Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Zoey 101

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 5 (Bespied)

4,0 3 x
Zoey ziet een goede kant van Logan als hij de meiden een grote teddybeer geeft. Maar als de geheimen die worden besproken in de meidenlounge ineens door de hele school gaan, raken de meiden achterdochtig...

Seizoen 1, Aflevering 6 (Jet-X)

3,0 3 x
De meiden maken een reclamefilmpje over een Jet-X scooter met als doel er zelf een te winnen.

Seizoen 1, Aflevering 2 (Nieuwe Kamergenoten)

3,0 5 x
Zoey wordt gek van haar kamergenoten Dana en Nicole. Ze maken constant ruzie en Zoey moet het altijd oplossen. Daarom besluit ze om bij Quinn te gaan wonen. Een vreemd meisje dat veel bezig is met gekke experimenten.
Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 14 (Clip show)

3,0 19 x
Seizoen 3, Aflevering 14 (Clip show) van Zoey 101 is uitgezonden op donderdag 31 december 2020 om 5:43 uur en was te zien op Nickelodeon.

Seizoen 3, Aflevering 24 (Logan op eigen benen)

4,0 2 x
Logan krijgt geen geld meer van z'n vader nadat hij een belachelijk dure auto heeft gekocht. Hij manipuleert z'n vrienden om alles voor hem te doen. Michael wil aan Quinn bewijzen dat hij uit elke knoop kan ontsnappen.

Seizoen 3, Aflevering 26 (Vaarwel Zoey Deel Een)

3,0 5 x
Zoey staat voor een moeilijke keuze, op de PCA blijven of met haar ouders mee naar Londen verhuizen. Ze vraagt haar vrienden om advies, maar vermijd Chase. Als het nieuws via via toch bij hem terecht komt voelt hij zich enorm gekwetst.

Seizoen 3, Aflevering 27 (Vaarwel Zoey Deel Twee)

3,0 4 x
Chase raakt bevriend met Gretchen, omdat ze qua uiterlijk heel erg op Zoey lijkt. Hij wil niet toegeven dat hij haar heel erg mist. Stacey komt op de kamer van Lola en Quinn wonen, tot grote onvrede van beide dames.

Seizoen 3, Aflevering 13 (Michael is verliefd op Lisa)

3,0 15 x
Michael is verliefd op Lisa, een vriendin van Zoey. Zij blijkt een bron van afleiding te zijn als Michael meedoet met de open podium avond. Chase en Logan houden een kartwedstrijd omdat Chase Logan altijd inmaakt tijdens het gamen.

Seizoen 3, Aflevering 23 (Kettinggunst)

3,0 5 x
Zoey wil haar favoriete schrijver ontmoeten op Het Boekenbal, en is op zoek naar iemand die haar kan brengen.

Seizoen 3, Aflevering 19 (Drippen aflevering)

4,0 7 x
Dustin is bang om alleen te zijn na het kijken van een griezelfilm en wil bij Zoey blijven slapen. Michael verzint een nieuw dialectwoord en doet zijn best om het populair te maken.
Archief