Sportweekend

Afleveringen

KV Oostende blijft verweesd achter na de verloren bekerfinale

3,0 2 x
KV Oostende blijft verweesd achter na de verloren bekerfinale van Sportweekend is uitgezonden op maandag 29 mei 2017 om 14:23 uur en was te zien op Sporza.

Sammy Bossut is de held van Zulte Waregem in de bekerfinale

3,0 0 x
Sammy Bossut is de held van Zulte Waregem in de bekerfinale van Sportweekend is uitgezonden op maandag 29 mei 2017 om 14:23 uur en was te zien op Sporza.

Spelers, staf en fans van Zulte Waregem houden groot volksfeest

3,0 0 x
Spelers, staf en fans van Zulte Waregem houden groot volksfeest van Sportweekend is uitgezonden op maandag 29 mei 2017 om 14:23 uur en was te zien op Sporza.

Seppe Smits: "Het WK winnen geeft een boost van zelfvertrouwen"

3,0 0 x
Seppe Smits: "Het WK winnen geeft een boost van zelfvertrouwen" van Sportweekend is uitgezonden op maandag 29 mei 2017 om 14:23 uur en was te zien op Sporza.

Team Belgium maakt zich op voor de Wereldwinterspelen in Oostenrijk

3,0 0 x
Team Belgium maakt zich op voor de Wereldwinterspelen in Oostenrijk van Sportweekend is uitgezonden op maandag 29 mei 2017 om 14:23 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.