Condor

Laatste aflevering
47:00
Condor

Joe komt eindelijk te weten wie de verrader is. Abbott krijgt onverwacht bezoek van een vroegere tegenstander. Kat moet beslissen waar haar loyaliteiten liggen.

Condor gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
48:00
Joe moet noodgedwongen zijn dierbaren in gevaar brengen. Mae stelt een aantal eisen aan Reuel.
46:00
Kat kijkt toe hoe Volk het recht in eigen handen neemt. De discussies van Mae met senator Thrush blijven niet zonder gevolgen.
45:00
Tracy en Mae besluiten zich een tijdje schuil te houden. Joe achterhaalt waar Vasili zich bevindt en probeert contact op te nemen.
47:00
Joe volgt een spoor aan bewijzen, waardoor hij nog fanatieker op zoek gaat naar Vasili.
46:00
Joe blijft onderzoek doen naar andere mogelijkheden, omdat hij niet overtuigd is van Gordons schuld. Na een grote meevaller besluiten Eva en Gordon te spijbelen en maken ze het weer goed met elkaar.
46:00
Reuel krijgt nachtelijk bezoek en realiseert zich dat hij onbewust betrokken is geraakt bij een conflict. Tegen beter weten in helpt Kat een oude vriend.
44:00
Joe raakt ervan overtuigd dat de mol dezelfde persoon is als de moordenaar van Bob. Vasili neemt een risico.
43:00
Joe doet een verrassende ontdekking tijdens zijn zoektocht naar de mol. Terwijl hij een potentiële aanwijzing volgt, ontdekt hij dat hij niet de enige is die de mol op het spoor is.
50:00
Terwijl Joe door Europa reist, wordt hij benaderd door een Russische geheim agent. Die is bereid de identiteit van de mol binnen de CIA te onthullen in ruil voor bescherming. Joe realiseert zich steeds meer dat hij onmogelijk kan ontsnappen aan zijn oude leven.
Seizoen 1
45:00
Nu de taskforce hem op de hielen zit, slaat Joe op de vlucht met Kathy. Marty vermoedt dat er een mol in haar team zit. Reuel maakt zich steeds meer zorgen over de loyaliteit van Bob. Zijn zoektocht naar de waarheid leidt Joe naar twee mensen uit zijn verleden.
46:00
Het nieuws over het bloedbad bij IEP verspreidt zich snel. Bob zoekt een bondgenoot nadat hij heeft vernomen dat hij op zoek moet naar Joe. Reuel plaatst vraagtekens bij de kennis van Mae over Sams gedrag.
47:00
Joe ontsnapt uit IEP, maar zijn veiligheid blijft onzeker. Hij weet niet wie hij kan vertrouwen en wendt zich daarom tot Bob Partridge. Ondertussen wordt er een taskforce samengesteld om het bloedbad te onderzoeken. Nu het leven van zijn beste vriend in gevaar is, worstelt Sam met zijn volgende zet.
51:00
De jonge analist Joe Turner ontdekt dat de CIA een door hem ontwikkeld algoritme heeft gebruikt om Amerikaanse burgers te bespioneren, wat de organisatie naar een terroristisch complot leidt dat de levens van miljoenen mensen bedreigt.
45:00
De moraal van Joe wordt op de proef gesteld wanneer hij probeert te voorkomen dat de plaag op de wereld wordt losgelaten.
46:00
Het traumatische verleden van Deacon komt aan het licht. Sharla achtervolgt Joubert. Mae doet een schokkende ontdekking. Nadat de locatie van het complot is ontdekt, overweegt Bob zijn opties. Joe dwingt Janice en Caleb om hem te helpen.
45:00
Joe gaat door met het verzamelen van bewijsmateriaal. Bob zet een missie in gang zonder de goedkeuring van Reuel. Mae krijgt informatie van Iris over Sam en Elden. Nathan gaat de confrontatie aan met Gareth.
45:00
Iedereen komt samen bij Mae om haar te troosten. Iris vertrouwt haar toe dat ze informatie heeft over het werk en de dood van Alden. Sharla komt voor het eerst oog in oog te staan met Joe.
47:00
Mae wordt gekweld door aanhoudende vragen over de dood van haar man. Caleb vertelt Joe over zijn bron bij de CIA. Joubert en Boyd treffen elkaar bij het huis van Kathy en doen een belangrijke ontdekking.
46:00
Reuel en Marty hopen dat Caleb Woolf de sleutel zal zijn tot Joe's gevangenschap. Bob probeert informatie uit Joubert te halen. In Riyad wordt een plan in gang gezet.
Archief