Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Z-Industry

April 2021

Factory of the Future: Borit 15/04/21

4,0 7 x
Borit uit Geel is een producent van metalen platen voor brandstofcellen. Het bedrijf is de voorbije jaren sterk gegroeid en heeft onder meer werk gemaakt van de polyvalentie van zijn medewerkers en flexibele planningssystemen om die groei te kunnen waarmaken. De komende jaren wil het verder opschalen naar massaproductie.

Factory of the Future: ST Engineering 08/04/21

4,0 6 x
ST Engineering is een producent van hard- en software voor satellietcommunicatie. De fabriek in Erpe-Mere, die nu deel uitmaakt van de multinational ST Engineering iDirect, werd andermaal uitgeroepen tot Factory of the Future. Het bedrijf investeert verder, onder meer in een manufacturing execution system

Factory of the Future: Agrifirm Nuscience 01/04/21

4,0 4 x
Agrifirm Nuscience uit Drongen, producent van mengsels en additieven voor de diervoederindustrie, heeft de afgelopen jaren zijn productiecapaciteit verdubbeld. Naast extra meng- en afvullijnen werd het hele productieproces onder de loep genomen om na te gaan welke stappen geoptimaliseerd en geautomatiseerd konden worden.
Maart 2021

Factory of the Future: Continental Mechelen 25/03/21

4,0 7 x
Continental Mechelen, producent van sensoren en remsystemen voor auto's, heeft zijn titel als Factory of the Future opniew kunnen verlengen voor drie jaar. Het bedrijf investeerde in de ontwikkeling van nieuwe producten en slimme digitalisering. Alle processen worden nu ook gemonitord via een nieuwe software.

L'Oréal Libramont 11/03/21

4,0 6 x
L'Oréal vestigde zich in 1975 in Libramont. De fabriek telt vandaag 400 medewerkers. Dankzij continue investeringen in machines en technologie, maar ook in de competenties van het team, kan de fabriek zich snel aanpassen aan nieuwe noden. Dat bewees ze ook tijdens de coronacrisis.

Factory of the Future - Danone 04/03/21

3,0 16 x
Bij Danone in Rotselaar wordt yoghurt en Actimel geproduceerd. Actimel werd 25 jaar geleden in deze vestiging uitgevonden. In de zomer van 2020 werd een plantaardige versie gelanceerd, een project waarvoor een nieuwe productie-installatie werd ontwikkeld.
Februari 2021

Factory of the Future: Tôlerie Delhez 25/02/21

3,0 9 x
Tôlerie Delhez uit Thimister, gespecialiseerd in fijn plaatwerk, investeert continu in zijn productie-apparaat. De meeste machines in het atelier zijn hoogstens 4 jaar in dienst. Als toeleverancier wil het bedrijf een voorloper blijven in nieuwe technologieën.
Juli 2020

Jumo is Factory of the Future 2020 - 09/07/20

3,0 13 x
Jumo uit Eupen maakt deel uit van een Duitse groep die gespecialiseerd is in meet- en regeltechniek, regelapparatuur en automatisatie. De vestiging in Eupen maakt temperatuursensoren. Dat productieproces van vergt nog veel manueel precisiewerk. Om de efficiëntie op te drijven en sneller te kunnen leveren, werd in 2017 een ...

Factory of the Future - Alstom is Factory of the Future 02/07/20

3,0 11 x
Alstom uit Charleroi is een toeleverancier van systemen die de veiligheid van het treinverkeer verzekeren. Het innoveert, zowel in zijn productaanbod als in zijn productieafdeling. Zo werd in de kabelafdeling bijvoorbeeld de interactieve looming tafel geïntroduceerd en wordt sinds twee jaar ook met geïntegreerde teams gewe...
Juni 2020

Factory of the Future - Valeo Vision is Factory of the Future 25/06/20

3,0 20 x
Valeo Vision uit Ath is een onderdeel van de groep Valeo en levert mistlampen en daglichten aan alle autoconstructeurs ter wereld. Het bedrijf werd drie jaar geleden voor het eerst uitgeroepen tot Factory of the Future. Sindsdien is er hard gewerkt om de fabriek verder te automatiseren en mens en machine met elkaar te verz...
Archief