Wetenschap redt de wereld

Afleveringen
30:04

Misdaad loont niet meer

3,0 66 x
Van CSI Leuven tot CSI Chicago, misdaad bestrijden is vandaag topwetenschap.
29:52

10 miljard mensen voeden

3,0 145 x
Hoe zullen we binnenkort tien miljard mensen kunnen voeden? Met efficiënte landbouw, verticale landbouw, proefbuisvlees of astronautenvoeding.
29:11

Red ons uit de file

3,0 101 x
Kan de wetenschap ons uit de file verlossen? Misschien wel. Computergestuurde of vliegende auto's, ondergronds vrachtverkeer of teleportatie?
30:14

Stop de stress

3,0 189 x
Een derde van de Belgen lijdt aan stress op het werk. Hoe krijgt de wetenschap onze overkokende hersenen weer kalm?
30:00

Nooit meer doodgaan?

3,0 131 x
Oud worden, aftakelen en doodgaan. We proberen er zo weinig mogelijk aan te denken, maar er valt niet aan te ontkomen. Of toch?
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.