Thuis

April 2018
25:00

Aflevering 3836

3,0 6 x
Jens probeert moeite te doen voor Lena. Renzo heeft een goede raad voor Rosa en Peggy. Ann en Mayra zitten vol energie. Jana is nerveus. Simonne vindt nergens steun. Toon wordt geplaagd door zijn collega's.
25:00

Aflevering 4408

3,0 35 x
Emma wil stoppen met voetballen. Paulien en Adil hebben een belangrijke afspraak. Peter en Kobe spreken opnieuw af. Britney haalt een grapje uit met Eddy. Karin en Tom delen niet dezelfde mening. Lowie is vastberaden.
25:00

Aflevering 3835

3,0 31 x
Jenny voelt zich schuldig. Judith is bezorgd om Hélène.  Rosa heeft slecht geslapen. Tim is enorm gelukkig.  Lena krijgt goed nieuws, maar zal Jens daar even blij mee zijn?  Wendy maakt kennis met Sam.
25:00

Aflevering 4407

3,0 44 x
Tom probeert Frank tot inzicht te brengen. Het is de verjaardag van Sandrine en Marianne zit met een dilemma.  Sam komt afgemat thuis. Renzo neemt een drastische beslissing en daar is Charité helemaal niet goed van.
26:00

Aflevering 3834

3,0 25 x
Hélène heeft een belangrijke afspraak. Rosa broedt op een plan. Eddy geniet van de extra aandacht.  Jens en Lena geraken het niet eens. Lowie moet de handen uit de mouwen steken. Paulien spreekt Jens aan over zijn gedrag.
25:00

Aflevering 4406

3,0 69 x
Zoë moet voor het eerst naar de crèche. Simonne loopt slechtgezind rond in de Withoeve.  Judith probeert Emma te troosten, maar ze heeft het zelf niet gemakkelijk. Renzo leeft zich helemaal uit op de dansvloer.
25:00

Aflevering 3833

2,5 44 x
Mayra en Ann beginnen met veel tegenzin aan de grote kuis. Hélène wil met Tom spreken.  Jana en Toon hebben een uitdaging voor elkaar. Rosa probeert Waldek extra te verwennen. Lowie houdt zich sterk.
26:00

Aflevering 4405

4,0 78 x
Leo heeft medelijden met Judith. Renzo trekt verkeerde conclusies.  Lowie stelt Luc een belangrijke vraag. Rosa vertelt Lowie wat er aan de hand is in het centrum.  Peter en Femke genieten van een etentje bij Waldek en Mayra.
26:00

Aflevering 3832

4,0 41 x
Jens loopt nukkig rond. Femke en Peter zijn op zoek naar een datum voor hun huwelijk.  Veerle en Simonne hebben een goed gesprek. Frank haalt een grapje uit met Toon.  Jenny en Leo knijpen er tussenuit. Marianne zit in zak en as.
25:00

Aflevering 4404

3,0 94 x
Adil beseft dat hij iets belangrijks vergeten is. Peter moet Femke geruststellen, maar dat lukt hem niet goed.  Renzo en Charité maken ruzie en ook Simonne is kwaad op Frank. Het is een grote dag voor Eddy.

Thuis: de meest populaire soap van Vlaanderen

Al vanaf 1995 wordt de Vlaamse soap Thuis elke werkdag uitgezonden op televisiezender Eén. Na een aantal jaar groeide de serie uit tot een van de best bekeken televisieseries van Vlaanderen. Het is na Familie de langst draaiende soap in het land. De afleveringen trekken gemiddeld een miljoen kijkers. De serie ging van start op de toenmalige televisiezender TV1. Een aantal van de oorspronkelijke acteurs zijn Frank Bomans (Pol Goossen), Rosa Verbeeck (Annick Segal), Ann De Decker (Monika Van Lierde), Marianne Bastiaens (Leah Thys) en Simonne Backx (Marleen Merckx). Op 27 mei 2011 werd de 3000e aflevering uitgezonden.

Thuis draait om de relaties tussen een aantal families, waaronder de familie Bomans, Bastiaens en Verbeeck. Zo bestaat de familie Bomans bijvoorbeeld uit Frank, Simonne, Yvette, Angèle, Luc en Kaat. We volgen de familieleden tijdens hun relaties, ruzies en intriges. Andere families in de soap zijn onder meer de familie De Grote, Van Capelle, Cremers, Van Santen en Hoefkens. Een aantal bekende personages zijn Luc Bomans (Mark Willems), Angèle Backx (Lut Hannes), Karin Baert (Kadèr Gürbüz), Waldek Kozinsky (Bart Van Avermaet), Femke De Grote (Vanya Wellens), Nancy De Grote (Ann Pira), Eddy Van Noteghem (Daan Hugaert), Renzo Fierens (Frank Van Erum), Julia Van Capelle (Myriam Bronzwaar) en Peter Vlerick (Geert Hunaerts).

Een verhaallijn in Thuis draait om het liefdesleven van Ann, die lang weinig geluk in de liefde kon vinden. In ieder geval totdat ze Mayra leerde kennen. Ook de vete tussen Marianne en Rosa staat centraal in de soap. Deze is ontstaan doordat Rosa een verhouding had met Walter, de echtgenoot van Marianne. Verder is te zien hoe Peggy op zoek gaat naar haar echte vader, en hoe Frank, Jenny en Bianca een moord verdoezelen. Een andere verhaallijn is die van de jeugdbende waar Kristof bij betrokken raakt, waardoor hij weer contact krijgt met zijn moeder Linda. Ten slotte maken ook Frank en Simonne het nodige mee: van verhoudingen tot gevangenisstraffen en coma’s.

De binnenopnames van Thuis vinden plaats in studio Manhattan in Wilsele en de buitenopnames op verschillende locaties in Vlaams-Brabant (onder andere in Ternat, Asse, Dilbeek) en Ninove. De buitenscènes in de Zus & Zo worden gedraaid in hoeve Celongaet in Neerijse. Veelgebruikte locaties in Thuis zijn evenementenbureau De Withoeve, klussenbedrijf de Kabouters, café Frens en taxibedrijf Leo. Door de jaren heen zijn er meerdere vernieuwing doorgevoerd, waarbij er personages terug kwamen in de serie zoals Peggy Verbeeck (Sally-Jane Van Horenbeeck), Bianca Bomans (Merel De Vilder Robier) en Claire Bastiaens (Chris Thys). Er verdwenen echter ook personages zoals Martine Lefever (Christel Domen), Eric Bastiaens (Kurt Defrancq), Sam Bastiaens (Ronny Daelman) en Dorien De Backer (Tineke Caels).

Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.