Thuis

Augustus 2018
25:00

Aflevering 3905

4,0 25 x
Mayra en Simonne moeten een knoop doorhakken. Wendy heeft het goede nieuws van Toon gehoord. Peggy is zenuwachtig; zal ze zich aan haar woord houden? Lowie staat onder zware stress. Jenny en Leo komen terug van Marokko.
25:00

Aflevering 3904

3,0 19 x
Peter vraagt hulp aan Tom. Bob zoekt Jana opnieuw op. Wendy wil Tom bedanken. Nancy overtuigt Femke en Peter om hun best te doen. Julia komt terug thuis. Sam moet eens praten met Frank over Eddy.
25:00

13 augustus 2018

3,0 16 x
13 augustus 2018 van Thuis is uitgezonden op maandag 13 augustus 2018 om 13:49 uur en was te zien op Eén.
25:00

Aflevering 3903

3,0 6 x
Rosa gaat solliciteren. Wendy krijgt een nieuw voorstel van haar buurman te horen. Lowie is vergeetachtig. Peggy en Renzo hebben een meningsverschil. Eddy moet Frank iets vragen, maar zal hij het durven?
25:00

10 augustus 2018

4,0 20 x
Renzo heeft goede raad voor Peggy. Tim moet Paulien iets belangrijks vertellen. Peter belt naar Marianne. Lowie is kwaad op zijn huisgenoten. Tom onderneemt actie. Peggy lijkt vastbesloten. Simonne confronteert Frank.
25:00

9 augustus 2018

3,0 25 x
Eddy zit op hete kolen. Lowie heeft de hele nacht gestudeerd. Paulien ontvangt een lief berichtje. Charité is zenuwachtig. Mayra en Simonne hebben een drukke week voor de boeg. Nancy krijgt geen gehoor bij Peter.
25:00

7 augustus 2018

3,5 46 x
Sam overweegt om Simonne op te zoeken. Paulien krijgt enorm veel vertrouwen van de mensen rondom haar. Judith en Tom zijn uitgenodigd bij Ann en Mayra. Nancy heeft een speciale nieuwjaarswens.
26:00

6 augustus 2018

3,0 23 x
Bob heeft belangrijke plannen. Paulien krijgt telefoon van Julia. Rosa neemt een belangrijke beslissing. Stan en Renée willen graag samen Nieuwjaar vieren.
25:00

3 augustus 2018

3,0 28 x
Nancy kijkt uit naar haar nieuwjaarsfeest, maar zullen alle genodigden er wel zijn? Renée zoekt Stan op. Olivia probeert Lena tot inzicht te doen komen. Adil heeft het niet gemakkelijk. Judith moet Emma iets vertellen.
25:00

2 augustus 2018

3,0 14 x
Tom krijgt meer uitleg, maar of dit zijn argwaan doet verdwijnen is nog maar de vraag. Simonne heeft goede raad voor Femke. Nancy en Eddy krijgen leuk bezoek; Nancy haalt er direct haar voordeel uit.

Thuis: de meest populaire soap van Vlaanderen

Al vanaf 1995 wordt de Vlaamse soap Thuis elke werkdag uitgezonden op televisiezender Eén. Na een aantal jaar groeide de serie uit tot een van de best bekeken televisieseries van Vlaanderen. Het is na Familie de langst draaiende soap in het land. De afleveringen trekken gemiddeld een miljoen kijkers. De serie ging van start op de toenmalige televisiezender TV1. Een aantal van de oorspronkelijke acteurs zijn Frank Bomans (Pol Goossen), Rosa Verbeeck (Annick Segal), Ann De Decker (Monika Van Lierde), Marianne Bastiaens (Leah Thys) en Simonne Backx (Marleen Merckx). Op 27 mei 2011 werd de 3000e aflevering uitgezonden.

Thuis draait om de relaties tussen een aantal families, waaronder de familie Bomans, Bastiaens en Verbeeck. Zo bestaat de familie Bomans bijvoorbeeld uit Frank, Simonne, Yvette, Angèle, Luc en Kaat. We volgen de familieleden tijdens hun relaties, ruzies en intriges. Andere families in de soap zijn onder meer de familie De Grote, Van Capelle, Cremers, Van Santen en Hoefkens. Een aantal bekende personages zijn Luc Bomans (Mark Willems), Angèle Backx (Lut Hannes), Karin Baert (Kadèr Gürbüz), Waldek Kozinsky (Bart Van Avermaet), Femke De Grote (Vanya Wellens), Nancy De Grote (Ann Pira), Eddy Van Noteghem (Daan Hugaert), Renzo Fierens (Frank Van Erum), Julia Van Capelle (Myriam Bronzwaar) en Peter Vlerick (Geert Hunaerts).

Een verhaallijn in Thuis draait om het liefdesleven van Ann, die lang weinig geluk in de liefde kon vinden. In ieder geval totdat ze Mayra leerde kennen. Ook de vete tussen Marianne en Rosa staat centraal in de soap. Deze is ontstaan doordat Rosa een verhouding had met Walter, de echtgenoot van Marianne. Verder is te zien hoe Peggy op zoek gaat naar haar echte vader, en hoe Frank, Jenny en Bianca een moord verdoezelen. Een andere verhaallijn is die van de jeugdbende waar Kristof bij betrokken raakt, waardoor hij weer contact krijgt met zijn moeder Linda. Ten slotte maken ook Frank en Simonne het nodige mee: van verhoudingen tot gevangenisstraffen en coma’s.

De binnenopnames van Thuis vinden plaats in studio Manhattan in Wilsele en de buitenopnames op verschillende locaties in Vlaams-Brabant (onder andere in Ternat, Asse, Dilbeek) en Ninove. De buitenscènes in de Zus & Zo worden gedraaid in hoeve Celongaet in Neerijse. Veelgebruikte locaties in Thuis zijn evenementenbureau De Withoeve, klussenbedrijf de Kabouters, café Frens en taxibedrijf Leo. Door de jaren heen zijn er meerdere vernieuwing doorgevoerd, waarbij er personages terug kwamen in de serie zoals Peggy Verbeeck (Sally-Jane Van Horenbeeck), Bianca Bomans (Merel De Vilder Robier) en Claire Bastiaens (Chris Thys). Er verdwenen echter ook personages zoals Martine Lefever (Christel Domen), Eric Bastiaens (Kurt Defrancq), Sam Bastiaens (Ronny Daelman) en Dorien De Backer (Tineke Caels).

Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.