Sportweekend

Afleveringen

Van Aert is sneller dan Van der Poel is Oostmalle

3,0 0 x
Van Aert is sneller dan Van der Poel is Oostmalle van Sportweekend is uitgezonden op maandag 24 april 2017 om 16:39 uur en was te zien op Sporza.

Bart Swings wordt vijfde op het WK allround schaatsen

4,0 0 x
Bart Swings wordt vijfde op het WK allround schaatsen van Sportweekend is uitgezonden op maandag 24 april 2017 om 16:39 uur en was te zien op Sporza.

Bart Swings zoekt naar oplossingen na een matig schaatsseizoen

3,0 0 x
Bart Swings zoekt naar oplossingen na een matig schaatsseizoen van Sportweekend is uitgezonden op maandag 24 april 2017 om 16:39 uur en was te zien op Sporza.

KV Oostende blijft verweesd achter na de verloren bekerfinale

3,0 0 x
KV Oostende blijft verweesd achter na de verloren bekerfinale van Sportweekend is uitgezonden op maandag 24 april 2017 om 8:08 uur en was te zien op Sporza.

Sammy Bossut is de held van Zulte Waregem in de bekerfinale

3,0 0 x
Sammy Bossut is de held van Zulte Waregem in de bekerfinale van Sportweekend is uitgezonden op maandag 24 april 2017 om 8:08 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.