Z-Businessdigitaltechnologies

Z-Businessdigitaltechnologies gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Z-Businessdigitaltechnologies

Brussel Fiscaliteit, de fiscale administratie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, digitaliseerde de voorbije jaren haar processen. Hierdoor slaagde deze overheidsdienst er onder meer in om haar dienstverlening toegankelijker te maken voor burgers en bedrijven.

December 2022
MijnEnergie.be is een vergelijkingsplatform dat consumenten in staat stelt om de beschikbare tarieven voor gas en elektriciteit op hun woonplaats vergelijken. Het is één van de vergelijkingssites die deel uitmaakt van DPG Media. De hoge energieprijzen lokken steeds meer bezoekers naar dit vergelijkingsplatform. Een goede h...
Juni 2022
Om een kwalitatieve dienstverlening aan burgers te verzekeren, is een vlotte uitwisseling van informatie tussen verschillende diensten cruciaal voor de overheid. Daarom ontwikkelde de Vlaamse overheid het gegevensdelingsplatform MAGDA. Dit platform werd gebouwd op open source software. De veiligheidsgaranties die daarin in...
Winkelketen Horta, gespecialiseerd in tuin en dier, heeft resoluut gekozen voor concept van fysieke winkels. Om de klantenervaring te verbeteren ging ze in zee met Combell als hostingpartner voor het nieuwe ERP-systeem. Door die samenwerking verloopt het afrekenen aan de kassa's nog vlotter.
Archief