Z-Audit

Afleveringen

10) - 30/03/15

3,0 16 x
Z-Audit 2015 - Compilatie

9) - 23/03/15

3,0 20 x
Wanneer bedrijven uitgroeien tot grotere groepsstructuren, brengt dit automatisch de verplichting met zich mee om de rekeningen te consolideren. Een belangrijk gegeven, waarbij de bedrijfsrevisor een grote rol speelt.

8) - 16/03/15

3,0 18 x
Het risico op bedrijfsschade na een incident wordt nog te vaak onderschat door ondernemers, weten bedrijfsrevisoren. Hoewel het perfect te verzekeren is. Snel handelen na een voorval, is van cruciaal belang voor het overleven van een onderneming.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.