Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Thuis

Augustus 2020
24:00

Aflevering 4312 (Seizoen 23)

3,0 8 x
Kobe luistert naar niemand. Tamara vindt de werkverdeling tussen Bob en Lowie oneerlijk. Stan en Judith maken ruzie . Steven is een afspraak vergeten. Sam toont begrip voor Tim. Britney heeft een missie. Bekijk aflevering 4312 van Seizoen 23 met VRT NU via de site of app.
25:00

Aflevering 4311 (Seizoen 23)

4,0 7 x
Bob maakt Tamara iets te vroeg wakker en dat is niet naar haar zin. Judith heeft het moeilijk om alles te kunnen blijven combineren. Lowie en Bob sluiten een weddenschap af. En Mayra blijft zich zorgen maken. Bekijk aflevering 4311 van Seizoen 23 met VRT NU via de site of app.
25:00

Aflevering 4310 (Seizoen 23)

3,0 3 x
Judith laat zich niet zomaar opzij schuiven. Stan begrijpt zijn moeder niet meer. De Kabouters zijn de verjaardag van Waldek niet vergeten. Ook Mayra geeft hem een cadeautje. Rosa heeft een geweldige avond achter de rug. Bekijk aflevering 4310 van Seizoen 23 met VRT NU via de site of app.
26:00

Aflevering 4309 (Seizoen 23)

3,0 12 x
Tim en Dieter zijn aangeslagen door een voorval op het werk en verwerken dat elk op hun manier. Mayra krijgt het steeds lastiger om te werken. En Kobe werkt zijn frustraties uit op zijn collega's. Lowie moet het vertrouwen van Olivia nog meer voor zich winnen. Waldek plaagt Eddy. Bekijk aflevering 4309 van Seizoen 23 met...
25:00

Aflevering 4308 (Seizoen 23)

3,0 13 x
Peter wil graag eens mee gaan vissen met Kobe. Eddy probeert een goede vader te zijn. Bob boekt de zaal in de Withoeve voor een belangrijke afspraak. Angèle en Simonne hebben een gezellige babbel. En Emma en Stan maken ruzie. Bekijk aflevering 4308 van Seizoen 23 met VRT NU via de site of app.
25:00

Aflevering 4307 (Seizoen 23)

4,5 17 x
Vic gaat voor het eerst naar de crèche en dat brengt emoties mee voor Femke en Peter. Lowie heeft enorm veel werk voor de universiteit. Angèle voelt zich weer achttien jaar. Tom werkt een hele nacht door. Frank verrast Simonne. Bekijk aflevering 4307 van Seizoen 23 met VRT NU via de site of app.
25:00

Aflevering 4306 (Seizoen 23)

3,5 32 x
Angèle krijgt het op haar heupen van Eddy, ze probeert hem op andere gedachten te brengen. Judith is in alle staten wanneer Stan niet naar huis komt. Bekijk aflevering 4306 van seizoen 23 met VRT NU via de site of app.
Juli 2020
25:00

Aflevering 4305 (Seizoen 23)

3,0 15 x
Judith probeert Stan begripvol aan te pakken. Dieter loopt Eddy tegen het lijf. Bob is helemaal klaar om zijn project van start te laten gaan. Sam blijft koppig volhouden. Kobe schrikt van zichzelf. Bekijk aflevering 4305 van seizoen 23 met VRT NU via de site of app.
25:00

Aflevering 4304 (Seizoen 23)

4,5 10 x
Tim en Sam hebben ruzie en Kaat troost Sam. Lowie en Olivia zijn gelukkig. Judith en Ann gaan een dagje shoppen. Renzo brengt goed nieuws. Steven springt binnen bij Tom op kantoor. Thilly geeft haar zus goede raad. Bekijk aflevering 4304 van seizoen 23 met VRT NU via de site of app.
26:00

Aflevering 4303 (Seizoen 23)

3,0 10 x
Dieter blijft zich enorme zorgen maken. Arne en Tom hebben opnieuw een loopsessie. Bob gaat helemaal op in zijn project en verzekert een ongeruste Tamara dat hij weet waar hij mee bezig is. Bekijk aflevering 4303 van seizoen 23 met VRT NU via de site of app.

Thuis: de meest populaire soap van Vlaanderen

Al vanaf 1995 wordt de Vlaamse soap Thuis elke werkdag uitgezonden op televisiezender Eén. Na een aantal jaar groeide de serie uit tot een van de best bekeken televisieseries van Vlaanderen. Het is na Familie de langst draaiende soap in het land. De afleveringen trekken gemiddeld een miljoen kijkers. De serie ging van start op de toenmalige televisiezender TV1. Een aantal van de oorspronkelijke acteurs zijn Frank Bomans (Pol Goossen), Rosa Verbeeck (Annick Segal), Ann De Decker (Monika Van Lierde), Marianne Bastiaens (Leah Thys) en Simonne Backx (Marleen Merckx). Op 27 mei 2011 werd de 3000e aflevering uitgezonden.

Thuis draait om de relaties tussen een aantal families, waaronder de familie Bomans, Bastiaens en Verbeeck. Zo bestaat de familie Bomans bijvoorbeeld uit Frank, Simonne, Yvette, Angèle, Luc en Kaat. We volgen de familieleden tijdens hun relaties, ruzies en intriges. Andere families in de soap zijn onder meer de familie De Grote, Van Capelle, Cremers, Van Santen en Hoefkens. Een aantal bekende personages zijn Luc Bomans (Mark Willems), Angèle Backx (Lut Hannes), Karin Baert (Kadèr Gürbüz), Waldek Kozinsky (Bart Van Avermaet), Femke De Grote (Vanya Wellens), Nancy De Grote (Ann Pira), Eddy Van Noteghem (Daan Hugaert), Renzo Fierens (Frank Van Erum), Julia Van Capelle (Myriam Bronzwaar) en Peter Vlerick (Geert Hunaerts).

Een verhaallijn in Thuis draait om het liefdesleven van Ann, die lang weinig geluk in de liefde kon vinden. In ieder geval totdat ze Mayra leerde kennen. Ook de vete tussen Marianne en Rosa staat centraal in de soap. Deze is ontstaan doordat Rosa een verhouding had met Walter, de echtgenoot van Marianne. Verder is te zien hoe Peggy op zoek gaat naar haar echte vader, en hoe Frank, Jenny en Bianca een moord verdoezelen. Een andere verhaallijn is die van de jeugdbende waar Kristof bij betrokken raakt, waardoor hij weer contact krijgt met zijn moeder Linda. Ten slotte maken ook Frank en Simonne het nodige mee: van verhoudingen tot gevangenisstraffen en coma’s.

De binnenopnames van Thuis vinden plaats in studio Manhattan in Wilsele en de buitenopnames op verschillende locaties in Vlaams-Brabant (onder andere in Ternat, Asse, Dilbeek) en Ninove. De buitenscènes in de Zus & Zo worden gedraaid in hoeve Celongaet in Neerijse. Veelgebruikte locaties in Thuis zijn evenementenbureau De Withoeve, klussenbedrijf de Kabouters, café Frens en taxibedrijf Leo. Door de jaren heen zijn er meerdere vernieuwing doorgevoerd, waarbij er personages terug kwamen in de serie zoals Peggy Verbeeck (Sally-Jane Van Horenbeeck), Bianca Bomans (Merel De Vilder Robier) en Claire Bastiaens (Chris Thys). Er verdwenen echter ook personages zoals Martine Lefever (Christel Domen), Eric Bastiaens (Kurt Defrancq), Sam Bastiaens (Ronny Daelman) en Dorien De Backer (Tineke Caels).

Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.