Thuis

Juni 2018
25:00

Aflevering 3874

4,3 32 x
Nancy wil Jana helpen, maar het draait anders uit. Yvette heeft een emotionele brief geschreven. Julia is de opmerkingen van Rosa beu en confronteert haar. Veerle maakt kennis met de mannen van de Kabouters.
24:00

Aflevering 3873

3,0 43 x
Rosa wordt geconfronteerd met Waldek. Adil is kwaad op Frank en Waldek. Femke stelt zich afstandelijk op en jaagt daarmee Peter naar kantoor. Yvette denkt aan de toekomst. Lowie en Olivia kibbelen over de rommel in huis.
25:00

Aflevering 3872

3,0 32 x
Eddy heeft zich een beetje laten gaan, maar hij geniet van zijn welverdiende nachtrust. Nancy plaagt Femke, maar zij is daar niet mee gediend. Ann waardeert het gezelschap van Mayra. Rosa gooit Julia enkele verwijten naar het hoofd. De gijzeling van Emma en Sam bereikt een hoogtepunt.
25:00

Aflevering 3871

3,0 49 x
In de Zus en Zo zit de sfeer er goed in. Mayra krijgt een compliment. Tim heeft het niet gemakkelijk. Frank ontvangt een belangrijk bericht. Jana, Paulien en Olivia hebben zo hun mening over de mannen, tot ergernis van Lowie en Adil. Danny houdt Sam en Emma nog steeds vast.
25:00

Aflevering 3870

3,0 63 x
Femke kijkt terug op het succes van het evenement; enkel Eddy was geen al te voorbeeldige werknemer. Sam en Tim zijn aan ontspanning toe. Paulien heeft een fotoshoot in de Zus en Zo. Lowie en Frank maken zich zorgen over Luc.
45:00

Aflevering 4449

4,3 415 x
Kobe zijn plan dreigt in het water te vallen. Tom brengt een van zijn cliënten goed nieuws. Britney beleeft de schrik van haar leven. Waldek heeft een beslissing genomen. Emma botst op een schermutseling.
25:00

Aflevering 3869

4,8 128 x
Charité wil helpen waar ze kan. Rosa is enthousiast. Yvette heeft het moeilijk, maar krijgt van iedereen steun. Peter uit zijn frustraties bij Tom. Waldek botst op Rosa. Frank en Simonne hebben een beslissing genomen.
25:00

Aflevering 4448

4,5 206 x
Marianne stelt zich heel begripvol op tegenover Femke, terwijl Peter hetzelfde doet tegenover Waldek. De woorden van Leo spoken door het hoofd van Ann. Marianne wil graag met Tom praten. Meter Femke past op Zoë.
24:00

Aflevering 3868

3,0 73 x
Stan heeft een cadeau voor Emma. Rosa krijgt opnieuw wat zelfvertrouwen. Femke is er helemaal klaar voor. Peggy voelt zich schuldig. Adil verwijt Toon zijn gebrek aan nachtrust. Lowie loopt langs bij Frank.
25:00

Aflevering 4447

4,4 172 x
Leo is razend kwaad. Simonne neemt een besluit dat ze al veel eerder had moeten nemen. Nancy staat op het punt om een belofte tegenover Dieter te verbreken. Mayra komt vermoeid thuis na een lange werkdag.

Thuis: de meest populaire soap van Vlaanderen

Al vanaf 1995 wordt de Vlaamse soap Thuis elke werkdag uitgezonden op televisiezender Eén. Na een aantal jaar groeide de serie uit tot een van de best bekeken televisieseries van Vlaanderen. Het is na Familie de langst draaiende soap in het land. De afleveringen trekken gemiddeld een miljoen kijkers. De serie ging van start op de toenmalige televisiezender TV1. Een aantal van de oorspronkelijke acteurs zijn Frank Bomans (Pol Goossen), Rosa Verbeeck (Annick Segal), Ann De Decker (Monika Van Lierde), Marianne Bastiaens (Leah Thys) en Simonne Backx (Marleen Merckx). Op 27 mei 2011 werd de 3000e aflevering uitgezonden.

Thuis draait om de relaties tussen een aantal families, waaronder de familie Bomans, Bastiaens en Verbeeck. Zo bestaat de familie Bomans bijvoorbeeld uit Frank, Simonne, Yvette, Angèle, Luc en Kaat. We volgen de familieleden tijdens hun relaties, ruzies en intriges. Andere families in de soap zijn onder meer de familie De Grote, Van Capelle, Cremers, Van Santen en Hoefkens. Een aantal bekende personages zijn Luc Bomans (Mark Willems), Angèle Backx (Lut Hannes), Karin Baert (Kadèr Gürbüz), Waldek Kozinsky (Bart Van Avermaet), Femke De Grote (Vanya Wellens), Nancy De Grote (Ann Pira), Eddy Van Noteghem (Daan Hugaert), Renzo Fierens (Frank Van Erum), Julia Van Capelle (Myriam Bronzwaar) en Peter Vlerick (Geert Hunaerts).

Een verhaallijn in Thuis draait om het liefdesleven van Ann, die lang weinig geluk in de liefde kon vinden. In ieder geval totdat ze Mayra leerde kennen. Ook de vete tussen Marianne en Rosa staat centraal in de soap. Deze is ontstaan doordat Rosa een verhouding had met Walter, de echtgenoot van Marianne. Verder is te zien hoe Peggy op zoek gaat naar haar echte vader, en hoe Frank, Jenny en Bianca een moord verdoezelen. Een andere verhaallijn is die van de jeugdbende waar Kristof bij betrokken raakt, waardoor hij weer contact krijgt met zijn moeder Linda. Ten slotte maken ook Frank en Simonne het nodige mee: van verhoudingen tot gevangenisstraffen en coma’s.

De binnenopnames van Thuis vinden plaats in studio Manhattan in Wilsele en de buitenopnames op verschillende locaties in Vlaams-Brabant (onder andere in Ternat, Asse, Dilbeek) en Ninove. De buitenscènes in de Zus & Zo worden gedraaid in hoeve Celongaet in Neerijse. Veelgebruikte locaties in Thuis zijn evenementenbureau De Withoeve, klussenbedrijf de Kabouters, café Frens en taxibedrijf Leo. Door de jaren heen zijn er meerdere vernieuwing doorgevoerd, waarbij er personages terug kwamen in de serie zoals Peggy Verbeeck (Sally-Jane Van Horenbeeck), Bianca Bomans (Merel De Vilder Robier) en Claire Bastiaens (Chris Thys). Er verdwenen echter ook personages zoals Martine Lefever (Christel Domen), Eric Bastiaens (Kurt Defrancq), Sam Bastiaens (Ronny Daelman) en Dorien De Backer (Tineke Caels).

Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.