Zware Jongens - Ice Road Truckers

Zware Jongens - Ice Road Truckers herbekijken

Seizoen 9

Seizoen 9, Aflevering 2 - Icy Grave

3,0 7 x
De strijd om de heerschappij op het ijs wordt steeds spannender. Todd Dewey, de topchauffeur van Polar Industries, moet zich uit bergen verse sneeuw zien te graven, terwijl rivaal Darrell Ward over een nieuwe weg rijdt die bezaaid is met bevroren en verlaten wagens.
41:00

Seizoen 9, Aflevering 1 - Crossing Enemy Lines

3,0 7 x
Dit seizoen is het machtsevenwicht op de weg verschoven. Regerend kampioen Polar Industries probeert zijn eerste plaats te handhaven, maar rivaal Darrell Ward is niet van plan om zich zomaar aan de kant te laten schuiven. De eerste opdracht is een ijsweg begaanbaar maken. De strijd barst los.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 10 - Icing on the Lake

4,0 3 x
Darrell leert Reno om over de ijzige wegen te rijden, maar misschien is vaderlief toch net iets te beschermend. Art krijgt hulp uit onverwachte hoek.

Seizoen 1, Aflevering 9 - Flirtin' with Disaster

4,0 5 x
Nu het lekker loopt met het nieuwe bedrijf, schakelt Darrell verrassende versterking in. Kan het nieuwe teamlid de verraderlijke ijswegen aan?

Seizoen 1, Aflevering 8 - Highway to Hell

4,0 6 x
Lisa en Todd beginnen aan een van de zwaarste ritten van het seizoen: een onontgonnen spoor dat als bijnaam 'Highway to Hell' heeft. Ondertussen pikt Darrell Ward klussen in van zijn vroegere baas bij Polar Industries.
42:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Blazing the Trail

3,0 3 x
De temperatuur stijgt en de omstandigheden op de ijswegen verslechteren. De truckers van Polar en VP Express moeten tot het uiterste gaan en over dun ijs rijden om belangrijke ladingen te bezorgen.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Rushin' Roulette

4,0 6 x
Lisa en Art worden geconfronteerd met een gevaarlijke situatie. Een ruzie tussen Darrell en Todd dreigt een wig te drijven in het Polar-team.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 11 - Highway Maggots

3,0 24 x
Door het zonnige weer smelt de ijsweg in sneltempo. Het is dus alle hens aan dek voor de truckers uit de buurt. De boorsites van Langley en Mallik moeten zo snel mogelijk afgebroken en vervoerd worden, anders dreigen ze allebei te verdwijnen in de poolzee. Northwind-eigenaar Kurt steekt zelf een handje toe om dit loodzware...

Seizoen 2, Aflevering 10 - A Rookie Fumbles

4,0 10 x
Terwijl er met man en macht gewerkt wordt om de Mallik Research-site af te breken nog voor het ijs smelt, neemt Hugh een jonge truckchauffeur onder zijn hoede, die binnen enkele dagen zijn rijexamen moet afleggen. De eerste les verloopt echter niet meteen gesmeerd. Ondertussen wordt één van de trucks van Roy's konvooi getr...

Seizoen 2, Aflevering 9 - A Trucker's Farewell

4,0 6 x
De diagnose die artsen stellen over de toestand van Alex dreigt abrupt een einde te maken aan zijn carrière als 'Ice Road Trucker'. Ook Rick sukkelt met zijn gezondheid. Hij dreigt ermee zijn ontslag in te dienen als zijn baas hem geen vrijaf geeft om naar de dokter te gaan.
Archief