar meteen een misdienst wordt gepland.

Aflevering 213 - Artsen Bezorgd Over Gezondheid Britse Queen

3,0 5 x
Artsen zijn bezorgd over de gezondheid van Queen Elisabeth. Haar familie verzamelt in Balmoral Castle waar ze onder medisch toezicht is geplaatst. We praten erover met UK correspondente Lia van Beckhove en hoogleraar Engelse taalkunde Lieven Buysse.

Aflevering 212 - Pano: Bouwpromotor Baas?

2,5 43 x
Er komen almaar meer appartementsblokken bij in Vlaanderen. Hoe komt dat en bouwen we ze wel altijd op de goede manier? We praten erover met Wim Van den Eynde van Pano en stedenbouwkundige Tom Coppens (UA).

Aflevering 209 - Wie Volgt Boris Johnson Op?

3,0 3 x
Rond 13u30 weten we wie de nieuwe Britse premier wordt. Alle ogen zijn gericht op Liz Truss, de huidige minister van Buitenlandse Zaken. We gaan live naar Ivan Ollevier in Downing Street.

Aflevering 207 - Belangrijke Dag Voor Ventilus-Project

3,0 5 x
Vandaag zitten verschillende Vlaamse ministers samen met West-Vlaamse burgemeesters over de hoogspanningslijn Ventilus in de provincie. We gaan naar Anne Vanrenterghem in Brugge en spreken met professor Dirk Adang over de mogelijke gezondheidsimpact van hoogspanningslijnen.

29 augustus 2022

4,0 8 x
29 augustus 2022 van VRT Nws Live is uitgezonden op maandag 29 augustus 2022 om 16:53 uur en was te zien op Canvas.

Seizoen 2022, Aflevering 188 - Vrt Nws Live

4,0 12 x
VRT NWS Live n.a.v. de officiële teruggave van de stoffelijke resten van Patrice Lumumba, de eerste premier van het onafhankelijke Congo. Het gaat om een tand van de in 1961 vermoorde Lumumba.

Seizoen 2022, Aflevering 180 - Toespraak Van Koning Filip In Congo

4,0 14 x
Koning Filip spreekt vandaag de Congolese bevolking toe. Verwacht wordt dat hij zijn spijt zal betuigen voor het koloniale verleden van België. We praten erover met collega Stijn Vercruysse die de toespraak volgt in Kinshasa en met politicologe Nadia Nsayi in de webstudio.
Archief