Z-pension

Afleveringen

3) - 06/01/17

3,0 2 x
Ons pensioen blijft een onderwerp dat iedereen bezighoudt. Wat zijn de intenties van de beleidsmakers en waar mogen we ons nog aan verwachten? Moeten we massaal geld opzij gaan zetten of kunnen we op onze beide oren slapen? Z-Pension praat erover me...

2) - 30/12/16

3,0 3 x
De gemiddelde levensverwachting voor een Belg die nu geboren wordt is bijna 81 jaar. We leven dus langer, wat op zich goed nieuws is. Maar wat betekent dat voor onze pensioenen? Z-Pension vraagt het aan Jan Verschooten, ondervoorzitter van de Studie...

1) - 23/12/16

4,0 2 x
Verzekeringsgroep NN heeft een Europese enquête gehouden over geldzaken en pensioenen. Z-Pension krijgt meer uitleg van Michel De Bolle van NN.

4) - 17/06/16

3,0 14 x
Veel zelfstandige bedrijfsleiders vragen zich af of ze hun privé- en/of hun bedrijfskapitaal kunnen gebruiken om een deel van hun vermogen over te dragen aan de kinderen of kleinkinderen. En wat zijn de fiscale gevolgen?

3) - 10/06/16

3,0 19 x
Om uw levensstandaard tijdens het pensioen te behouden, is een aangepaste strategie nodig. U kunt het wettelijke pensioen aanvullen met het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) en/of de Individuele Pensioentoezegging (IPT).
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.