Bizaardvark

Afleveringen
22:49

Aflevering 5

4,0 4 x
De meiden hebben het gevoel dat ze "het gemaakt hebben", als ze erachter komen dat ze een hater hebben. Maar als Frankie de negatieve reactie leest, verliest ze haar zelfvertrouwen.
22:35

Aflevering 6

4,0 3 x
Als de meiden erachter komen dat studiotijd gebaseerd is op hoeveel volgers je hebt, besluiten ze dat ze moeten samenwerken met anderen om meer kijkers te trekken.
23:18

Aflevering 10

3,0 7 x
Beauty Beurs, de jaarlijkse schoonheidsbijeenkomst, komt naar Vuuugle en Amelia hoopt te winnen.
22:35

Aflevering 11

3,0 3 x
Wanneer Paige en Frankie beseffen dat al hun populaire liedjes gebaseerd zijn op vervelende momenten in hun leven, wensen ze voor meer vervelende momenten om zo nog meer liedjes te kunnen schrijven.
22:20

Aflevering 12

3,0 6 x
Bernie gaat twee straatkatten vertegenwoordigen.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.