Thuis

Januari 2018
25:00

Aflevering 4346

1,4 54 x
Simonne probeert Kaat te bereiken. Rosa uit haar bezorgdheid bij Angèle. Telkens afscheid moeten nemen valt Renzo en Charité heel zwaar. Mayra zit in de knoop met haar gevoelens. Karin bijt zich vast in een nieuwe zaak, maar zal dat tot genoegen van Tom zijn?
26:00

Aflevering 3779

4,0 25 x
Tim heeft een goede raad voor Sam. Nancy en Eddy hebben het moeilijk om rond te komen. Femke moet Renzo iets bekennen. Mayra kan niet langer zwijgen. Frank heeft alle puzzelstukjes bij elkaar gelegd en spreekt Luc aan.
25:00

Aflevering 4345

3,0 132 x
Kobe zoekt zijn toevlucht in de drank. Hij wil Olivia zien, maar dat is buiten Lowie gerekend. Tom moet dozen inpakken. Emma zoekt toenadering tot Stan. Het schuldgevoel bij Steven groeit na een gesprek met Peter.
25:00

Aflevering 3778

3,0 35 x
Femke beseft dat liegen geen zin heeft. Renzo en Peggy krijgen slecht nieuws. Jana legt Toon op de rooster. Mayra koestert hoop op beterschap in huis. Tim wijst Sam op haar verantwoordelijkheid. Waldek heeft interessante informatie voor Frank.
26:00

Aflevering 4344

4,0 65 x
Olivia heeft een belangrijke knoop doorgehakt. De ongerustheid in verband met Kobe neemt bij Steven toe na een gesprek met Rosa. Het verwerkingsproces van Mayra verloopt moeizaam; ze verkeert in lichte shock.
25:00

Aflevering 3777

3,0 28 x
Tim stelt Sam gerust. Simonne wordt opgevangen door Frank. Luc heeft ruzie met Rosa en Peggy. Femke wordt onder druk gezet. Leo zorgt voor zijn Jenny. Simonne is ongerust. Mayra geniet van de rust in huis.
25:00

Aflevering 4343

3,0 92 x
Nancy trekt de verkeerde conclusies. Kaat en Sam laten stoom af in de Frens, maar hun uitje wordt verstoord. Mayra is zo emotioneel dat ze er nachtmerries van krijgt. Judith en Peter zitten samen om alles op een rijtje te zetten.
25:00

Aflevering 3776

4,0 42 x
Tim spreekt Frank aan. Luc ziet alles goed komen en hij excuseert zich tegenover Peter. Jana heeft belangrijk nieuws voor Lowie. Jenny en Leo hebben een meningsverschil. Julia ziet de toekomst rooskleurig in. Sam zet haar beste beentje voor op het werk.
25:00

Aflevering 4342

4,0 83 x
Waldek krijgt verschrikkelijk nieuws. Judith voelt zich moedeloos. Tamara heeft er een zware nacht opzitten. Nancy gedraagt zich venijnig tegenover Kaat. Vic is jarig. Marianne steunt Tom onvoorwaardelijk.
25:00

Aflevering 3775

3,0 42 x
Jenny en Leo komen thuis. Frank doet een vreemde ontdekking. Er wacht Nancy een leuke verrassing. Femke doet haar best om het geluk van Renzo niet in de weg te staan. Lowie zoekt antwoorden bij Luc. Simonne krijgt een verontrustend telefoontje.

Thuis: de meest populaire soap van Vlaanderen

Al vanaf 1995 wordt de Vlaamse soap Thuis elke werkdag uitgezonden op televisiezender Eén. Na een aantal jaar groeide de serie uit tot een van de best bekeken televisieseries van Vlaanderen. Het is na Familie de langst draaiende soap in het land. De afleveringen trekken gemiddeld een miljoen kijkers. De serie ging van start op de toenmalige televisiezender TV1. Een aantal van de oorspronkelijke acteurs zijn Frank Bomans (Pol Goossen), Rosa Verbeeck (Annick Segal), Ann De Decker (Monika Van Lierde), Marianne Bastiaens (Leah Thys) en Simonne Backx (Marleen Merckx). Op 27 mei 2011 werd de 3000e aflevering uitgezonden.

Thuis draait om de relaties tussen een aantal families, waaronder de familie Bomans, Bastiaens en Verbeeck. Zo bestaat de familie Bomans bijvoorbeeld uit Frank, Simonne, Yvette, Angèle, Luc en Kaat. We volgen de familieleden tijdens hun relaties, ruzies en intriges. Andere families in de soap zijn onder meer de familie De Grote, Van Capelle, Cremers, Van Santen en Hoefkens. Een aantal bekende personages zijn Luc Bomans (Mark Willems), Angèle Backx (Lut Hannes), Karin Baert (Kadèr Gürbüz), Waldek Kozinsky (Bart Van Avermaet), Femke De Grote (Vanya Wellens), Nancy De Grote (Ann Pira), Eddy Van Noteghem (Daan Hugaert), Renzo Fierens (Frank Van Erum), Julia Van Capelle (Myriam Bronzwaar) en Peter Vlerick (Geert Hunaerts).

Een verhaallijn in Thuis draait om het liefdesleven van Ann, die lang weinig geluk in de liefde kon vinden. In ieder geval totdat ze Mayra leerde kennen. Ook de vete tussen Marianne en Rosa staat centraal in de soap. Deze is ontstaan doordat Rosa een verhouding had met Walter, de echtgenoot van Marianne. Verder is te zien hoe Peggy op zoek gaat naar haar echte vader, en hoe Frank, Jenny en Bianca een moord verdoezelen. Een andere verhaallijn is die van de jeugdbende waar Kristof bij betrokken raakt, waardoor hij weer contact krijgt met zijn moeder Linda. Ten slotte maken ook Frank en Simonne het nodige mee: van verhoudingen tot gevangenisstraffen en coma’s.

De binnenopnames van Thuis vinden plaats in studio Manhattan in Wilsele en de buitenopnames op verschillende locaties in Vlaams-Brabant (onder andere in Ternat, Asse, Dilbeek) en Ninove. De buitenscènes in de Zus & Zo worden gedraaid in hoeve Celongaet in Neerijse. Veelgebruikte locaties in Thuis zijn evenementenbureau De Withoeve, klussenbedrijf de Kabouters, café Frens en taxibedrijf Leo. Door de jaren heen zijn er meerdere vernieuwing doorgevoerd, waarbij er personages terug kwamen in de serie zoals Peggy Verbeeck (Sally-Jane Van Horenbeeck), Bianca Bomans (Merel De Vilder Robier) en Claire Bastiaens (Chris Thys). Er verdwenen echter ook personages zoals Martine Lefever (Christel Domen), Eric Bastiaens (Kurt Defrancq), Sam Bastiaens (Ronny Daelman) en Dorien De Backer (Tineke Caels).

Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.