Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Z-Innovation

December 2019

UAntwerpen: Genomineerden AHA! Award 12/12/19

4,5 19 x
Tijdens de Antwerp Innovation Night in december wordt voor het eerst de AHA! Award uitgereikt. Het gaat om een bekroning voor innovatieve onderzoekers verbonden aan de Associatie van Universiteit & Hogescholen Antwerpen die met hun onderzoek en expertise bijdragen aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. De tweed...

UAntwerpen 05/12/19

4,0 10 x
Tijdens de Antwerp Innovation Night in december wordt voor het eerst de AHA! Award uitgereikt. Het gaat om een bekroning voor innovatieve onderzoekers verbonden aan de Associatie van Universiteit & Hogescholen Antwerpen die met hun onderzoek en expertise bijdragen aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. De eerst...
November 2019

UAntwerpen: Thuis op het Wetenschapspark Universiteit Antwerpen 28/11/19

3,0 7 x
Antwerpen kent een sterke dynamiek van innovatieve ondernemingen. Innovatieve startups en gevestigde ondernemingen die actief zijn in gezondheid en milieu, kunnen bijvoorbeeld terecht op het Wetenschapspark Universiteit Antwerpen in Niel. Daar is ook iFlux gevestigd, een spin-off van de Universiteit Antwerpen en VITO, die ...

UAntwerpen: Startups bedenken oplossingen digitalisering logistiek 21/11/19

3,0 17 x
De uitdagingen in de sector van logistiek en transport zijn groot. Vlaanderen is een logistieke draaischijf in Europa te zijn en haalt daar ook toegevoegde waarde uit. Maar tegelijk worden de files steeds langer. Verscheidene Antwerpse startups, zoals Seafar en Digitrans, werken aan oplossingen.

UAntwerpen 14/11/19

3,0 6 x
UAntwerpen 14/11/19 van Z-Innovation is uitgezonden op donderdag 14 november 2019 om 20:00 uur en was te zien op Kanaal Z.

UAntwerpen: Medische doorbraken in de maak 07/11/19

4,7 22 x
In de medische wereld is er niet alleen een sterke technologische evolutie. Ook wetenschappers blijven gedreven zoeken naar nieuwe therapieën voor ziektes die tot nog toe ongeneeslijk bleken te zijn. De celtherapie voor multiple sclerose en immuunprofielen waar in Antwerpen aan wordt gewerkt, kunnen voor doorbraken zorgen.
Oktober 2019

UAntwerpen: The Beacon, innovatiehub voor bedrijven en onderzoekers 24/10/19

3,0 9 x
Slimme oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen komen vaak voort uit de combinatie van diverse disciplines. Om zo'n innovatie te faciliteren, werd in Antwerpen The Beacon opgericht, een hub waar onderzoekers en bedrijven aan de slag kunnen en elkaars ideeën versterken. UAntwerpen en imec brachten er hun ID Lab in onde...

UAntwerpen 17/10/19

4,0 14 x
UAntwerpen 17/10/19 van Z-Innovation is uitgezonden op donderdag 17 oktober 2019 om 20:00 uur en was te zien op Kanaal Z.

Draadloze sensoren voor slimme industriële installaties 10/10/19

4,0 29 x
Onze industrie zit volop in een digitale transformatie. Nieuwe technologieën en toepassingen faciliteren de evolutie naar Industrie 4.0. Aloxy, een spin-off van imec en de Universiteit Antwerpen, ontwikkelt bijvoorbeeld draadloze sensoren die bestaande industriële installaties slim kunnen maken.
November 2017

7): U-Sentric

4,0 33 x
De Leuvense universiteit heeft al tal van nieuwe bedrijven opgeleverd. Eén ervan is U-Sentric, dat organisaties helpt om beter en sneller te innoveren door de eindgebruiker of klant in het proces te betrekken.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.