Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Your Home Made Perfect

Your Home Made Perfect herbekijken

Seizoen 1
58:00

NieuwSeizoen 1, Aflevering 5 - Dennis and Christine

4,0 5 x
Architecten Laura Jane Clark en Robert Jamison maken virtuele ontwerpen voor de renovatie van het huis van Dennis en Christine uit Margate. Het pand was oorspronkelijk een B&B en de pogingen om er een thuis van te maken, zijn niet echt geslaagd. Bovendien is er ook te weinig lichtinval.
58:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Rachel and Mike

3,0 4 x
Architecten Laura Jane Clark en Robert Jamison creëren virtuele ontwerpen voor de ruime woning van Rachel en Mike uit Wiltshire. Het pand deed ooit dienst als kapsalon en werd dus niet echt ontworpen om er daadwerkelijk in te wonen. De indeling is dan ook een van de belangrijkste knelpunten.
58:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Jeremy and Paula

4,0 3 x
Architecten Laura Jane Clark en Robert Jamison maken virtuele ontwerpen om het 19e-eeuwse huis van Jeremy en Paula uit Halifax te transformeren. Toen Paula gediagsnoticeerd werd met MS, werd het meteen duidelijk dat het huis toegankelijker gemaakt moest worden voor rolstoelgebruikers. Jeremy ziet echter meteen ook een kans...
1:00:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Hemal and Kapila

3,3 36 x
Hemal en Kapila worstelen met de vraag hoe ze hun gezinswoning met vier slaapkamers beter kunnen benutten. Architecten Will Foster en Lizzie Fraher gaan aan de slag en hopen de woning te mogen aanpakken.
1:00:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Naomi and Yehuda

4,0 18 x
Toen Naomi en Yehuda hun halfopen woning uit de jaren 50 kochten in Hertfordshire, dachten ze de ideale woonst te hebben gevonden voor hun gezin. Jammer genoeg ontdekten ze al snel dat de woning weinig karakter had, met wel grote kamers maar geen specifiek doel. Vooral de krappe keuken vormde daarbij een doorn in het oog.
1:00:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Victoria and Raheel

4,0 19 x
Victoria en Raheel kochten zes jaar geleden een imposant huis met vier slaapkamers in Milton Keynes. Na jaren van proberen om de ruimtes optimaal te benutten, zijn ze stilaan de wanhoop nabij. Architecten Damion Burrows en Will Foster leggen hun ideeën voor aan het koppel. Welk ontwerp zal hen kunnen bekoren?
1:00:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Jacqueline and Jamie

4,0 15 x
Jacqueline en haar man Alex stonden op het punt hun Londense terras met twee slaapkamers te verbouwen, maar Alex werd ziek en stierf. Drie jaar na zijn dood is Jacqueline vastbesloten af te maken waar ze samen aan waren begonnen, daarbij gesteund door haar 22-jarige zoon Jamie. Jacqueline en Jamie delen het ouderlijk huis,...
1:00:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Lei Ying and David

3,0 22 x
Architecten Laura Jane Clark en Will Foster gaan de strijd met elkaar aan om een huis uit de jaren 1950 in Belfast te verbouwen. Lei Ying droomt van een perfecte keuken, terwijl haar man David hoopt op een gezellig huis met een vlotte toegang naar de tuin.
Seizoen 3
1:00:00

Seizoen 3, Aflevering 3 - Natasha and Gael

3,0 20 x
Architecten Damion Burrows en Lizzie Fraher nemen het tegen elkaar op om de woning van Natasha en Gael in Leigh-on-Sea onder handen te mogen nemen. Het pand heeft een donkere en claustrofobische inrichting die sociale bijeenkomsten onmogelijk maakt.
1:00:00

Seizoen 3, Aflevering 2 - Lisa and Judy

3,0 13 x
Architecten Will Foster en Lynsey Elliott gaan de strijd aan om een huis in Gosport, Hampshire te hermodelleren dat 20 jaar aan familieherinneringen en een leven aan antiek en erfstukken bevat voor de aanstaande grootouders Lisa en Judy.
Archief