Wanderlust

Afleveringen
46:27

Alexander Stoddart

Verlopen 4,0 7 x
In een huis vol monumentale beelden en delicate bustes ontmoet Alicja beeldhouwer Alexander Stoddart.
46:40

Anisa Mehdi

Verlopen 4,0 7 x
Mehdi bracht als eerste Amerikaanse vrouw ooit verslag uit van de Hadj. De winnares van twee Emmy Awards ontvangt Alicja in haar huis in Maplewood, New Jersey.
45:17

Connie Palmen

Verlopen 3,2 8 x
Alicja ontmoet deze keer Connie Palmen, de leading lady van de Nederlandse letteren. Als geen ander weet ze wat het is om afscheid te moeten nemen.
47:37

Krzysztof Zanussi

Verlopen 4,8 16 x
Krzysztof Zanussi is een van de meest gerenommeerde film- en theaterregisseurs van Europa. Alicja bezoekt hem in zijn huis net buiten Warschau.
40:13

Laurence Freeman

Verlopen 3,7 20 x
Monnik Laurence Freeman is een wereldautoriteit op het gebied van meditatie. Hij reist de wereld rond en is bevriend met de Dalai Lama.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.