Wildest Europe

December 2017
52:00

Aflevering 3

3,0 22 x
De Alpen behoren tot de hoogste en meest uitgestrekte bergketens van onze planeet en vormen een van de laatste natuurlijke bastions van Europa.  Dit complexe web van besneeuwde bergtoppen, groene valleien en diepe ravijnen scheidt de loofbossen van Centraal-Europa van de dorre altijdgroene wouden van het zuiden en biedt onderdak aan tienduizenden dier- en plantensoorten.
52:00

Aflevering 2

2,5 18 x
De Europese rivieren banen zich een weg door de landschappen die ze mee hebben vormgegeven en herbergen duizenden diersoorten en voorzien ze van voedsel. Onze wateren zijn van vitaal belang voor tal van dieren. Van minuscule waterspinnen tot het grootste wezen van onze planeet: de blauwe vinvis. Zonder onze rivieren, meren en oceanen zou al dat leven er simpelweg niet meer zijn.
November 2017
52:00

Aflevering 1

4,5 28 x
Aflevering 1 van Wildest Europe is uitgezonden op zaterdag 25 november 2017 om 19:04 uur en was te zien op Canvas.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.