Wildest Indochina

Afleveringen
52:00

Southwest China - China's secret garden (5/5)

Verlopen 3,0 136 x
Het zuidwesten van China is een verborgen oase. De besneeuwde bergtoppen, de mooie valleien en de tropische wouden vormen de biotopen van talrijke wilde dieren.
52:00

Vietnam - phoenix from the ashes (4/5)

Verlopen 3,0 93 x
Vietnam is het meest oostelijke land van het schiereiland Indochina. Er leeft zo'n tien percent van alle diersoorten op aarde.
52:00

Cambodja - the water kingdom (3/5)

Verlopen 3,0 76 x
In Cambodja wordt het klimaat bepaald door de moessons. Hevige regenval, rivieren die uit hun oevers treden: de dieren staan er voor enorme uitdagingen.
52:00

Thailand: het wilde hart (2/5)

3,0 64 x
Thailand is een land van extremen. Het vormt het hart van Indochina. Meer dan 300 soorten zoogdieren moeten er vechten om te overleven.
52:10

Maleisië: freaky dieren (1/5)

Verlopen 3,0 100 x
Maleisië staat bekend om zijn enorme diversiteit. Het warme en natte klimaat zorgt ervoor dat allerlei wilde diersoorten er kunnen gedijen.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.