World's Most Secret Homes

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 4 - Ultimate Hideaways

20 x
Laat je verrassen door een 2.000 m² groot huis dat goed verborgen staat in de natuur in de Serra da Mantiquiera-bergketen, een oorlogsbunker op het Britse eiland Wight die werd omgebouwd tot een ultramoderne woning en een klein paradijs in de Canadese provincie Nova Scotia.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Extreme Homes

17 x
Kijk mee binnen bij een Noorse berghut die zo afgelegen ligt dat hij in de winter enkel per helikopter bereikbaar is en bij een buitenverblijf in de woestijn in Californië dat ingebed zit in de rotsen.

Seizoen 1, Aflevering 8 - Extreme Hideaways

25 x
We nemen een kijkje in een paleisachtige villa aan de top van een berg, inclusief binnen- en buitenzwembaden, een lift en panoramische vergezichten over de kustlijn, en reizen daarna door naar een andere adembenemende locatie in West Virginia. In het landelijke deel van Stockholm bezoeken we een uniek buitenverblijf dat ge...

Seizoen 1, Aflevering 7 - Extreme Retreats

13 x
We nemen een kijkje binnenin een futuristische villa aan de rand van een Oostenrijks meer en trekken naar een hut aan de rand van een rivier in de staat Washington. Op het Spaanse eiland Formentera bezoeken we een uniek strandhuis dat gebouwd werd in de rotsen.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Hidden Homes

13 x
Britse documentairereeks (2019) waarin een blik wordt geworpen op de meest bijzondere woningen ter wereld

Seizoen 1, Aflevering 5 - Ultimate Remote Homes

16 x
In het Britse Buckinghamshire werd in opdracht van Lord Rothschild een opvallend modern huis gebouwd uit vuursteen, een eeuwenoud materiaal dat vandaag de dag nog zelden wordt gebruikt. Verder ook een blik op een strakke glazen woning naast een schilderachtig meer in Zwitserland en een weekendverblijf in Noorwegen met een ...

Seizoen 1, Aflevering 3 - Extreme Escapes

17 x
Reis mee naar de Britse Cotswolds, waar een uniek huis werd gebouwd aan een meer, en naar Portugal, waar een ruïne werd omgetoverd tot een minimalistische woning met een verborgen zwembad.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Ultimate Dream Homes

48 x
Kijk mee binnen in een 300 jaar oude Schotse ruïne en een Duitse bunker die weer tot leven werden gebracht.
Archief