Weg van België

Afleveringen
53:55

Afghanistan

3,0 60 x
Kan je mensen terugsturen naar oorlogsgebied? Het overkwam Nasir, een Afghaan die vijf jaar in België verbleef. Hoe ziet zijn nieuwe leven in Kaboel eruit?
53:02

Mongolië

3,0 50 x
Bat en Tuya, die als niet-begeleide minderjarigen in België terechtkwamen, keerden vrijwillig terug. Hoe verliep hun procedure? En hoe vrijwillig is vrijwillig?
53:47

Kosovo

3,0 72 x
De familie Berisha werd eind 2013 naar Kosovo teruggestuurd. Waarom mocht ze, met jonge kinderen, niet blijven? En kan het gezin na zes jaar nog aarden?
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.