Zak Storm

November 2017
22:14

Aflevering 20

Verlopen 4,0 2 x
Clovis verandert terug naar zijn menselijke vorm, maar zit van in de Chaos.
22:41

Aflevering 19

Verlopen 4,0 3 x
De eeuwenoude vijanden van de Atlantean, de Lemurianen, eisen dat Cece aan hen wordt uitgeleverd, anders zullen ze Marituga vernielen. Een zelfverzekerde Cece besluit echter dat ze zich niet zal overgeven.
22:33

Aflevering 15

Verlopen 4,0 2 x
Een kwal terroriseert de matrozen van Beru. De 7C's vernietigen het monster, maar een stukje ervan overleeft en ontwikkelt zich tot een groter monster.
22:00

Aflevering 14

Verlopen 4,0 2 x
Zak en zijn team worden bedreigd door Golden Bones. Hij dwingt hen om van boten te wisselen. Terwijl Clovis en Chaos vastgehouden worden door Golden Bones, jagen Zak en de anderen hem achterna.
22:34

Aflevering 12

Verlopen 4,0 2 x
Clovis is gekidnapped. Zak en Cece gaan hem zoeken, maar worden dan in de val gelokt door Zite. Die wil Marituga vernielen en spreekt daarom een vloek uit over de twee helden. Zullen Zak en Cece de vloek voor middernacht kunnen verbreken?
22:24

Aflevering 9

Verlopen 4,0 2 x
Skullivar heeft een verloren Atlantisch voorwerp, de Heptahedron, gevonden dat wel eens heel wat ravage zou kunnen aanrichten. Om het gevaar tegen te houden moeten de helden Skullivar tegenhouden en Netherwhere, de gevaarlijkste plaats in de Driehoek, binnendringen. Zullen ze de Heptahedron uit de handen van hun vijand kunnen plukken?
22:28

Aflevering 7

Verlopen 4,0 1 x
Caramba is ontvoerd door onderwatertrollen, maar dat blijkt een groot misverstand te zijn. Zak besluit Caramba te redden.
22:36

Aflevering 6

Verlopen 3,0 1 x
De motoren van The Chaos geven het op. Een regelrechte ramp want het schip vaart recht een tornado in. Zak en Caramba proberen het probleem op te sporen. Ze moeten daarvoor diep in het schip graven. Dieper dan ooit iemand is geweest, maar daar botsen ze op een vreemde ontdekking...
22:13

Aflevering 5

Verlopen 4,0 2 x
De 7Cs redden een pasgeboren draakje uit de klauwen van de Golden Bones. Ze willen het draakje terug naar zijn moeder brengen. Op hun tocht ontwikkelt Crogar een speciale band met het draakje. Zal Crogar hem kunnen loslaten?
22:21

Aflevering 4

Verlopen 3,0 2 x
Vanaf het moment dat Caramba een glimmende ketting vond, krijgt hij meer en meer krachten. Xibalba heeft de macht over een bescheiden alien in haar handen. Maar wat is haar bedoeling?
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.