Uitzending Gemist op Nickelodeon?

Nickelodeon is een Vlaamse TV-zender met een aanbod van zo'n 56 programma's. Dat staat gelijk staat aan ruim 252 uur speeltijd! Recente bekende en populaire programma's zijn Chica Vampiro, Henry Danger, De Thundermans, H2O: Just Add Water en Victorious.

Aanraders van de redactie
TV-Gids van Nickelodeon

Vandaag

Gisteren

  • Er zijn deze dag (nog) geen uitzendingen.

Zaterdag 27 mei

  • Chica Vampiro
    Daisy en Dracula: samen onder één dak 46:22Daisy en Dracula: samen onder één dak van Chica Vampiro is uitgezonden op zater...
  • Chica Vampiro
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.