Wisdom Of The Crowd

Laatste aflevering
Wisdom Of The Crowd
Verlopen 24 x

Seizoen 1, Aflevering 13

Cavanaugh onderzoekt een moord en Alex gaat naar een bespreking over de mogelijk vervroegde vrijlating van Carlos Ochoa.

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 12

Verlopen 24 x
De man die veroordeeld is voor het vermoorden van Mia wordt wakker uit zijn coma en verschaft Tanner en Cavanaugh nieuwe inzichten omtrent hun onbekend doelwit. Hij laat ze zelfs weten waar ze een foto van hem kunnen vinden.

Seizoen 1, Aflevering 11

Verlopen 5 x
Tariq heeft een persoonlijke zaak voor platform Sophe nadat een oude vriend het slachtoffer is geworden van een gewelddadige stalker. Tanner probeert een recentelijke uitgezette persoon op te sporen.

Seizoen 1, Aflevering 10

Verlopen 9 x
Het team zet platform Sophe in om een moordenaar op te sporen die online beroemdheden omlegd. Sara krijgt binnen vierentwintig uur te horen of ze met Tanner mag werken.

Seizoen 1, Aflevering 9

Verlopen 27 x
Tanner krijgt nieuw bewijs te zien in de zaak van Mia. Sara en Tanner willen de rechten van platform Sophe in handen krijgen.

Seizoen 1, Aflevering 8

Verlopen 6 x
Tanner en het team proberen een digitale aanval te stoppen dat het platform offline wil halen. Cavanaugh en Sara ondervragen drie verdachten die gelinkt worden aan de verdachte dood van een CEO in Silicon Valley.

Seizoen 1, Aflevering 7

Verlopen 12 x
Tanner en Sara's aanhoudende juridische problemen drijven een wig tussen hen.

Seizoen 1, Aflevering 6

Verlopen 7 x
Een computerexpert maakt een spel dat gericht is op tieners met een korte aandachtsspanne en hen dwingt zelfmoord te plegen. Ondertussen duikt er een aanwijzing op in een foto van Tanners dochter.

Seizoen 1, Aflevering 5

Verlopen 8 x
Een gepensioneerde inspecteur wordt vermoord. Cavanaugh mag niet op de zaak zitten vanwege zijn eerdere betrokkenheid bij de weduwe, dus zoekt hij de hulp van Tanner. Ondertussen beweert Tanners eerdere bedrijf dat hij hun code heeft gestolen om platform Sophe te creëren.

Seizoen 1, Aflevering 4

Verlopen 8 x
Tanner krijgt te maken met cyberaanvallen wanneer ze worden gevraagd om de moord op een blanke supremacist op te lossen. Tanner en zijn vrouw zijn het oneens als er privé-informatie op het platform wordt gelekt over hun overleden dochter.

Seizoen 1, Aflevering 3

Verlopen 3 x
Tanner voegt misdaadgegevens toe aan zijn platform. Dit zorgt voor nieuwe opvallende informatie in verband met de moord van zijn dochter. Ondertussen wordt Carlos Ochoa bedreigd in de gevangenis.

Seizoen 1, Aflevering 2

Verlopen 10 x
Een 13-jarige jongen wordt vermist, Tanner gebruikt zijn platform om hem mee te zoeken.

Seizoen 1, Aflevering 1

Verlopen 23 x
Jeffrey Tanner is geobsedeerd met de zoektocht naar wie zijn dochter heeft vermoord. Hij heeft een online crowdsourcing-app ontwikkeld, Sophe genaamd, om hem te helpen. Zijn team is een unieke verzameling getalenteerde individuen met verschillende vaardigheden.
Archief