Zoo Babies

Februari 2018
29:00

Aflevering 13

Verlopen 4,0 7 x
De jongste biggetjes mogen voor het eerst naar buiten voor een dag vol speelplezier. Een zebraveulen moet z'n eerste spuitje krijgen. Wapiti Karlsson laat zich bijna niet zien, maar z'n verzorger probeert toch een kiekje te scoren. Baby-olifantjes Anjuli en Kanja zijn onafscheidelijk en spelen tot ze erbij neervallen. Olifantentrainer Dennis volgt alles op de voet en ziet dat het goed is.
28:00

Aflevering 12

Verlopen 4,0 11 x
Na een lange zomerdag gaan de olifanten terug naar hun binnenverblijf. Voor Assam moet gaan slapen, mag hij nog een hapje eten. Voor Yuki en Yuma is het tijd om wat actiever te worden. Dierenverzorger Volker neemt ze mee naar buiten.  Babyringstaartmaki Mangoki heeft geen moeder meer en moet gevoed worden door zijn verzorgers. En dat gaat hem best goed af.  Er worden twee bizonjongen geboren. Dierenverzorgers Sebastian en Dave volgen alles van nabij.
29:00

Aflevering 11

Verlopen 4,0 6 x
Berenjongen Wanja en Misho krijgen zwemles van hun moeder Mascha. Maar wanneer die hen kopje onder duwt, gaat hun enthousiasme al snel liggen.  Bij de klipdassen heerst er een ware babyboom. Maar hoeveel borelingen zijn er precies?  De reuzenotterbaby's zijn drie maanden oud en zij zwemmen nu al als de beste. Tijd dus voor hun eerste kennismaking met een lekker hapje: vis.
28:00

Aflevering 10

Verlopen 4,0 5 x
Olifantenverzorger Felicitas heeft de kleine Anjuli een halfjaar getraind. Nu is het de beurt aan de eenjarige Kanja.  We nemen een kijkje bij Pepita, het tien dagen oude zeeberenjong, die zich in het water waagt.  Luipaardmoeder Basja heeft net twee jongen ter wereld gebracht.  Dierenverzorger Thomas wil zijn relatie met giraf Mugambi herstellen. Die is mensenschuw sinds hij gevaccineerd werd.
29:00

Aflevering 9

Verlopen 3,0 13 x
Olifantenjong Assam is een echte waterrat en amuseert zich te pletter, maar de verzorgers houden toch een oogje in het zeil. De jongen van de Humboldtpinguïns moeten op eigen benen leren te staan. Kamelenjong Wittman krijgt flessenvoeding, want zijn vader steelt de melk van moeder Natasha. Grote veranderingen op til in het tapirverblijf, want Parima wordt nu wel echt te lui en daar wil dierenverzorger Thomas dringend iets aan veranderen.
28:00

Aflevering 8

Verlopen 3,0 9 x
Leeuwenwelpjes Bandele, Batou, Naledi en Sakina zouden de klok rond willen spelen, maar hun ouders zijn daar niet zo voor te vinden. Daarom komt dierenverzorger Tobias met een verrassing aanzetten.  Assam moet gemeten worden. Het olifantenjong is nu zes weken oud en voelt zich helemaal thuis in de groep.  Er is nieuw leven bij de capibara's en ook de antilopen verwelkomen een veulentje.
29:00

Aflevering 7

Verlopen 3,0 9 x
Mangoki is een babyringstaartmaki die het al sinds z'n geboorte zonder moeder moet stellen. Daarom krijgt hij vier keer per dag flesvoeding van zijn verzorgers. Maar ook zijn papa Gerard doet aardig zijn best. De alpaca's verwelkomen een jong. Dierenarts Michael onderzoekt het veulen meteen. In het serpentarium heeft de groene hondskopboa vier jonkies gekregen. Emil, het ezelsveulen, heeft last van schimmel op zijn oor.
Januari 2018
29:00

Aflevering 6

Verlopen 3,0 7 x
Groot feest bij de reuzenotters: er zijn maar liefst vijf jongen geboren, een primeur in Tierpark Hagenbeck. Samen met de ouders wagen de jonkies zich meteen in het water.  Kamtsjatkabeertjes Wanja en Misho zijn nu 16 weken oud. Vandaag proeven ze voor het eerst in hun leven honing.  Sneeuwuil Bubu valt telkens uit zijn nest. Dierenverzorger Volker zoekt uit waarom. Dierenarts Adriane moet de leeuwenwelpen vaccineren. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.  Het bavianenverblijf telt 51 bewo...
29:00

Aflevering 5

Verlopen 4,0 11 x
Baby-olifantje Assam is maar een paar dagen oud, maar amuseert zich meteen al rot in het zand. Een bizonkalf zet z'n eerste stapjes, maar dat gaat moeizaam. Dierenarts Michael gaat op pad om enkele pasgeboren stekelvarkentjes te chippen. Ook giraffenjong Mugambi heeft een spuitje gekregen. Maar sindsdien is hij erg mensenschuw geworden. Dierenverzorger Thomas wil het vertrouwen weer herstellen.
29:00

Aflevering 4

Verlopen 3,0 8 x
Dierenverzorger Volker is bezorgd om een alpacaveulen dat al een paar dagen mankt. Babygiraf Mugambi is een dag oud en krijgt z'n eerste spuitje. In het tropisch aquarium ziet een babykrokodil het levenslicht. Bij de Humboldtpinguïns controleren de dierenverzorgers of enkele jonkies goed gevoed zijn door hun ouders. Dierenverzorger Dave ontfermt zich over drie zwanenwezen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.