Your Home Made Perfect

Your Home Made Perfect gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
59:00
Your Home Made Perfect

Hemal en Kapila worstelen met de vraag hoe ze hun gezinswoning met vier slaapkamers beter kunnen benutten. Architecten Will Foster en Lizzie Fraher gaan aan de slag en hopen de woning te mogen aanpakken.

Seizoen 3
58:00
Toen Naomi en Yehuda hun halfopen woning uit de jaren 50 kochten in Hertfordshire, dachten ze de ideale woonst te hebben gevonden voor hun gezin. Jammer genoeg ontdekten ze al snel dat de woning weinig karakter had, met wel grote kamers maar geen specifiek doel. Vooral de krappe keuken vormde daarbij een doorn in het oog.
58:00
Victoria en Raheel kochten zes jaar geleden een imposant huis met vier slaapkamers in Milton Keynes. Na jaren van proberen om de ruimtes optimaal te benutten, zijn ze stilaan de wanhoop nabij. Architecten Damion Burrows en Will Foster leggen hun ideeën voor aan het koppel. Welk ontwerp zal hen kunnen bekoren?
Seizoen 1
59:00
Jacqueline en haar man Alex stonden op het punt hun Londense terras met twee slaapkamers te verbouwen, maar Alex werd ziek en stierf. Drie jaar na zijn dood is Jacqueline vastbesloten af te maken waar ze samen aan waren begonnen, daarbij gesteund door haar 22-jarige zoon Jamie. Jacqueline en Jamie delen het ouderlijk huis,...
58:00
Architecten Laura Jane Clark en Will Foster gaan de strijd met elkaar aan om een huis uit de jaren 1950 in Belfast te verbouwen. Lei Ying droomt van een perfecte keuken, terwijl haar man David hoopt op een gezellig huis met een vlotte toegang naar de tuin.
58:00
Architecten Damion Burrows en Lizzie Fraher nemen het tegen elkaar op om de woning van Natasha en Gael in Leigh-on-Sea onder handen te mogen nemen. Het pand heeft een donkere en claustrofobische inrichting die sociale bijeenkomsten onmogelijk maakt.
58:00
Architecten Will Foster en Lynsey Elliott gaan de strijd aan om een huis in Gosport, Hampshire te hermodelleren dat 20 jaar aan familieherinneringen en een leven aan antiek en erfstukken bevat voor de aanstaande grootouders Lisa en Judy.
1:00:00
Architecten Laura Jane Clark en Julian McIntosh gaan de strijd aan om de twee-onder-een-kapwoning met drie slaapkamers van Shelley en Steven in Bromley, Zuidoost-Londen, te verbouwen.
1:00:00
Helen en Rob leven in een victoriaans rijtjeshuis in St. Albans. Ze hebben al hun energie gestopt in het renoveren van de ingang en de voorkamer, maar de achterkant van het huis blijft een mikmak van kleine en onpraktische kamers. Architecten Robert Jamison en Laura Jane Clark nemen het tegen elkaar op om het renovatieproj...
1:00:00
Architecten Laura Jane Clark en Robert Jamison strijden via virtual reality om de kans om een jaren 60-huis met vier slaapkamers in Wilshire te remodelleren. Zal het resultaat voldoen aan de verwachtingen van eigenaars Becky en Chris?
58:00
Architecten Laura Jane Clark en Robert Jamison creëren virtuele ontwerpen voor de ruime woning van Rachel en Mike uit Wiltshire. Het pand deed ooit dienst als kapsalon en werd dus niet echt ontworpen om er daadwerkelijk in te wonen. De indeling is dan ook een van de belangrijkste knelpunten.
58:00
Architecten Laura Jane Clark en Robert Jamison maken virtuele ontwerpen voor de renovatie van de drieslaapkamerwoning van Gemini en James uit Surrey. Het achterste deel van het huis werd al aangepakt door het koppel, maar de voorzijde zorgt voor heel wat frustraties.
58:00
Architecten Laura Jane Clark en Robert Jamison maken virtuele ontwerpen voor de renovatie van het huis van Dennis en Christine uit Margate. Het pand was oorspronkelijk een B&B en de pogingen om er een thuis van te maken, zijn niet echt geslaagd. Bovendien is er ook te weinig lichtinval.
58:00
Architecten Laura Jane Clark en Robert Jamison creëren virtuele ontwerpen voor de ruime woning van Rachel en Mike uit Wiltshire. Het pand deed ooit dienst als kapsalon en werd dus niet echt ontworpen om er daadwerkelijk in te wonen. De indeling is dan ook een van de belangrijkste knelpunten.
58:00
Architecten Laura Jane Clark en Robert Jamison maken virtuele ontwerpen om het 19e-eeuwse huis van Jeremy en Paula uit Halifax te transformeren. Toen Paula gediagsnoticeerd werd met MS, werd het meteen duidelijk dat het huis toegankelijker gemaakt moest worden voor rolstoelgebruikers. Jeremy ziet echter meteen ook een kans...
Seizoen 2
1:00:00
Laura Jane Clark en Robert Jamison maken gebruik van virtual reality om een ontwerp te maken voor een jaren 30-woning in Surrey waar de ruimtes beter benuttigd zouden kunnen worden. De nieuwe inrichting moet het voor eigenaars Punam en Anuj mogelijk maken om een gezin te starten alsook in de toekomst onderdak te bieden aan...
1:00:00
Een koppel dat in een bungalow nabij Brighton woont, krijgt twee virtuele ontwerpen voorgeschoteld van hoe hun huis er zou kunnen uitzien als architecten Laura Jane Clark en Robert Jamison het onder handen zouden nemen. Silvia en Julian kochten hun eigendom omdat ze op slag verliefd waren op de tuin.
Seizoen 1
58:00
Architecten Laura Jane Clark en Robert Jamison dingen naar de kans om een tuinkamer in de victoriaanse drieslaapkamerwoning van Mike en Lisa in Shrewsbury te renoveren. Robert stelt een structuur voor waarbij ze allebei hun eigen aparte ruimte krijgen. Laura wil de noden van de volledige familie in het ontwerp betrekken.
1:00:00
Laura Jane Clark en Robert Jamison nemen het tegen elkaar op om de woning van boekhouders Mimi en Luke te mogen renoveren. Hun huis met terras in Grantham barst stilaan uit zijn voegen. Het koppel leeft samen met hun tweejarige dochter, Mimi's tienjarige zoon en Lukes twee oudere kinderen. Bovendien is de woning helemaal n...
1:00:00
Architecten Laura Jane Clark en Robert Jamison nemen het tegen elkaar op voor de renovatie van de woning van Ruth en Lindsey in Teesside. Het koppel woont er al sinds de jaren 90, maar nu ze twee jonge dochters hebben voldoet het huis niet meer aan hun behoeftes.
Archief