You're The Worst

You're The Worst herbekijken

2018

Aflevering 13

4,7 31 x
Jimmy en Gretchen besluiten op zoek te gaan naar wat de situatie van hun relatie is. Lindsay probeert een manier te bedenken om de problemen van Becca, Vernon en Paul in één keer op te lossen.

Aflevering 11

3,0 17 x
Gretchen doet mee met een familietraditie van Boone en zijn dochter. Het verlangen van Lindsay om altijd mensen te helpen, leidt haar terug naar Paul.

Aflevering 10

4,0 20 x
Jimmy brengt de dag door met een vrouw uit zijn verleden. Gretchen probeert de ex-vrouw van Boone te imponeren. Edgar koopt een luxe auto die hij niet kan betalen.

Aflevering 9

4,0 31 x
De moeder van Lindsay komt naar de stad. Jimmy probeert over Gretchen te geraken door terug contact op te nemen met een vrouw uit zijn verleden. Ondertussen worstelt Edgar met zijn nieuwe leven als schrijver, dat in schril contrast staat met zijn veteranenleven.

Aflevering 6

3,0 15 x
Edgar neemt Jimmy mee op een 'man-date' in een poging om een emotionele band met hem te krijgen, terwijl Gretchen verrassend nieuws ontdekt over de nieuwe man waarmee ze date. Lindsay probeert vrienden te maken op het werk.

Aflevering 8

4,0 20 x
Jimmy gaat naar een boekencongres buiten de stad. Gretchen besluit een echtscheidingsfeest te organiseren voor Lindsay, wat leidt tot een onverwacht bezoek van Paul.

Aflevering 7

4,0 18 x
Gretchen gaat naar huis voor de geboorte van haar broers baby, maar belandt bij een vriendin uit haar verleden die per ongeluk onthult waarom Jimmy haar mogelijks heeft verlaten.

Aflevering 5

4,0 43 x
Gretchen verhuist terug naar het huis en speelt een spelletje met Jimmy waardoor hij zijn eerste interview voor zijn nieuwe boek verpest. Edgar en Lindsay proberen Jimmy en Gretchen weer bij elkaar te krijgen.

Aflevering 4

3,0 14 x
Jimmy ontdekt dat zijn literaire roman op de markt wordt gebracht als erotica. Gretchen realiseert zich tijdens de podcast van Vernon dat ze Jimmy veel te gemakkelijk loslaat. Edgar en Lindsay passen op Tallulah en Lindsay realiseert voor het eerst dat ze in staat is om lief te hebben.

Aflevering 3

4,0 26 x
Nadat Jimmy terugkeert naar Los Angeles, probeert hij het goed te maken met Gretchen, wat leidt tot hun eerste confrontatie. Edgar probeert aan Jimmy te laten zien dat Gretchen niet de enige persoon is die hij in de steek liet.
Archief