Whitechapel

Afleveringen
46:28

Aflevering 4

Verlopen 3,0 156 x
Het lichaam van Sid Walden wordt gevonden, maar zijn vingerafdrukken en de huid van zijn gezicht en rug zijn nergens te bespeuren.
45:17

Aflevering 3

Verlopen 3,0 106 x
Een oud dametje redt een jonge vrouw uit de handen van een aanrander. De volgende morgen vind Chandlers team de huid van een mannengezicht in de kunstgalerie.
46:05

Aflevering 2

Verlopen 3,0 126 x
Een oud dametje redt een jonge vrouw uit de handen van een aanrander.
45:00

Aflevering 1

Verlopen 3,0 511 x
Spannende en sfeervolle BBC-serie waarin DI Joseph Chandler en zijn team opnieuw worden geconfronteerd met een aantal moorden in de Londense East End.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.