Zware Jongens - Ice Road Truckers

Laatste aflevering
Zware Jongens - Ice Road Truckers

De strijd om de heerschappij op het ijs wordt steeds spannender. Todd Dewey, de topchauffeur van Polar Industries, moet zich uit bergen verse sneeuw zien te graven, terwijl rivaal Darrell Ward over een nieuwe weg rijdt die bezaaid is met bevroren en verlaten wagens.

Zware Jongens - Ice Road Truckers gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 9
41:00
Dit seizoen is het machtsevenwicht op de weg verschoven. Regerend kampioen Polar Industries probeert zijn eerste plaats te handhaven, maar rivaal Darrell Ward is niet van plan om zich zomaar aan de kant te laten schuiven. De eerste opdracht is een ijsweg begaanbaar maken. De strijd barst los.
Seizoen 1
Darrell leert Reno om over de ijzige wegen te rijden, maar misschien is vaderlief toch net iets te beschermend. Art krijgt hulp uit onverwachte hoek.
Nu het lekker loopt met het nieuwe bedrijf, schakelt Darrell verrassende versterking in. Kan het nieuwe teamlid de verraderlijke ijswegen aan?
Lisa en Todd beginnen aan een van de zwaarste ritten van het seizoen: een onontgonnen spoor dat als bijnaam 'Highway to Hell' heeft. Ondertussen pikt Darrell Ward klussen in van zijn vroegere baas bij Polar Industries.
42:00
De temperatuur stijgt en de omstandigheden op de ijswegen verslechteren. De truckers van Polar en VP Express moeten tot het uiterste gaan en over dun ijs rijden om belangrijke ladingen te bezorgen.
50:00
Lisa en Art worden geconfronteerd met een gevaarlijke situatie. Een ruzie tussen Darrell en Todd dreigt een wig te drijven in het Polar-team.
Archief