Zorro, de kronieken

Maart 2018
21:00

De schatkaart

4,0 1 x
De schatkaart van Zorro, de kronieken is uitgezonden op vrijdag 16 maart 2018 om 15:50 uur en was te zien op Ketnet.
24:00

Het waterdichte plan

4,0 4 x
Computeranimatiereeks over de jeugdjaren van Zorro, de beroemde gemaskerde held die tegen onrecht vecht.
21:00

De begeerde erfgename

3,0 4 x
Antonio, de zoon van een bandiet, vraagt Inez ten huwelijk.
21:00

Droogte

3,0 4 x
Het heeft al heel lang niet meer geregend. De indianen willen de Regengeesten oproepen om weer water te krijgen. De kapitein wil een aquaduct bouwen om water uit de plazabron te halen.
21:00

Het complot

4,0 4 x
Om kapitein Monasterio ten schande te brengen, laat Doña Isabella zich zogezegd ontvoeren door iemand verkleed als Zorro. Heel het volk is meteen woest op Zorro, de misdadiger. Diego, die de ontvoering ook ziet gebeuren, weet natuurlijk dat dat niet de echte Zorro is.
22:00

Zaad voor haat

Verlopen 4,0 0 x
Een groep verkopers wordt overvallen. Ze hadden een voorraad zaden bij voor de boeren in de buurt. Toevallig is Don Rodrigo Malapensa nu de enige die nog zaden heeft en hij verkoopt ze aan een hele hoge prijs. Diego vermoedt dat daar een reukje aan zit.
21:00

De geest van de zee

Verlopen 3,0 3 x
Don Rodrigo Malapensa en kapitein Monasterio willen een haven bouwen voor Los Angeles. Eén probleem: er ligt al een dorp van de Chumash-indianen. De jonge krijger Sisquoc wil hun plannen stoppen en ontvoert kapitein Monasterio.
22:00

De tornado

Verlopen 4,0 1 x
Er is een heel zware storm op komst. Kapitein Monasterio wil enkele waardevolle geschenken opsturen naar gouverneur don Parasol. Hij hoopt zo binnenkort een promotie te krijgen. Maar bij die geschenken zit ook een kostbare hoofdtooi van de indinanen, en die willen ze terug...
22:00

Een klok voor Los Angeles

Verlopen 4,0 0 x
Don Luis Verduga, een zeer rijk man, geeft de kerk van Los Angeles een nieuwe bel. Hij hoopt zo het volk naar zijn hand te zetten en meer macht te krijgen. Kapitein Monasterio ziet het heel anders. Hij wil zo snel mogelijk van Verduga verlost zijn en bedenkt een plan.
21:00

Het konvooi

Verlopen 3,0 0 x
Ines en Bernardo brengen een hoop vee naar het noorden. Sergeant Garcia begeleidt hen, maar hij kan niet voorkomen dat een groep rebelse indianen het konvooi onderschept.  Ze zijn wel geïnteresseerd in het vee, maar misschien kunnen ze ook losgeld vragen voor de mensen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.