Sportweekend

Afleveringen

Moeilijk weekend voor Bart Swings in Heerenveen

3,0 1 x
Moeilijk weekend voor Bart Swings in Heerenveen van Sportweekend is uitgezonden op maandag 20 februari 2017 om 13:48 uur en was te zien op Sporza.

Kimeli: "Mijn gouden medaille op het EK heeft een mooie plaats gekregen"

4,0 1 x
Kimeli: "Mijn gouden medaille op het EK heeft een mooie plaats gekregen" van Sportweekend is uitgezonden op maandag 20 februari 2017 om 13:47 uur en was te zien op Sporza.

Beat Feuz wint de afdaling op het WK skiën

3,0 2 x
Beat Feuz wint de afdaling op het WK skiën van Sportweekend is uitgezonden op maandag 20 februari 2017 om 3:32 uur en was te zien op Sporza.

Black Devils willen naar het WK rugby in Japan

3,0 2 x
Black Devils willen naar het WK rugby in Japan van Sportweekend is uitgezonden op maandag 20 februari 2017 om 3:32 uur en was te zien op Sporza.

Herentals klopt Luik in de bekerfinale van het ijshockey

3,0 2 x
Herentals klopt Luik in de bekerfinale van het ijshockey van Sportweekend is uitgezonden op maandag 20 februari 2017 om 3:32 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.