Nachtwacht

Mei 2018
25:00

De Stanislem

4,1 5 x
Nephilim, een gekende Elfenprins, komt naar Schemermeer en weet Keelin voor zich te winnen.  Ze is helemaal in de ban van hem, en beseft niet dat ze te maken heeft met een gevaarlijk wezen. Wilko en Vlad moeten ingrijpen voor het te laat is.
26:00

De Shifter

4,0 3 x
Vladimir wil Wilko uit de Nachtwacht. Keelin en Wilko begrijpen er niets van. Niet veel later wil Wilko Keelin weg, en Keelin Vlad. De ruzie tussen onze helden laait op. Keelin is de eerste die vermoedt dat een wezen hen tegen elkaar opzet.
26:00

De Safnari

4,7 8 x
Keelin ontdekt dat Vlad en Wilko hun krachten verloren zijn na een aanvaring met een wezen: de Safnari. Wanneer ook zij ten prooi valt aan het wezen moeten ze een manier vinden om hem te stoppen. Maar gewone mensen kunnen geen Nachtwacht zijn...
26:00

De Monsterjager

4,7 6 x
Een mysterieuze vrouw daagt op in Schemermeer om een dief in te rekenen. De identiteit van de Nachtwacht staat op het spel wanneer ze een DNA-staal wil, maar ze hebben geen benul dat de vrouw een Monsterjager is en met hen moet afrekenen.
26:00

De Metentis

4,4 6 x
Schemermeer kreunt onder een ernstig voedseltekort doordat de oogsten van de boeren mislukken, maar niemand kan verklaren waarom. Wanneer onze helden van de Nachtwacht op zoek gaan naar de oorzaak, komen ze op het spoor van de Metentis.
24:00

De Leviathan

4,7 11 x
Een visser keert niet terug van zijn laatste uitje. Onze helden en Cooper gaan naar hem op zoek, maar er is geen spoor van hem te vinden.  Aan het meer voelt Keelin een aanwezigheid, en ze vermoedt dat ze te maken hebben met een waterwezen.
26:00

De Klopgeest

4,5 2 x
De jeugdvriend van Helena en zijn man hebben een huis in Schemermeer gekocht. Helena, Sacha en onze helden besluiten om te helpen met opknappen. Al snel krijgen ze het gevoel dat ze niet alleen zijn in het huis, en er gebeuren rare dingen.
25:00

De Haxa

4,2 5 x
Sacha en Helena zijn vermist. Keelin wil hen zoeken, maar komt tot de vaststelling dat niemand in Schemermeer hen kent.  Ook Wilko en Vlad weten van niets. Keelin gaat op onderzoek uit, en ontdekt dat opperheks Haxa er voor iets tussenzit.
24:00

De Greystook

4,3 5 x
Cooper en enkele andere inwoners zijn ziek, maar niemand weet wat ze hebben. Hun huid is zwart-wit en ze hebben witte ogen. Keelin ruikt onraad, en de Nachtwacht komt te weten dat ze met een parasiet uit de Onderwereld te maken hebben.
25:00

De dryade

4,4 9 x
Een houthakker is vermist. Even later verdwijnt ook Cooper. De Nachtwacht staat voor een raadsel, tot ze een mysterieuze cocon in het bos vinden. Ze ontdekken dat ze met een dryade te maken hebben, maar normaal zijn dat neutrale wezens.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.