Sportweekend

Afleveringen

Antwerp Giants blijven in het spoor van Oostende

3,0 1 x
Antwerp Giants blijven in het spoor van Oostende van Sportweekend is uitgezonden op maandag 16 januari 2017 om 9:08 uur en was te zien op Sporza.

Joachim Gérard wint opnieuw de Masters in het rolstoeltennis

3,0 0 x
Joachim Gérard wint opnieuw de Masters in het rolstoeltennis van Sportweekend is uitgezonden op maandag 16 januari 2017 om 9:08 uur en was te zien op Sporza.

Moeilijk weekend voor Bart Swings in Heerenveen

3,0 1 x
Moeilijk weekend voor Bart Swings in Heerenveen van Sportweekend is uitgezonden op maandag 16 januari 2017 om 6:02 uur en was te zien op Sporza.

Belofte Isaac Kimeli verovert goud op het EK veldlopen

4,0 1 x
Belofte Isaac Kimeli verovert goud op het EK veldlopen van Sportweekend is uitgezonden op maandag 16 januari 2017 om 6:02 uur en was te zien op Sporza.

Kimeli: "Mijn gouden medaille op het EK heeft een mooie plaats gekregen"

4,0 0 x
Kimeli: "Mijn gouden medaille op het EK heeft een mooie plaats gekregen" van Sportweekend is uitgezonden op maandag 16 januari 2017 om 6:02 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.