Terzake

Afleveringen
13:46

Gwendolyn Rutten (Open VLD) versus Peter Mertens (PVDA)

3,0 11 x
Terzake zorgt voor een debat tussen Gwendolyn Rutten (Open VLD) en Peter Mertens (PVDA). Ontdek hier het gesprek tussen de twee politici.
07:15

Waarom stemde het “Democratische” Wisconsin voor Trump?

3,0 4 x
Terzake trekt naar Wisconsin, een staat die doorgaans telkens naar de Democraten ging. Dit jaar gebeurde dat niet. Waarom? Terzake zoekt het voor je uit.
08:36

Chicago, een betere plek na 8 jaar Obama?

4,0 5 x
Hoe gaat het in Chicago, de stad waar president Barack Obama zijn overwinningsspeech gaf, acht jaar na de start van zijn presidentschap? Terzake zoekt het uit.
05:44

Van Brempt: "Tajan is iemand van de Berlusconi-groep"

3,0 10 x
In Terzake spreekt Rob Heirbaut met Ivo Belet en Kathleen Van Brempt over de verkiezing van een nieuwe voorzitter van het Europees Parlement.
05:10

Brzeski: "Uiteenvallen van Europa is kortetermijndenken van Trump"

4,0 10 x
Terzake spreekt met de Duitse econoom Carsten Brzski over de uithaal naar Duitsland van Donald Trump, de toekomstige president van de Verenigde Staten.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.