Thuis

Afleveringen

18 januari 2017

2,5 211 x
Emma gaat babysitten op Sandrine. Arne reageert nog een beetje onbeholpen in de buurt van Olivia. Karin is razend.

17 januari 2017

3,7 431 x
Rosa zoekt Waldek opnieuw op. Nancy is niet van plan om bij de pakken te blijven zitten. Karin heeft een aanvaring met een cliënt.

16 januari 2017

3,4 506 x
Tim bijt zich vast in de zaak 'Julia'. Judith is boos op Tom. Simonne stelt Mayra enkele rake vragen. Karin neemt een belangrijke beslissing.

13 januari 2017

2,6 826 x
De spanning tussen Mayra en Nancy loopt hoog op en ook tussen Tom en Judith knettert het. Tim krijgt het moeilijk. Tamara heeft een babbel met haar vader.

12 januari 2017

4,0 605 x
Ann is ongerust. Nancy probeert Jessica van haar gelijk te overtuigen. Karin is heel duidelijk naar Tom toe. Leo heeft een cadeau voor Rosa.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.