Wereldkampioenen

Wereldkampioenen herbekijken

Juni 2018

Vincent Kompany

Verlopen 2,0 98 x
In aanloop naar het WK voetbal nodigt Ben Crabbé drie voetbalvrienden uit voor een diner en fileert hij één Rode Duivel die ons in Rusland wereldkampioen moet maken. In deze aflevering zijn Marc Coucke, Linda De Win en Timmy Simons te gast. Ze bespreken Vincent Kompany.
Mei 2018

Romelu Lukaku

Verlopen 4,0 69 x
In aanloop naar het WK voetbal nodigt Ben Crabbé drie voetbalvrienden uit voor een diner en fileert hij één Rode Duivel die ons in Rusland wereldkampioen moet maken. In deze aflevering zijn Luc Nilis, Herman Brusselmans en Marc Degryse te gast. Ze bespreken Romelu Lukaku.

Eden Hazard

Verlopen 4,5 85 x
In aanloop naar het WK voetbal nodigt Ben Crabbé drie voetbalvrienden uit voor een diner en fileert hij één Rode Duivel die ons in Rusland wereldkampioen moet maken.  In deze aflevering zijn Johan Boskamp, Janice Cayman en Rik Torfs te gast. Ze bespreken Eden Hazard.

Dries Mertens

Verlopen 3,0 104 x
In aanloop naar het WK voetbal nodigt Ben Crabbé drie voetbalvrienden uit voor een diner en fileert hij één Rode Duivel die ons in Rusland wereldkampioen moet maken. In deze aflevering zijn Hein Vanhaezebrouck, Otto-Jan Ham, Youri Mulder te gast. Ze bespreken Dries Mertens.

Kevin De Bruyne

Verlopen 4,5 125 x
In aanloop naar het WK voetbal nodigt Ben Crabbé drie voetbalvrienden uit voor een diner en fileert hij één Rode Duivel die ons in Rusland wereldkampioen moet maken. In deze aflevering zijn Jan Mulder, Ruud Vormer en Erik Van Looy te gast. Ze bespreken Kevin De Bruyne.
Archief