Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Thuis

Seizoen 25
25:00

Seizoen 25, Aflevering 4674

3,0 10 x
Karin en Tom gedragen zich als nieuwsgierige toeschouwers in hun eigen kantoor.   Joren weet niet goed welke richting hij uit wil met zijn leven. Karin kan haar tanden zetten in een nieuwe zaak. Kobe zet zijn beste beentje voor.
25:00

Seizoen 25, Aflevering 4673

3,0 19 x
Het opruimen van de Frens brengt herinneringen met zich mee voor Olivia, Kaat en Paulien.   Tom passeert in de Withoeve met nieuws voor Nancy en Dieter. Kaat ontvangt de resultaten van haar examen.
25:00

Seizoen 25, Aflevering 4672

3,0 19 x
Peter schakelt de hulp van Dries in voor een congres in de Withoeve. Stan gedraagt zich stil en teruggetrokken.   Jacques beseft dat hij veel geluk heeft gehad. Simonne brengt Angèle een bezoekje, maar ze komt redelijk ongelegen.
25:00

Seizoen 25, Aflevering 4671

4,0 12 x
Simonne voelt dat Frank iets achterhoudt voor haar. Paulien loopt langs bij Kobe, om het etentje dat ze gekregen heeft van Waldek te bespreken.   Het is een drukke dag in de Withoeve en Femke wordt even voor voldongen feiten gesteld.   Kaat heeft een examen af te leggen. Tom vindt geen afleiding bij Karin.
25:00

Seizoen 25, Aflevering 4670

4,0 20 x
Joren raakt helemaal van streek. Frank heeft een belangrijke waarschuwing voor Stan.   Tom maakt zich ongerust. Olivia begint op een nieuwe school.   Lowie arriveert bij Boowie en het kantoor is leeg. Bob is nergens te bespeuren.
25:00

Seizoen 25, Aflevering 4669

3,0 27 x
Tamara kan rekenen op de steun van Leo. Paulien weet niet goed wat ze moet doen.   Lowie en Tania maken zich zorgen om Bob. Judith uit haar frustraties door te gaan boksen, terwijl Joren hetzelfde doet in het zwembad.
Seizoen 27
47:00

Seizoen 27, Aflevering 5255

3,8 227 x
Lowie heeft opnieuw een doel in zijn leven. Het wordt een emotionele dag voor Kobe en ondertussen gaat het lentefeest van Hannah door op de Withoeve. Frank laat zich van zijn emotionele kant zien. Dieter is niet van plan om bij de pakken te blijven zitten.
Seizoen 25
25:00

Seizoen 25, Aflevering 4668

4,0 86 x
Tom en Stan maken duidelijke afspraken voor de toekomst. Adil weet dat hij een verkeerde beslissing heeft genomen.   Angèle maakt het Eddy niet gemakkelijk. Britney moet naar de tandarts. Paulien wil Tim een hart onder de riem steken.
Seizoen 27
24:00

Seizoen 27, Aflevering 5254

4,0 93 x
Karin heeft fijn nieuws te melden. Christine voelt zich onzeker en zoekt hulp bij Tamara. Eddy en Joren steken de handen uit de mouwen. Viv krijgt een leuke aanbieding die ze niet kan weigeren. Tim wil niet toegeven aan de vraag van Chris.
26:00

Seizoen 27, Aflevering 5253

2,8 99 x
Dieter zit met zijn hoofd bij de verkeerde zaken en dat ten koste van zijn eigen toekomst. Zihame heeft een goed rapport en daarvoor wordt ze beloond. Zal een tripje naar de Withoeve de koppigheid van Frank doen wegebben? Waldek en Rosa hebben redenen om te klinken.

Thuis: de meest populaire soap van Vlaanderen

Al vanaf 1995 wordt de Vlaamse soap Thuis elke werkdag uitgezonden op televisiezender Eén. Na een aantal jaar groeide de serie uit tot een van de best bekeken televisieseries van Vlaanderen. Het is na Familie de langst draaiende soap in het land. De afleveringen trekken gemiddeld een miljoen kijkers. De serie ging van start op de toenmalige televisiezender TV1. Een aantal van de oorspronkelijke acteurs zijn Frank Bomans (Pol Goossen), Rosa Verbeeck (Annick Segal), Ann De Decker (Monika Van Lierde), Marianne Bastiaens (Leah Thys) en Simonne Backx (Marleen Merckx). Op 27 mei 2011 werd de 3000e aflevering uitgezonden.

Thuis draait om de relaties tussen een aantal families, waaronder de familie Bomans, Bastiaens en Verbeeck. Zo bestaat de familie Bomans bijvoorbeeld uit Frank, Simonne, Yvette, Angèle, Luc en Kaat. We volgen de familieleden tijdens hun relaties, ruzies en intriges. Andere families in de soap zijn onder meer de familie De Grote, Van Capelle, Cremers, Van Santen en Hoefkens. Een aantal bekende personages zijn Luc Bomans (Mark Willems), Angèle Backx (Lut Hannes), Karin Baert (Kadèr Gürbüz), Waldek Kozinsky (Bart Van Avermaet), Femke De Grote (Vanya Wellens), Nancy De Grote (Ann Pira), Eddy Van Noteghem (Daan Hugaert), Renzo Fierens (Frank Van Erum), Julia Van Capelle (Myriam Bronzwaar) en Peter Vlerick (Geert Hunaerts).

Een verhaallijn in Thuis draait om het liefdesleven van Ann, die lang weinig geluk in de liefde kon vinden. In ieder geval totdat ze Mayra leerde kennen. Ook de vete tussen Marianne en Rosa staat centraal in de soap. Deze is ontstaan doordat Rosa een verhouding had met Walter, de echtgenoot van Marianne. Verder is te zien hoe Peggy op zoek gaat naar haar echte vader, en hoe Frank, Jenny en Bianca een moord verdoezelen. Een andere verhaallijn is die van de jeugdbende waar Kristof bij betrokken raakt, waardoor hij weer contact krijgt met zijn moeder Linda. Ten slotte maken ook Frank en Simonne het nodige mee: van verhoudingen tot gevangenisstraffen en coma’s.

De binnenopnames van Thuis vinden plaats in studio Manhattan in Wilsele en de buitenopnames op verschillende locaties in Vlaams-Brabant (onder andere in Ternat, Asse, Dilbeek) en Ninove. De buitenscènes in de Zus & Zo worden gedraaid in hoeve Celongaet in Neerijse. Veelgebruikte locaties in Thuis zijn evenementenbureau De Withoeve, klussenbedrijf de Kabouters, café Frens en taxibedrijf Leo. Door de jaren heen zijn er meerdere vernieuwing doorgevoerd, waarbij er personages terug kwamen in de serie zoals Peggy Verbeeck (Sally-Jane Van Horenbeeck), Bianca Bomans (Merel De Vilder Robier) en Claire Bastiaens (Chris Thys). Er verdwenen echter ook personages zoals Martine Lefever (Christel Domen), Eric Bastiaens (Kurt Defrancq), Sam Bastiaens (Ronny Daelman) en Dorien De Backer (Tineke Caels).

Archief