Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Nachtwacht

Januari 2020
25:00

De minotaurus

3,1 0 x
Een groepje jongeren van de jeugdbeweging betreden stiekem een magisch doolhof nabij het dorp, maar hebben al snel spijt van hun keuze. Wilko, Keelin en Vladimir proberen hen te redden, maar Ranger Cooper loopt ietsje te veel in de weg.
25:00

Reika

4,6 5 x
Reika, een oude vriendin van Vladimir, duikt plots op in Schemermeer. Het lijkt een hartelijke ontmoeting tussen de twee te zijn, maar Keelin en Wilko vertrouwen het niet helemaal. Waarom komt Reika nu ineens na al die jaren hem opzoeken?
25:00

De goblin

4,0 5 x
Er heerst een ware inbraakgolf in het anders zo rustige Schemermeer. Cooper vindt geen spoor van de daders maar onze helden kunnen gelukkig wel achterhalen wie er achter de diefstallen zit. Maar dit sluwe wezen laat zich niet snel vangen.
25:00

Oculus, het Spiegelwezen

4,5 2 x
Er staat een vreemde spiegel in het bos. Wanneer Wilko en Keelin een kijkje nemen, raken ze in de Spiegelwereld opgesloten. Ze komen te weten dat Oculus het Spiegelwezen al driehonderd jaar zit opgesloten in de spiegel en wil ontsnappen.
25:00

Het panterwezen

4,6 4 x
Het panterwezen heeft het gemunt op enkele jonge mannen in Schemermeer. Gelukkig zijn Wilko, Vladimir en Keelin er om hen te beschermen. Maar dan moeten onze helden natuurlijk wel eerst achterhalen wie het gevaarlijke panterwezen is...
25:00

De meestervampier

3,9 12 x
Vlad gedraagt zich vreemd, net zoals meer en meer mensen in Schemermeer. Wilko en Keelin denken al snel dat er een vampier aan het werk is. Ze gaan op onderzoek, maar ontdekken al snel dat ze niet met zomaar een vampier te maken hebben.
26:00

De dryade

4,4 6 x
Een houthakker is vermist. Even later verdwijnt ook Cooper. De Nachtwacht staat voor een raadsel, tot ze een mysterieuze cocon in het bos vinden. Ze ontdekken dat ze met een dryade te maken hebben, maar normaal zijn dat neutrale wezens...
25:00

De spelduivel

4,4 12 x
Een spel spelen is leuk maar wat als het er eentje is op leven en dood? De Nachtwacht moet het opnemen tegen een slim wezen dat maar één ding wil en dat is winnen. Maar gelukkig geven Vladimir, Keelin en Wilko zich niet snel gewonnen.
25:00

De styx

4,5 7 x
Er heerst grote verslagenheid wanneer Sacha vermist is.  Keelin, Wilko, Vlad en Cooper hebben al overal gezocht, maar ze is nergens te vinden.  Wanneer ook Helena verdwijnt, vermoedt de Nachtwacht dat er een wezen achter de verdwijningen zit.
25:00

De wolvin

3,8 12 x
De vriendin van Sacha is gebeten door een weerwolf. Ze krijgt steeds meer wolventrekken en kan haar wolvenkant moeilijk beheersen.  De Nachtwacht moet alles op alles zetten om te vermijden dat ze het meisje naar de Onderwereld moeten sturen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.