Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Thuis

Mei 2020
24:00

Aflevering 4261 (Seizoen 23)

3,0 7 x
Karin wordt verrast op kantoor. Rosa neemt Marianne in vertrouwen. Judith moet Tom iets bekennen en dat stemt hem allesbehalve vrolijk. Jessica spreekt af met klasgenoten. De Kabouters genieten van een lekkere lunch. Bekijk aflevering 4261 van seizoen 23 met VRT NU via de site of app.
26:00

Aflevering 4260 (Seizoen 23)

3,0 6 x
Adil is zenuwachtig. Tom zoekt Peter op. Frank en Bob trekken er samen op uit. Paulien klopt aan bij Sam met een verrassing. Peter en Femke profiteren van een avondje uit. Tamara en Olivia kunnen rekenen op de hulp van Renzo. Bekijk aflevering 4260 van seizoen 23 met VRT NU via de site of app.
26:00

Aflevering 4259 (Seizoen 23)

4,0 6 x
Karin komt te laat op het werk. Frank heeft het moeilijk en dat ontgaat Sam niet. Paulien besluit terug wat meer tijd aan haar hobby te besteden. Tom contacteert Adil. Mayra bedankt Peter voor zijn discretie. Bekijk aflevering 4259 van seizoen 23 met VRT NU via de site of app.
25:00

Aflevering 4258 (Seizoen 23)

4,0 6 x
Peter krijgt een ongewone vraag van een cliënt. Femke hoopt dat de rust terugkeert op het werk. Jessica voelt zich niet zo goed. Paulien en Adil trekken er een dagje tussenuit. Bob nodigt Lowie uit voor een diner. Bekijk aflevering 4258 van seizoen 23 met VRT NU via de site of app.
24:00

Aflevering 4257 (Seizoen 23)

3,0 6 x
Judith ergert zich steeds meer. Tom is niet van plan om zich zomaar te laten doen. Britney wil Eddy een verjaardagscadeau geven. Karin is openhartig tegen Tom. Bekijk aflevering 4257 van seizoen 23 met VRT NU via de site of app.
24:00

Aflevering 4256 (Seizoen 23)

3,0 14 x
Een filmavond ten huize Lowie wordt grondig verstoord. Eddy is jarig. Kobe showt zijn kwaliteiten als cocktailshaker. Tamara spreekt Olivia aan over de passie in haar relatie met Arne. Bekijk aflevering 4256 van seizoen 23 met VRT NU via de site of app.
26:00

Aflevering 4255 (Seizoen 23)

4,0 13 x
Steven probeert in contact te komen met Karin. Tom en Judith krijgen af te rekenen met serieuze tegenslag. Paulien hakt een moeilijke knoop door. Voor zowel Rosa als Angèle is het een fijne avond. Bekijk aflevering 4255 van seizoen 23 met VRT NU via de site of app.
25:00

Aflevering 4254 (Seizoen 23)

4,0 13 x
Renzo probeert een deal te sluiten met Femke. Zal het Mayra lukken om met Ann te praten? Eddy wil zijn leven beteren en doet daar enorm zijn best voor. Bekijk aflevering 4254 van seizoen 23 met VRT NU via de site of app.
26:00

Aflevering 4253 (Seizoen 23)

3,0 18 x
Kobe gaat opnieuw aan de slag. Renzo heeft een mooi voorstel voor Charité, maar zal zij dezelfde mening toegedaan zijn? Mayra zit met twijfels. Bekijk aflevering 4253 van seizoen 23 met VRT NU via de site of app.
26:00

Aflevering 4252 (Seizoen 23)

4,0 44 x
Dieter toont zijn vastberadenheid. Charité begint te twijfelen aan de keuze die ze gemaakt heeft. Lowie en Paulien hebben enorme ruzie, waardoor Adil zich zorgen maakt over zijn vriendin. Bekijk aflevering 4252 van seizoen 23 met VRT NU via de site of app.

Thuis: de meest populaire soap van Vlaanderen

Al vanaf 1995 wordt de Vlaamse soap Thuis elke werkdag uitgezonden op televisiezender Eén. Na een aantal jaar groeide de serie uit tot een van de best bekeken televisieseries van Vlaanderen. Het is na Familie de langst draaiende soap in het land. De afleveringen trekken gemiddeld een miljoen kijkers. De serie ging van start op de toenmalige televisiezender TV1. Een aantal van de oorspronkelijke acteurs zijn Frank Bomans (Pol Goossen), Rosa Verbeeck (Annick Segal), Ann De Decker (Monika Van Lierde), Marianne Bastiaens (Leah Thys) en Simonne Backx (Marleen Merckx). Op 27 mei 2011 werd de 3000e aflevering uitgezonden.

Thuis draait om de relaties tussen een aantal families, waaronder de familie Bomans, Bastiaens en Verbeeck. Zo bestaat de familie Bomans bijvoorbeeld uit Frank, Simonne, Yvette, Angèle, Luc en Kaat. We volgen de familieleden tijdens hun relaties, ruzies en intriges. Andere families in de soap zijn onder meer de familie De Grote, Van Capelle, Cremers, Van Santen en Hoefkens. Een aantal bekende personages zijn Luc Bomans (Mark Willems), Angèle Backx (Lut Hannes), Karin Baert (Kadèr Gürbüz), Waldek Kozinsky (Bart Van Avermaet), Femke De Grote (Vanya Wellens), Nancy De Grote (Ann Pira), Eddy Van Noteghem (Daan Hugaert), Renzo Fierens (Frank Van Erum), Julia Van Capelle (Myriam Bronzwaar) en Peter Vlerick (Geert Hunaerts).

Een verhaallijn in Thuis draait om het liefdesleven van Ann, die lang weinig geluk in de liefde kon vinden. In ieder geval totdat ze Mayra leerde kennen. Ook de vete tussen Marianne en Rosa staat centraal in de soap. Deze is ontstaan doordat Rosa een verhouding had met Walter, de echtgenoot van Marianne. Verder is te zien hoe Peggy op zoek gaat naar haar echte vader, en hoe Frank, Jenny en Bianca een moord verdoezelen. Een andere verhaallijn is die van de jeugdbende waar Kristof bij betrokken raakt, waardoor hij weer contact krijgt met zijn moeder Linda. Ten slotte maken ook Frank en Simonne het nodige mee: van verhoudingen tot gevangenisstraffen en coma’s.

De binnenopnames van Thuis vinden plaats in studio Manhattan in Wilsele en de buitenopnames op verschillende locaties in Vlaams-Brabant (onder andere in Ternat, Asse, Dilbeek) en Ninove. De buitenscènes in de Zus & Zo worden gedraaid in hoeve Celongaet in Neerijse. Veelgebruikte locaties in Thuis zijn evenementenbureau De Withoeve, klussenbedrijf de Kabouters, café Frens en taxibedrijf Leo. Door de jaren heen zijn er meerdere vernieuwing doorgevoerd, waarbij er personages terug kwamen in de serie zoals Peggy Verbeeck (Sally-Jane Van Horenbeeck), Bianca Bomans (Merel De Vilder Robier) en Claire Bastiaens (Chris Thys). Er verdwenen echter ook personages zoals Martine Lefever (Christel Domen), Eric Bastiaens (Kurt Defrancq), Sam Bastiaens (Ronny Daelman) en Dorien De Backer (Tineke Caels).

Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.