Z-Family Business

2019

Dekeyzer-Ossaer 25/10/19

3,0 8 x
Dankzij continue investeringen in machines en digitalisering is Dekeyzer-Ossaer uitgegroeid tot een rolmodel voor voedingsbedrijven. In 2018 werd het door technologiefederatie Agoria uitgeroepen tot Factory of the Future. Ondanks een stevige beveiliging, werd het familiebedrijf uit Koekelare ook al het slachtoffer van een ...

Vinventions 27/09/19

4,0 11 x
Vinventions in Thimister-Clermont is gespecialiseerd in wijnkurken op basis van suikerriet. Het is tevens het Europese hoofdkwartier van een familiale multinational. In deze onderneming zijn al een tijd vakbondsdelegaties aanwezig. Het contact is goed, maar de directie vindt het belangrijk dat de sociale dialoog via versch...

Groupe Portier (compilatie) 29/06/19

3,0 3 x
De Groupe Portier is een bedrijf met een sterke reputatie. Ze telt vandaag ruim 120 medewerkers, die samen een omzet van 27 miljoen euro realiseren. Eén van de succesfactoren ligt in het feit dat er bij de intrede van de derde generatie in de jaren '80 ook werk is gemaakt van de governance.

Groupe Portier 27/06/19

3,0 3 x
In een familiebedrijf waar meerdere familieleden samenwerken, komt het erop aan het zakelijke en het emotionele goed gescheiden te houden. Net daarom schuilt de meerwaarde van afspraken en procedures voor deugdelijk bestuur. De Groupe Portier is een familiebedrijf in de vierde generatie dat daar al heel wat ervaring mee he...

Mastermail (compilatie) - 01/06/19

3,0 9 x
Onderneemster Danielle Vanwesenbeeck stapte vijf jaar geleden in de politiek. Ze combineerde de voorbije twee jaar haar job als CEO van familiebedrijf Mastermail met die van Vlaams parlementslid. Dat was minder evident dan ze had gedacht.

Mastermail (2) - 31/05/19

3,0 10 x
Onderneemster Danielle Vanwesenbeeck stapte vijf jaar geleden in de politiek. En ze heeft de microbe te pakken. Want op 26 mei was ze opnieuw kandidaat.

Mastermail (1) - 30/05/19

3,0 5 x
Politieke partijen zijn steeds op zoek naar vertegenwoordigers uit alle lagen van de bevolking voor hun verkiezingslijsten. Ook ondernemers wagen geregeld de stap. In deze aflevering praten we met Danielle Vanwesenbeeck van familiebedrijf Mastermail over haar keuze voor de politiek.

Compilatie 27/04/19

4,0 12 x
Familiebedrijf ATF uit Zandvliet voert wegenbouw en infrastructuurwerken uit voor overheden en bedrijven in en rond Antwerpen. De onderneming werd in 1960 opgericht door Kees Frijters, die zelf bij een wegenbouwer had gewerkt. Dochter Mieke was pas 17 toen ze in 1982 in het bedrijf kwam werken, maar dat draaide anders uit ...

ATF (2) - 26/04/19

3,0 4 x
Mieke Frijters van de wegenbouwgroep ATF werd uitgeroepen tot Vlaamse Onderneemster van het Jaar. Sinds 1982 heeft ze haar stempel gedrukt op dit familiebedrijf. En ze is nog niet van plan om te stoppen.

ATF (1) - 25/04/19

3,0 6 x
Wat moet er met het familiebedrijf gebeuren, wanneer de bedrijfsleider onverwacht overlijdt? Het is een situatie die emotioneel zwaar is voor de familie en tegelijk bedreigend voor de onderneming. Z-Family Business praat erover met Mieke Frijters van wegenbouwer ATF uit Zandvliet.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.