Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Thuis

Maart 2020
26:00

Aflevering 4814 (Seizoen 25)

3,0 25 x
De onwennige sfeer bij Boowie houdt aan. Dries krijgt onverwachts hulp aangeboden. Sam en Tim gaan samen naar de les. Waldek besluit eentje te gaan drinken in Bar Madam en hij is niet alleen. Adil heeft opnieuw een geheime date. Stan krijgt de nodige aanmoedigingen. Bekijk aflevering 4814 van seizoen 25 met VRT NU via de s...
24:00

Aflevering 4220 (Seizoen 22)

3,0 13 x
Bob krijgt een aanlokkelijke jobaanbieding. Judith zet Tom op zijn plaats in verband met hun huwelijk. Ann krijgt bezoek van de justitieassistente. Sam is nu helemaal de moed kwijt. Marianne zit op de kap van Leo. Bekijk aflevering 4220 van seizoen 22 met VRT NU via de site of app.
25:00

Aflevering 4813 (Seizoen 25)

4,0 19 x
Tamara probeert zich te focussen op haar werk. Femke krijgt een nieuwe klant over de vloer. Stan is nerveus. Reinhilde speelt de vermoorde onschuld. Sam maakt zich zorgen over Joren en ook Rosa is ongerust. Bekijk aflevering 4813 van seizoen 25 met VRT NU via de site of app.
25:00

Aflevering 4219 (Seizoen 22)

4,0 12 x
Frank dubt over het werk. Bob organiseert een spelletjesnamiddag in de Frens. Britney heeft een verrassing voor Dieter. Tim en Simonne doen alle moeite van de wereld om Sam te helpen ontspannen, maar dan staat Adil voor de deur. Bekijk aflevering 4219 van seizoen 22 met VRT NU via de site of app.
25:00

Aflevering 4812 (Seizoen 25)

2,0 41 x
Karin krijgt onverwacht bezoek, maar is allesbehalve onder de indruk. Adil verbergt iets voor Waldek. Lowie laat niet in zijn kaarten kijken. Reinhilde en Karin verkneukelen zich in de gevolgen van hun daden. Ann begrijpt Tania. Bekijk aflevering 4812 van seizoen 25 met VRT NU via de site of app.
25:00

Aflevering 4218 (Seizoen 22)

3,0 34 x
Peter en Femke ontvangen een aangetekend schrijven. Judith maakt zich zorgen over Stan. Nancy wil met Dieter spreken. Ann probeert rustig te blijven, maar dat is allesbehalve gemakkelijk. Mayra krijgt bezoek. Bekijk aflevering 4218 van seizoen 22 met VRT NU via de site of app.
25:00

Aflevering 4811 (Seizoen 25)

4,0 22 x
Dries begint de dag vol goede moed, maar botst al snel op een dispuut. Judith connecteert met haar zoon, waardoor hij zijn bezorgdheden met haar kan delen. Eddy moet zich constant in bochten wringen en dat is ook Simonne niet ontgaan. Bekijk aflevering 4811 van seizoen 25 met VRT NU via de site of app.
25:00

Aflevering 4217 (Seizoen 22)

4,0 15 x
Nancy probeert Kobe te koppelen. Karin ontvangt een leuke uitnodiging voor een werklunch. Paulien wekt een woedeaanval op bij Sam. Stan ziet Renée terug aan de schoolpoot, maar ze is niet alleen. Tamara helpt iemand uit de nood. Bekijk aflevering 4217 van seizoen 22 met VRT NU via de site of app.
25:00

Aflevering 4810 (Seizoen 25)

2,5 28 x
Tania wordt geconfronteerd met moeilijke beelden. Judith en Tom zijn met verstomming geslagen door wat Stan hen verteld heeft. Eddy is in de zevende hemel. Tamara steunt Dries en spoort Bob aan hetzelfde te doen. Bekijk aflevering 4810 van seizoen 25 met VRT NU via de site of app.
24:00

Aflevering 4216 (Seizoen 22)

4,5 17 x
Tim moet streng optreden. Peter heeft Simonne minder leuk nieuws te melden. Femke boekt een weekendje naar zee. Karin plaagt Tom en ze worden betrapt. Emma gelooft niet wat Stan haar zegt. Bekijk aflevering 4216 van seizoen 22 met VRT NU via de site of app.

Thuis: de meest populaire soap van Vlaanderen

Al vanaf 1995 wordt de Vlaamse soap Thuis elke werkdag uitgezonden op televisiezender Eén. Na een aantal jaar groeide de serie uit tot een van de best bekeken televisieseries van Vlaanderen. Het is na Familie de langst draaiende soap in het land. De afleveringen trekken gemiddeld een miljoen kijkers. De serie ging van start op de toenmalige televisiezender TV1. Een aantal van de oorspronkelijke acteurs zijn Frank Bomans (Pol Goossen), Rosa Verbeeck (Annick Segal), Ann De Decker (Monika Van Lierde), Marianne Bastiaens (Leah Thys) en Simonne Backx (Marleen Merckx). Op 27 mei 2011 werd de 3000e aflevering uitgezonden.

Thuis draait om de relaties tussen een aantal families, waaronder de familie Bomans, Bastiaens en Verbeeck. Zo bestaat de familie Bomans bijvoorbeeld uit Frank, Simonne, Yvette, Angèle, Luc en Kaat. We volgen de familieleden tijdens hun relaties, ruzies en intriges. Andere families in de soap zijn onder meer de familie De Grote, Van Capelle, Cremers, Van Santen en Hoefkens. Een aantal bekende personages zijn Luc Bomans (Mark Willems), Angèle Backx (Lut Hannes), Karin Baert (Kadèr Gürbüz), Waldek Kozinsky (Bart Van Avermaet), Femke De Grote (Vanya Wellens), Nancy De Grote (Ann Pira), Eddy Van Noteghem (Daan Hugaert), Renzo Fierens (Frank Van Erum), Julia Van Capelle (Myriam Bronzwaar) en Peter Vlerick (Geert Hunaerts).

Een verhaallijn in Thuis draait om het liefdesleven van Ann, die lang weinig geluk in de liefde kon vinden. In ieder geval totdat ze Mayra leerde kennen. Ook de vete tussen Marianne en Rosa staat centraal in de soap. Deze is ontstaan doordat Rosa een verhouding had met Walter, de echtgenoot van Marianne. Verder is te zien hoe Peggy op zoek gaat naar haar echte vader, en hoe Frank, Jenny en Bianca een moord verdoezelen. Een andere verhaallijn is die van de jeugdbende waar Kristof bij betrokken raakt, waardoor hij weer contact krijgt met zijn moeder Linda. Ten slotte maken ook Frank en Simonne het nodige mee: van verhoudingen tot gevangenisstraffen en coma’s.

De binnenopnames van Thuis vinden plaats in studio Manhattan in Wilsele en de buitenopnames op verschillende locaties in Vlaams-Brabant (onder andere in Ternat, Asse, Dilbeek) en Ninove. De buitenscènes in de Zus & Zo worden gedraaid in hoeve Celongaet in Neerijse. Veelgebruikte locaties in Thuis zijn evenementenbureau De Withoeve, klussenbedrijf de Kabouters, café Frens en taxibedrijf Leo. Door de jaren heen zijn er meerdere vernieuwing doorgevoerd, waarbij er personages terug kwamen in de serie zoals Peggy Verbeeck (Sally-Jane Van Horenbeeck), Bianca Bomans (Merel De Vilder Robier) en Claire Bastiaens (Chris Thys). Er verdwenen echter ook personages zoals Martine Lefever (Christel Domen), Eric Bastiaens (Kurt Defrancq), Sam Bastiaens (Ronny Daelman) en Dorien De Backer (Tineke Caels).

Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.