Terzake

Afleveringen
06:21

Aan boord bij het grootste hospitaalschip ter wereld

4,0 14 x
Terzake klimt aan boord van het grootste hospitaalschip ter wereld van de hulporganisatie Mercy Ships. Ontdek wat de hulporganisatie doet in Terzake.
09:33

Crevits: "Tweede generatie migranten boekt geen vooruitgang op eerste"

4,0 4 x
Terzake belicht de ongelijkheid tussen sterke en zwakke leerlingen op Vlaamse scholen. Wat denkt Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits? Ontdek het hier.
05:22

Sioux-indianen houden pijpleiding van heilige grond

4,0 6 x
Terzake belicht de strijd van afstammelingen van Sioux-indianen tegen een pijpleiding door het gebied van hun voorvaderen. Bekijk hier de reportage uit Terzake.
05:39

Stijgende ongelijkheid op Vlaamse scholen

4,0 11 x
De driejaarlijkse PISA onderzoeksresultaten tonen aan dat de ongelijkheid tussen onze sterkste en zwakste leerlingen opnieuw toeneemt. Wat is er aan de hand?
09:25

Annemans: "We moeten terug naar meer soevereiniteit van de lidstaten"

4,0 8 x
Terzake neemt de recente verkiezingen in Oostenrijk onder de loep met Gerolf Annemans (Vlaams Belang) en Petra De Sutter (Groen). Wat denken zij? Ontdek het nu.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.