Zak Storm

Juni 2018
22:12

Aflevering 3

4,0 1 x
Zak en de 7C's staan onder vuur. Golden Bones bracht voor Skullivar het laatste stukje van een eeuwenoud voorwerp: Het Harnas van Morlock. Wanneer ze alle stukjes in elkaar puzzelen, komt Het Harnas met een onstopbare kracht tot leven. Hoe zullen de helden het onstopbare toch stoppen?
23:07

Aflevering 2

3,0 0 x
Zak dobbert steeds weer het avontuur tegemoet. Tijdens zijn wilde tocht leert hij nieuwe mensen kennen.
22:18

Aflevering 1

Verlopen 4,0 0 x
De surfer Zak Storm verdwijnt in de Bermudadriehoek en wordt kapitein van het schip Chaos. Tijdens hun zoektocht naar huis trotseren Zak en zijn piratenbemanning vele gevaren op de mysterieuze zeeën.
22:14

Aflevering 20

Verlopen 4,0 0 x
Clovis verandert terug naar zijn menselijke vorm, maar zit van in de Chaos.
22:31

Aflevering 19

Verlopen 4,0 0 x
De eeuwenoude vijanden van de Atlantean, de Lemurianen, eisen dat Cece aan hen wordt uitgeleverd, anders zullen ze Marituga vernielen. Een zelfverzekerde Cece besluit echter dat ze zich niet zal overgeven.
22:33

Aflevering 15

Verlopen 4,0 3 x
Een kwal terroriseert de matrozen van Beru. De 7C's vernietigen het monster, maar een stukje ervan overleeft en ontwikkelt zich tot een groter monster.
22:00

Aflevering 14

Verlopen 4,0 2 x
Zak en zijn team worden bedreigd door Golden Bones. Hij dwingt hen om van boten te wisselen. Terwijl Clovis en Chaos vastgehouden worden door Golden Bones, jagen Zak en de anderen hem achterna.
22:34

Aflevering 12

Verlopen 4,0 0 x
Clovis is gekidnapped. Zak en Cece gaan hem zoeken, maar worden dan in de val gelokt door Zite. Die wil Marituga vernielen en spreekt daarom een vloek uit over de twee helden. Zullen Zak en Cece de vloek voor middernacht kunnen verbreken?
Mei 2018
22:24

Aflevering 9

Verlopen 4,0 2 x
Skullivar heeft een verloren Atlantisch voorwerp, de Heptahedron, gevonden dat wel eens heel wat ravage zou kunnen aanrichten. Om het gevaar tegen te houden moeten de helden Skullivar tegenhouden en Netherwhere, de gevaarlijkste plaats in de Driehoek, binnendringen. Zullen ze de Heptahedron uit de handen van hun vijand kunnen plukken?
22:28

Aflevering 7

Verlopen 4,0 2 x
Caramba is ontvoerd door onderwatertrollen, maar dat blijkt een groot misverstand te zijn. Zak besluit Caramba te redden.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.