Nachtwacht

Januari 2018
25:00

De Greystook

4,7 2 x
Cooper en enkele andere inwoners zijn ziek, maar niemand weet wat ze hebben. Hun huid is zwart-wit en ze hebben witte ogen. Keelin ruikt onraad, en de Nachtwacht komt te weten dat ze met een parasiet uit de Onderwereld te maken hebben.
24:00

Demon Lilith

4,1 4 x
De volwassenen in het dorp doen raar. De jongeren, waaronder Sacha, worden zonder veel uitleg op kamp gestuurd.  De Nachtwacht weet oude documenten te bemachtigen, en ze ontdekken dat de volwassenen bang zijn voor de komst van demon Lilith.
24:00

De tijdrover

4,8 5 x
Een tijdrover heeft tijd gestolen van de inwoners van Schermermeer, waardoor de tijd er zich blijft herhalen. Keelin is de enige die beseft dat Schemermeer in een tijdlus vast zit.
25:00

De Safnari

4,7 4 x
Keelin ontdekt dat Vlad en Wilko hun krachten verloren zijn na een aanvaring met een wezen: de Safnari. Wanneer ook zij ten prooi valt aan het wezen moeten ze een manier vinden om hem te stoppen. Maar gewone mensen kunnen geen Nachtwacht zijn...
25:00

De wolvin

3,5 5 x
De vriendin van Sacha is gebeten door een weerwolf. Ze krijgt steeds meer wolventrekken en kan haar wolvenkant moeilijk beheersen.  De Nachtwacht moet alles op alles zetten om te vermijden dat ze het meisje naar de Onderwereld moeten sturen.
26:00

De Haxa

4,2 4 x
Sacha en Helena zijn vermist. Keelin wil hen zoeken, maar komt tot de vaststelling dat niemand in Schemermeer hen kent.  Ook Wilko en Vlad weten van niets. Keelin gaat op onderzoek uit, en ontdekt dat opperheks Haxa er voor iets tussenzit.
26:00

De Stanislem

4,7 4 x
Nephilim, een gekende Elfenprins, komt naar Schemermeer en weet Keelin voor zich te winnen.  Ze is helemaal in de ban van hem, en beseft niet dat ze te maken heeft met een gevaarlijk wezen. Wilko en Vlad moeten ingrijpen voor het te laat is.
25:00

De styx

4,1 11 x
Er heerst grote verslagenheid wanneer Sacha vermist is.  Keelin, Wilko, Vlad en Cooper hebben al overal gezocht, maar ze is nergens te vinden.  Wanneer ook Helena verdwijnt, vermoedt de Nachtwacht dat er een wezen achter de verdwijningen zit.
26:00

De meestervampier

3,7 6 x
Vlad gedraagt zich vreemd, net zoals meer en meer mensen in Schemermeer. Wilko en Keelin denken al snel dat er een vampier aan het werk is. Ze gaan op onderzoek, maar ontdekken al snel dat ze niet met zomaar een vampier te maken hebben.
24:00

De draak

3,7 1 x
Een schattenjager graaft een steen op, maar het is niet wat het lijkt. De Nachtwacht ontdekt dat het een drakenei van Brand Morder is, de meest gevreesde draak uit de geschiedenis. En zij zal niet rusten voor ze haar ei heeft teruggevonden.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.