Hidden Assets

Hidden Assets gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Hidden Assets

Emer en Christian gaan een wanhopige race tegen de klok tegemoet om de laatste bombardementen te stoppen en te ontdekken wie er werkelijk achter de terroristische campagne zat.

Seizoen 1
Terwijl haar team het geldspoor in Ierland volgt, ontdekken Emer en Christian de echte identiteit van de bommenwerpers. En een zeer onverwachte bron voorziet het onderzoek van onschatbare informatie.
Emer is in Antwerpen om mee te zoeken naar Fionn Brannigan. Het lijkt erop dat zij en Christian op een dood spoor zijn beland, totdat een forensische doorbraak alles verandert.
Emer heeft Fionn Brannigan stevig in het vizier. Terwijl het net zich om hem heen sluit, voelt ook Bibi de druk. Vooral wanneer haar eigenzinnige broer om hulp vraagt.
Nu Darren Reid dood is en er ieder moment nog een bomaanslag kan gebeuren, richten Emer en Christian hun aandacht op een bekende Ierse zakenman met een zeer bewogen verleden.
Een diamantenvangst in Limerick, een lijk in Antwerpen en een terroristische bomaanslag. Rechercheur Emer Berry zoekt uit hoe dit allemaal met elkaar verbonden is.
Archief