Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Z-Industry

2020

Factory of the Future 26/03/20

3,0 4 x
Total Ertvelde, strategisch gelegen aan het kanaal Gent-Terneuzen, is de grootste producent van smeeroliën in België en de tweede grootste fabriek van Total in Europa. Veiligheid van de medewerkers, onderzoek naar nieuwe producten en duurzaamheid staan centraal in dit bedrijf.

Factory of the Future - Vandemoortele Izegem is Factory of the Future 2020

3,0 3 x
Vandemoortele Izegem is één van de 34 fabrieken is binnen de groep Vandemoortele. Deze vestiging is voor de Europese marktleider in margarineproducten een uithangbord, zeker op het vlak van automatisatie en het inzetten van state-of-the-art technologie.

Kautex Textron is Factory of the Future 2020 - 27/02/20

4,5 7 x
Kautex Textron uit Tessenderlo produceert brandstoftanks, ondermeer voor Ford, Volvo en Renault. Als toeleverancier van de automotive industrie moet het bedrijf niet alleen performant, maar ook erg flexibel zijn. Het investeerde daarom sterk in datacaptatie en analytics.
Afleveringen 2019

Fedustria: Textielveredelingsbedrijven kiezen voor duurzame innovatie 12/12/19

4,0 5 x
Sinds 2018 worden textielveredelingsbedrijven geconfronteerd met aanhoudende prijsstijgingen van kleurstoffen. Dat komt doordat nu ook Chinese toeleveringsbedrijven strikte milieuregels moeten naleven. In ons land houdt alvast één speler stand, namelijk het familiebedrijf Groep Masureel Veredeling. Via strategische overnam...

Fedustria:Externe expertise in luchttechniek voor efficiënte productie 05/12/19

4,0 5 x
Belgische bedrijven actief in de hout- en meubelindustrie scoren goed inzake productiviteit. Dat komt doordat ze blijven investeren in automatisering en hoogtechnologische systemen. Daarbij roepen ze vaak de hulp in van gespecialiseerde leveranciers, zoals Typhoon, een West-Vlaams bedrijf gespecialiseerd in luchttechnieken...

Fedustria - Specialisatie en innovatie sleutelfactoren voor succes Belgisch textiel

4,0 16 x
De Belgische textielsector is sterk gericht op export. Ook Lava Textiles uit Wielsbeke heeft een internationale focus, maar toch blijft de verankering in Vlaanderen erg belangrijk. Door te investeren in nieuwe technologie en te focussen op matrasproducenten in het hogere segment, kan het familiebedrijf het verschil maken.

Fedustria - Naar een nieuwe, duurzame houtindustrie 14/11/19

3,0 19 x
De houtsector staat voor belangrijke uitdagingen. Niet alleen moet het aan striktere energienormen voldoen, na enkele recente branden steeg ook de vraag naar brandvertragend hout. Het houtverwerkend bedrijf Lemahieu Group speelt op deze opportuniteiten in en is op het vlak van duurzaamheid en innovatie zelfs een voorloper ...

Fedustria: Wereldwijde groei door innovatie en sterk personeelsbeleid 07/11/19

4,0 17 x
De vloerensector is volop in verandering. Consumenten hebben andere verwachtingen en er zijn nieuwe distributiekanalen. Door volop de kaart van innovatie te trekken wil Beaulieu International Group een sterkhouder in de sector blijven en investeert het ook sterk in de eigen werknemers, die volop de kans krijgen om hun tale...

Z-Family Business: Groupe Portier 28/06/2019

4,0 14 x
De Group Portier uit Awirs bij Luik bestaat al meer dan 80 jaar. Al in de jaren '80 zette ze de eerste stappen rond governance. En die professionalisering van het bestuur is een proces dat nog steeds verder gaat.

Factory of the Future 02/05/19

2,5 14 x
Factory of the Future 02/05/19 van Z-Industry is uitgezonden op donderdag 2 mei 2019 om 20:00 uur en was te zien op Kanaal Z.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.