Zoey 101

Zoey 101 herbekijken

Maart 2021

Seizoen 3 (Knappe rector)

3,0 102 x
Coco is gedumpt door haar vriend en zeurt er de hele tijd over door. Zoey en haar vrienden regelen een date met de nieuwe, knappe rector Taylor.

Seizoen 3 (Verrassing)

3,0 47 x
Logan en Michael vechten om wie dit nieuwe schooljaar in het losse bed mag. Quinn komt bij Zoey en Lola op de kamer, omdat Nicole ergens anders op school zit. Aan het eind blijkt dat Chase een vriendinnetje heeft, Rebecca. Dat vindt Zoey niet leuk.

Seizoen 3, Aflevering 5 (Zoey krijgt bijles)

3,0 33 x
Zoey krijgt een verrassende bijlesdocent toegewezen voor scheikunde. Quinn is een tijdje geleden haar rat kwijt geraakt, maar die duikt weer op. Alleen laat hij zich niet zo gemakkelijk vangen.

Seizoen 3 (Chase En Zijn Vriendin)

3,0 23 x
Zoey heeft Chase en zijn nieuwe vriendin betrapt. Tijdens de eerste officiële ontmoeting met Rebecca is iedereen een beetje ongemakkelijk. Chase en Michael hebben een cartoon gemaakt die op een beroemde site geplaatst wordt.
Februari 2021

Seizoen 3, Aflevering 7 (Het Zilveren Hamer Genootschap)

4,0 40 x
Logan is in de ban van het Zilveren Hamer Genootschap. Als uitgerekend hij niet wordt uitgenodigd wil hij een eigen dispuut beginnen. Ondertussen probeert Quinn een pijnlijke herinnering aan haar verleden te verbergen.

Seizoen 3, Aflevering 6 (De grote Vince Blake)

3,0 76 x
Chase ontdekt dat Vince, een populaire football-speler, fraudeert bij een belangrijke toets. Zoey probeert meneer Rivers te overtuigen van het nut van gezondere tussendoortjes.

Seizoen 1, Aflevering 13 (Mensenveiling)

4,0 34 x
Er wordt een mensenveiling georganiseerd om geld in te zamelen voor de wederopbouw van de sushi-bar op de schoolcampus. Logan doet het winnende bod op Zoey, Lola en Nicole. Het is zijn droom om van de meiden zijn persoonlijke cheerleaders te maken.

Seizoen 1, Aflevering 10 (Meiden maken de man)

4,0 29 x
De meiden proberen toegang te krijgen tot de hangplek van de jongens op het dak van de PCA en verkleden Lola als jongen. Het idee verloopt alleen niet geheel volgens plan, als Lola wordt gedwongen om mee te zwemmen met de jongens.

Seizoen 1, Aflevering 8 (Lola vindt Chase leuk)

4,3 29 x
Lola krijgt biologie bijles van Chase en ze begint hem wel leuk te vinden. Lola vraagt zich af of Zoey en Chase gewoon vrienden zijn. Zoey voelt zich behoorlijk opgelaten door het hele date-gebeuren.

Seizoen 1, Aflevering 7 (Censuurdebat)

3,0 26 x
De ruzies van Zoey en Logan in de webshow van Chase en Michael worden een apart programma op televisie. Zoey maakt van de gelegenheid gebruik om een demonstratie te organiseren tegen het verbod van Rector Rivers op de webshow.
Archief