You're The Worst

September 2018
22:00

Aflevering 1

4,0 1 x
Jimmy en Gretchen leven met de gevolgen na het zeggen van 'ik hou van jou' en Jimmy leert nieuwe dingen over Gretchen. Edgar en Dorothy hebben problemen op seksueel vlak en hij vraagt Jimmy om advies. Lindsay en Paul nemen een nieuwe start en beginnen samen een nieuwe hobby.
24:00

Aflevering 13

3,0 4 x
Jimmy gaat naar het feestje van Becca en Vernon waar ze het geslacht van hun baby bekend zullen maken. Gretchen probeert een aantal zaken op orde te stellen. Edgar en Dorothy's relatie neemt een onverwachte wending. Lindsay confronteert Paul.
21:00

Aflevering 12

4,0 2 x
Gretchens depressie bereikt een hoogtepunt en ze weigert erover te praten met Jimmy, waardoor hij een moeilijke beslissing moet nemen. Lindsay laat Paul eindelijk los. Edgar organiseert een geïmproviseerde afstudeershow, waarin hij een andere kant van zichzelf aan Jimmy kan laten zien.
21:00

Aflevering 11

4,0 8 x
Jimmy bouwt een hechte band op met zijn vriendin Nina. De spanning tussen hen stijgt wanneer Jimmy haar uitnodigt om samen naar hun favoriete televisieshow te kijken. Gretchen steunt Sam en Lindsay om een radio-interview te doen. Edgar gaat naar een barbecue met Dorothy's vriendengroep en probeert er alles aan te doen om z...
21:00

Aflevering 10

4,0 2 x
Jimmy is de kluts kwijt wanneer hij ontdekt dat zijn familie op bezoek komt voor vier dagen. Lindsay valt in voor Gretchen op het werk, wanneer zij haar laatste beetje energie gebruikt om Jimmy te helpen met zijn familie. Edgar en Jimmy's kleine zus Lilly kunnen het goed met elkaar vinden.
20:00

Aflevering 9

3,0 3 x
Gretchen observeert haar buren, Lexi en Rob. Ze zijn ouder, maar blijken het perfecte koppel te zijn. Gretchen probeert te achterhalen hoe haar leven eruit zou zien moest ze andere beslissingen hebben genomen in het verleden. Jimmy doet er alles aan om zijn deadline te halen.
21:00

Aflevering 7

4,0 7 x
De groep ontdekt dat er een muis rondloopt in het huis van Jimmy. Ze bedenken een plan om het dier weg te jagen. Gretchen stelt eindelijk haar hart open voor Jimmy.
21:00

Aflevering 6

3,0 5 x
Jimmy betrapt Gretchen wanneer ze 's nachts het huis uit sluipt. Hij denkt meteen dat ze een affaire heeft. Lindsay beseft dat ze niet weet hoe ze voor zichzelf moet zorgen. Edgar plant een afspraakje met Dorothy.
21:00

Aflevering 5

3,0 6 x
Jimmy stelt zijn capaciteiten als schrijver in vraag. Wanneer hij echter onverwacht inspiratie en zelfvertrouwen vindt, begint hij aan zijn volgende project. Gretchen en Lindsay ontdekken dat ze altijd over mannen praten. Edgar heeft interesse in zijn lerares Dorothy, maar hij vreest dat hij haar niets te bieden heeft.
21:00

Aflevering 4

4,0 4 x
Jimmy spendeert zijn dag met de bijzondere, maar succesvolle auteur Jonathan R. Strasburg, die Jimmy's werk apprecieert. Gretchen krijgt te maken met een crisis op het werk. Lindsay denkt dat Paul nog steeds iets voelt voor haar, maar dat gevoel verandert al snel wanneer ze de scheidingspapieren ontvangt.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.