Nachtwacht

Laatste aflevering
25:42
Nachtwacht

Enkele vrienden van Sacha komen in de problemen wanneer ze het verlaten spookkasteel van Schemermeer betreden. Wanneer De Nachtwacht hen gaan zoeken stuiten ze op een wezen dat ze voor zonsondergang terug naar de onderwereld moet sturen.

Nachtwacht gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
25:19
Een spel spelen is leuk maar wat als het er eentje is op leven en dood? De Nachtwacht moet het opnemen tegen een slim wezen dat maar één ding wil en dat is winnen. Maar gelukkig geven Vladimir, Keelin en Wilko zich niet snel gewonnen.
26:06
Nietsvermoedende monsters komen keer op keer ongewild oog in oog te staan met De Nachtwacht, beschermers van Schemermeer.Maar wat als het monster niet kan wachten om onze helden te ontmoeten? Is dit het einde van Wilko, Vladimir en Keelin?
25:04
Er heerst een ware inbraakgolf in het anders zo rustige Schemermeer. Cooper vindt geen spoor van de daders maar onze helden kunnen gelukkig wel achterhalen wie er achter de diefstallen zit. Maar dit sluwe wezen laat zich niet snel vangen.
25:42
Deel uitmaken van De Nachtwacht is niet altijd even makkelijk. Zeker wanneer een vijand uit het verleden plots opduikt om een oude rekening te vereffenen. De vriendschapsband van onze helden wordt dan ook hard op de proef gesteld.
25:50
Wilco en Keelin ontdekken dat er een trol in de verlaten schuur woont. De rest van het dorp merkt niets, omdat de trol kan transformeren in een gewone jongen.Sacha is al snel gek op hem, maar Wilco vertrouwt hem natuurlijk voor geen meter.
26:41
Een onverklaarbare slaaptoestand van heel wat inwoners van Schemermeer triggert De Nachtwacht om op onderzoek te gaan.Welk wezen doet dit? En heeft de droom van Keelin er iets mee te maken? Onze helden moeten de dader snel vinden.
26:24
Eindelijk rust voor Vladimir wanneer zijn vrienden naar een concert gaan.Maar al snel blijkt er iets ergs aan de hand te zijn en komt Vladimir alleen te staan in een gevaarlijke strijd tegen een ogenschijnlijk vriendelijk wezen.
25:02
Een groepje jongeren van de jeugdbeweging betreden stiekem een magisch doolhof nabij het dorp, maar hebben al snel spijt van hun keuze. Wilko, Keelin en Vladimir proberen hen te redden, maar Ranger Cooper loopt ietsje te veel in de weg.
24:53
Raadseltjes zijn niet altijd zo onschuldig. Dat ondervinden enkele dorpelingen wanneer ze het pad kruisen van de mummie.Maar De Nachtwacht zal niet rusten voordat ze dit eeuwenoude kwaad hebben teruggestuurd naar de onderwereld.
25:42
Opletten met wat je wenst is zeker van toepassing wanneer je oog in oog komt te staan met een Wensdjinn. Zijn wensen hebben namelijk nare gevolgen voor zijn onschuldige slachtoffers. Hopelijk kan De Nachtwacht het tij doen keren.
25:10
Het panterwezen heeft het gemunt op enkele jonge mannen in Schemermeer. Gelukkig zijn Wilko, Vladimir en Keelin er om hen te beschermen.Maar dan moeten onze helden natuurlijk wel eerst achterhalen wie het gevaarlijke panterwezen is...
Seizoen 5
25:27
Sacha vindt een oud poppenhuis terug in de kelder. Ze wil het verkopen op de rommelmarkt. Maar nadat Sacha en Helena plots verdwijnen, krijgen onze helden al snel het vermoeden dat het met het vreemde poppenhuis te maken heeft.
25:19
Cooper en Helena verdwijnen spoorloos. De Nachtwacht beseft dat ze te maken hebben met Dwaallichtjes, maar die doen normaal gezien geen vlieg kwaad. Het duurt niet lang voor ze op het spoor komen van een slecht wezen dat hen aanstuurt.
25:23
Een vreselijke gil zet 's nachts gans Schemermeer in rep en roer, maar de bron wordt niet gevonden. De volgende dag wordt Brik bewusteloos aangetroffen in het bos. Onze drie helden ontdekken al snel dat er een verband is tussen beide gebeurtenissen.
25:16
Cooper doet van de ene op de andere dag heel erg apathisch, en ook zijn ogen zijn helemaal zwart geworden. Met de hulp van Vega constateren onze helden dat hij geen ziel meer heeft. Ze zoeken uit welk wezen hier verantwoordelijk voor is.
25:31
Het goedaardige wezen Tarantula is in Schemermeer beland. Alleen klopt er iets niet. Er gebeuren allerlei dingen die doen vermoeden dat ze op het slechte pad is beland. Onze drie helden gaan uitzoeken wat er aan de hand is met Tarantula.
25:51
Er is iets vreemd aan de hand met Helena: haar reflectie heeft geen gezicht meer. Daarnaast gedraagt ze zich ook anders. De drie ontdekken dat er nog meer mensen zijn met hetzelfde probleem. Ze komen al snel op het spoor van een Collector.
25:11
Enkele inwoners van Schemermeer, waaronder Helena en Cooper, beginnen plots om een onverklaarbare reden te slaapwandelen. Zelf weten ze er helemaal niks meer van. Onze helden van de Nachtwacht vinden het maar verdacht, en gaan op onderzoek.
Seizoen 4
26:00
Het wezen Nemmeza staat op het punt om los te breken en duisternis over de wereld te brengen.Onze helden van de Nachtwacht moeten alles uit de kast halen om dit te voorkomen. Daarbij krijgen ze hulp van de oude leden van de Nachtwacht.
Archief