Is Crypto Het Nieuwe Goud?

Is Crypto Het Nieuwe Goud? gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Is Crypto Het Nieuwe Goud?

Het werk van VEXX was te zien op Times square in NY en hangt tussen Banksy en Warhol in het Moco Museum. Rhymezlikedimez is een klinkende naam in de kunst wereld, hij werkte samen met Bruno Mars, Dua Lipa, Lil Uzi Vert, Wiz Khalifa.

Seizoen 1
Sinds het begin wordt crypto geassocieerd met misdaad. De vele hacks en scams helpen hier niet aan mee. Griet kon persoonlijk ondervinden dat er velen zijn met slechte bedoelingen en verloor tienduizenden euro's door verschillende scams.
Niko, hij is al 5 jaar unbanked, een moderne hippie die door crypto het systeem wil veranderen. David hekelt de media die spreekt over een crash. Het werk van NFT artist VEXX is tot ver over de landgrenzen bekend en verkocht.
Quinten François is educatief crypto-influencer en gelooft sterk in Bitcoin. Bruno en zijn gezin zijn grote crypto-ondernemers en kochten Bitcoin lang geleden aan 90 Dollar. NFT-artist Vexx is een wereldbekende naam in de kunstwereld.
Verlopen
Een inkijk in de wereld van virtuele valuta maar ook in die van digitale kunst. Er gaat geen dag voorbij of je leest dezer dagen over crypto. De serie werpt ook een diepere blik op NFT's, die vaak in één adem worden genoemd met cryptocurrency.
Archief