Zak Storm

Zak Storm gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
22:00
Zak Storm

Aflevering 17 (seizoen1) van de avontuurlijke animatiereeks over tiener Zak die tijdens een surfcompetitie in de bermudadriekhoek gezogen wordt.

Augustus 2019
22:00
Aflevering 18 (seizoen1) van de avontuurlijke animatiereeks over tiener Zak die tijdens een surfcompetitie in de bermudadriekhoek gezogen wordt.
22:00
Een kwal terroriseert de matrozen van Beru. De 7C's vernietigen het monster, maar een stukje ervan overleeft en ontwikkelt zich tot een groter monster.
22:00
Aflevering 16 (seizoen1) van de avontuurlijke animatiereeks over tiener Zak die tijdens een surfcompetitie in de bermudadriekhoek gezogen wordt.
22:00
De 7C's ontvangen een SOS van een echte held van de Bermudadriehoek, Alan Gamble. Ze haasten zich om hem te redden, maar ontdekken snel dat ze voor de gek gehouden zijn.
22:00
Zak en zijn team worden bedreigd door Golden Bones. Hij dwingt hen om van boten te wisselen. Terwijl Clovis en Chaos vastgehouden worden door Golden Bones, jagen Zak en de anderen hem achterna.
22:00
Cece heeft de juiste route naar Dezer niet gevonden. Ze wil deze fout zelf rechtzetten en gaat op haar eentje op zoek naar de juiste weg. Maar dat is niet zonder gevaar...
22:00
Clovis is gekidnapped. Zak en Cece gaan hem zoeken, maar worden dan in de val gelokt door Zite. Die wil Marituga vernielen en spreekt daarom een vloek uit over de twee helden. Zullen Zak en Cece de vloek voor middernacht kunnen verbreken?
22:00
De vuurtoren van Marituga, het middelpunt van de Driehoek, raakt steeds meer in vervallen toestand. Bones wil daar gebruik van maken tijdens zijn duivelse plannetjes. Zak betreedt samen zijn bemanning de mysterieuze toren, waar een duistere stem hen vraagt om zich over te geven.
22:00
Skullivar heeft een verloren Atlantisch voorwerp, de Heptahedron, gevonden dat wel eens heel wat ravage zou kunnen aanrichten. Om het gevaar tegen te houden moeten de helden Skullivar tegenhouden en Netherwhere, de gevaarlijkste plaats in de Driehoek, binnendringen. Zullen ze de Heptahedron uit de handen van hun vijand kun...
22:00
De 7Cs redden een pasgeboren draakje uit de klauwen van de Golden Bones. Ze willen het draakje terug naar zijn moeder brengen. Op hun tocht ontwikkelt Crogar een speciale band met het draakje. Zal Crogar hem kunnen loslaten?
22:00
De motoren van The Chaos geven het op. Een regelrechte ramp want het schip vaart recht een tornado in. Zak en Caramba proberen het probleem op te sporen. Ze moeten daarvoor diep in het schip graven. Dieper dan ooit iemand is geweest, maar daar botsen ze op een vreemde ontdekking...
22:00
Zak en de 7C's staan onder vuur. Golden Bones bracht voor Skullivar het laatste stukje van een eeuwenoud voorwerp: Het Harnas van Morlock. Wanneer ze alle stukjes in elkaar puzzelen, komt Het Harnas met een onstopbare kracht tot leven. Hoe zullen de helden het onstopbare toch stoppen?
22:00
Vanaf het moment dat Caramba een glimmende ketting vond, krijgt hij meer en meer krachten. Xibalba heeft de macht over een bescheiden alien in haar handen. Maar wat is haar bedoeling?
22:00
De surfer Zak Storm verdwijnt in de Bermudadriehoek en wordt kapitein van het schip Chaos. Tijdens hun zoektocht naar huis trotseren Zak en zijn piratenbemanning vele gevaren op de mysterieuze zeeën.
22:00
Zak dobbert steeds weer het avontuur tegemoet. Tijdens zijn wilde tocht leert hij nieuwe mensen kennen.
Mei 2019
20:00
Verlopen
De Verstekeling van Zak Storm is uitgezonden op zondag 12 mei 2019 om 8:40 uur en was te zien op VTM.
20:00
Verlopen
Viking Hereniging van Zak Storm is uitgezonden op zaterdag 11 mei 2019 om 8:40 uur en was te zien op VTM.
25:00
Verlopen
Het Lichaam van Calabrass van Zak Storm is uitgezonden op zondag 5 mei 2019 om 8:45 uur en was te zien op VTM.
25:00
Verlopen
De Wraak van Blix van Zak Storm is uitgezonden op zaterdag 4 mei 2019 om 8:35 uur en was te zien op VTM.
Archief