Uitzending Gemist op Nickelodeon?

Nickelodeon is een Vlaamse TV-zender met een aanbod van zo'n 55 programma's. Dat staat gelijk staat aan ruim 240 uur speeltijd! Bekende en populaire programma's van de afgelopen maanden zijn Avatar: De Legende Van Aang, Chica Vampiro, Henry Danger, De Thundermans en H2O: Just Add Water.

Aanraders van de redactie
TV-Gids van Nickelodeon

Vandaag

  • Er zijn deze dag (nog) geen uitzendingen.

Gisteren

  • SpongeBob
    Het bedrijfsongeval // De flapburger 23:20Het bedrijfsongeval // De flapburger van SpongeBob is uitgezonden op zondag 23 ...
  • SpongeBob

Zaterdag 22 april

Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.