Thuis

Laatste aflevering
24:25
Thuis

NieuwAflevering 5602 - Tom Reikt Peter De Hand

15 x

Nancy maakt zich zorgen over haar dochter, gelukkig kan Dieter haar tot rede brengen. Frank moet zijn belofte tegenover Simonne breken. Tom reikt Peter de hand, maar zal deze laatste het aannemen?

Februari 2024
24:57

Seizoen 26, Aflevering 5025 - Eddy Confronteert Frank Met De Roddels Die Hij Gehoord Heeft

28 x
Tim heeft een dringende interventie. Christine is vastberaden om de zaken niet te laten zoals ze zijn. Femke neemt zich voor om een echt gesprek te voeren met Peter. De toekomst van Boowie wordt besproken. Eddy confronteert Frank in Bar Madam met de roddels die hij gehoord heeft.
25:50

NieuwAflevering 5601 - Peter Maakt Vince Ongerust En Onzeker

14 x
Peter maakt Vince ongerust en onzeker. Dries eist respect van Karin, maar die speelt het hard. Lowie gaat akkoord met het plan van Tamara. Gaby doet zich stoer voor en daar is Silke niet ongevoelig voor. Christine moet en zal Adil confronteren.
23:54

Seizoen 26, Aflevering 5024 - Paulien Spreekt Tim Aan

42 x
Nancy uit haar ongenoegen tegen Femke. Thilly geeft Stan goede raad. Er wacht Leo een verrassing van formaat. Paulien spreekt Tim aan. Blijft het water tussen Bob en Lowie te diep om hun ruzie uit te klaren?
27:04

NieuwAflevering 5600 - Vince Krijgt Goed Nieuws

61 x
Vince krijgt goed nieuws, dat Eddy meteen wat tempert. Dries staat op ontploffen wanneer hij de laatste zet van Karin ontdekt. Judith is eerlijk en laat in haar kaarten kijken. Christine en Adil lijken eindelijk op een goed gesprek af te stevenen.
24:49

Seizoen 26, Aflevering 5023 - Christine Maakt Tom Duidelijk Dat Ze Niet Gediend Is Van Zijn Favoritisme

12 x
Nancy maant Peter aan om actie te ondernemen. Waldek wakkert Angèle haar nieuwsgierigheid aan. Christine maakt Tom duidelijk dat ze niet gediend is van zijn favoritisme. Kobe doet een verwonderlijke ontdekking.
25:01

NieuwAflevering 5599 - Bob Moet Pijnlijk Nieuws Verwerken

23 x
Femke vangt haar zusje op. Karin belt met een mysterieuze nieuwe potentiële klant. Sam wil haar leven een andere richting geven. Adil stort zijn hart uit bij Lowie, terwijl Bob bij Tamara aan de deur staat.
25:57

NieuwAflevering 5598 - Dries Daagt Karin Uit

23 x
Tom heeft een afspraak met Lowie. Dries daagt Karin uit met een nogal interessante hoofdprijs. Nancy’s overdreven gedrag zorgt bijna voor problemen. Tamara krijgt bezoek van Christine. Bob moet op controle in het ziekenhuis.
24:28

Seizoen 26, Aflevering 5022 - Angèle Voelt Zich Achteruitgesteld Op Het Werk

18 x
Judith ergert zich aan haar zus. Angèle voelt zich achteruitgesteld op het werk en besluit om dat niet zomaar te laten gebeuren. Nancy uit haar angst bij Dieter. Lowie krijgt het deksel op de neus, maar profiteert ervan om eindelijk zijn gedacht te zeggen.
25:08

Aflevering 5597 - Marianne Is In Shock Na Het Nieuws Dat Ze Verneemt Van Tom

20 x
Een bezoek van Adil bij Christine loopt helemaal uit de hand. Tamara heeft weinig oren naar het verhaal van Bob en dreigt zelfs om stappen te ondernemen. Marianne is in shock na het nieuws dat ze verneemt van Tom. In de Withoeve is een ongemakkelijk etentje aan de gang.
23:32

Seizoen 26, Aflevering 5021 - De Frustraties Groeien Dieter Boven Het Hoofd

20 x
Eddy probeert Thilly duidelijk te maken dat hij twijfels heeft over haar nieuw idee. De verveling slaat toe bij Stan. De frustraties groeien Dieter boven het hoofd. Angèles gedachten draaien op volle toeren na het horen van de laatste nieuwtjes.
24:01

Aflevering 5596 - De Eerste Werkdag Van Emma Hangt In Haar Lijf

15 x
De eerste werkdag van Emma hangt in haar lijf. Jaan heeft een nachtmerrie gehad. Tom valt binnen bij Karin. Christine verliest heel even de controle over zichzelf. Dieter is verontwaardigd over de laatste theorie van zijn vrouw.
23:24

Seizoen 26, Aflevering 5020 - Thilly Redt Joren En Zorgt Voor Een Toenadering Met Stan

51 x
Lowie beseft dat hij te ver is gegaan. Bob wordt verrast door Tamara. Sam leert Nora kennen. Karin maakt zich zorgen over haar zoon en zoekt hem op. Thilly redt Joren en zorgt voor een toenadering met Stan. Tim loopt langs bij Dieter.
25:36

Aflevering 5595 - Nancy En Rosa Zijn Zich Aan Het Amuseren Wanneer Het Noodlot Toeslaat

39 x
Silke maakt nogal vreemde keuzes. Britney wordt geconfronteerd met harde beelden. Eddy zit in zak en as. Rosa neemt de shift van Tamara over. Dries maakt zijn standpunt duidelijk tegenover Karin. Nancy en Rosa zijn zich aan het amuseren wanneer het noodlot toeslaat.
23:12

Seizoen 26, Aflevering 5019 - Een Idee Van Leo Kan Wel Eens De Oplossing Zijn Voor Peter Zijn Probleem

26 x
Het zit Tom niet helemaal mee en Karin wrijft het er dan ook nog eens extra goed in. Angèle gedraagt zich als haar nieuwsgierige zelve. De verontwaardiging van Nancy is groot als zowel Dieter als Eddy haar afvallen. Een idee van Leo kan wel eens de oplossing zijn voor Peter zijn probleem.
25:32

Aflevering 5594 - Lowie Probeert Tamara Gerust Te Stellen

42 x
Christine krijgt telefoon van Bob. Niels en Silke zijn gaan feesten en het liep voor de ene al wat vlotter dan voor de andere. Sam biecht Tim iets op. Emma wordt door haar mentor begeleid op de eerste dag van haar nieuwe job. Lowie probeert Tamara gerust te stellen in verband met Leo.
23:14

Seizoen 26, Aflevering 5018 - Nora Is Onder De Indruk Van Britney

30 x
Nora is onder de indruk van Britney. Judith zoekt gezelschap om de avond door te brengen. Femke ontvlucht Peter en kan uiteindelijk haar rust terugvinden. Het humeur van Lowie staat op onweer en dat heeft zo zijn gevolgen.
23:53

Aflevering 5593 - Emma Krijgt Goed Nieuws Te Horen

34 x
Het is Valentijn, maar die verloopt niet voor alle koppels zo positief, en Frank is het zelfs helemaal vergeten. Emma krijgt goed nieuws te horen. Christine komt met behulp van Thilly tot een heel belangrijk inzicht.
Binnenkort terug te kijken
25:49

Aflevering 5603 - Simonne Moet Frank De Les Spellen

Verwacht op
Christine en Adil beslissen om met hun zoon te praten. Simonne moet Frank de les spellen. Lowie wil zijn ruzie met Bob uitklaren. Femke probeert Vince op te beuren. Sam voelt zich onder druk gezet door Tim. Tom en Judith hebben een date.
25:00

Seizoen 29, Aflevering 5601

Verwacht op
Peter maakt Vince ongerust en onzeker. Dries eist respect van Karin, maar die speelt het hard. Lowie gaat akkoord met het plan van Tamara. Gaby doet zich stoer voor en daar...

Thuis: de meest populaire soap van Vlaanderen

Al vanaf 1995 wordt de Vlaamse soap Thuis elke werkdag uitgezonden op televisiezender Eén. Na een aantal jaar groeide de serie uit tot een van de best bekeken televisieseries van Vlaanderen. Het is na Familie de langst draaiende soap in het land. De afleveringen trekken gemiddeld een miljoen kijkers. De serie ging van start op de toenmalige televisiezender TV1. Een aantal van de oorspronkelijke acteurs zijn Frank Bomans (Pol Goossen), Rosa Verbeeck (Annick Segal), Ann De Decker (Monika Van Lierde), Marianne Bastiaens (Leah Thys) en Simonne Backx (Marleen Merckx). Op 27 mei 2011 werd de 3000e aflevering uitgezonden.

Thuis draait om de relaties tussen een aantal families, waaronder de familie Bomans, Bastiaens en Verbeeck. Zo bestaat de familie Bomans bijvoorbeeld uit Frank, Simonne, Yvette, Angèle, Luc en Kaat. We volgen de familieleden tijdens hun relaties, ruzies en intriges. Andere families in de soap zijn onder meer de familie De Grote, Van Capelle, Cremers, Van Santen en Hoefkens. Een aantal bekende personages zijn Luc Bomans (Mark Willems), Angèle Backx (Lut Hannes), Karin Baert (Kadèr Gürbüz), Waldek Kozinsky (Bart Van Avermaet), Femke De Grote (Vanya Wellens), Nancy De Grote (Ann Pira), Eddy Van Noteghem (Daan Hugaert), Renzo Fierens (Frank Van Erum), Julia Van Capelle (Myriam Bronzwaar) en Peter Vlerick (Geert Hunaerts).

Een verhaallijn in Thuis draait om het liefdesleven van Ann, die lang weinig geluk in de liefde kon vinden. In ieder geval totdat ze Mayra leerde kennen. Ook de vete tussen Marianne en Rosa staat centraal in de soap. Deze is ontstaan doordat Rosa een verhouding had met Walter, de echtgenoot van Marianne. Verder is te zien hoe Peggy op zoek gaat naar haar echte vader, en hoe Frank, Jenny en Bianca een moord verdoezelen. Een andere verhaallijn is die van de jeugdbende waar Kristof bij betrokken raakt, waardoor hij weer contact krijgt met zijn moeder Linda. Ten slotte maken ook Frank en Simonne het nodige mee: van verhoudingen tot gevangenisstraffen en coma’s.

De binnenopnames van Thuis vinden plaats in studio Manhattan in Wilsele en de buitenopnames op verschillende locaties in Vlaams-Brabant (onder andere in Ternat, Asse, Dilbeek) en Ninove. De buitenscènes in de Zus & Zo worden gedraaid in hoeve Celongaet in Neerijse. Veelgebruikte locaties in Thuis zijn evenementenbureau De Withoeve, klussenbedrijf de Kabouters, café Frens en taxibedrijf Leo. Door de jaren heen zijn er meerdere vernieuwing doorgevoerd, waarbij er personages terug kwamen in de serie zoals Peggy Verbeeck (Sally-Jane Van Horenbeeck), Bianca Bomans (Merel De Vilder Robier) en Claire Bastiaens (Chris Thys). Er verdwenen echter ook personages zoals Martine Lefever (Christel Domen), Eric Bastiaens (Kurt Defrancq), Sam Bastiaens (Ronny Daelman) en Dorien De Backer (Tineke Caels).

Archief