Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Wk Volleybal

2018
1:42:00

WK mannen: Polen

Verlopen 3,0 19 x
Liveverslag van de finale op het WK volleybal voor mannen in Italië en Bulgarijë. Commentaar van Marc Willems.
2:35:00

België

Verlopen 4,0 20 x
Verslag van een wedstrijd van de Red Dragons op het WK volleybal voor mannen in Italië en Bulgarijë (9 t.e.m. 30 september). Tweede groepsfase: België - Brazilië. Commentaar: Marc Willems en Koen Hoeyberghs.
1:48:00

Voor mannen

Verlopen 4,0 36 x
Verslag van een wedstrijd van de Red Dragons op het WK volleybal voor mannen in Italië en Bulgarijë. Tweede groepsfase: België - Australië.
1:23:00

België-Dominicaanse Republiek

Verlopen 3,0 41 x
Liveverslag van een wedstrijd van de Red Dragons op het WK volleybal voor mannen in Italië en Bulgarijë (9 t.e.m. 30 september).
1:35:00

Voor mannen in Italië en Bulgarijë

Verlopen 3,0 25 x
Liveverslag van een wedstrijd van de Red Dragons op het WK volleybal voor mannen in Italië en Bulgarijë. Italië neemt het op tegen België.
1:35:00

In Italië en Bulgarije

Verlopen 4,0 32 x
Liveverslag van een wedstrijd van de Red Dragons op het WK volleybal voor mannen in Italië en Bulgarije.België neemt het op tegen Argentinië.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.