Nachtwacht

November 2019
25:00

Oculus, het Spiegelwezen

4,5 0 x
Er staat een vreemde spiegel in het bos. Wanneer Wilko en Keelin een kijkje nemen, raken ze in de Spiegelwereld opgesloten. Ze komen te weten dat Oculus het Spiegelwezen al driehonderd jaar zit opgesloten in de spiegel en wil ontsnappen.
25:00

Het panterwezen

4,6 3 x
Het panterwezen heeft het gemunt op enkele jonge mannen in Schemermeer. Gelukkig zijn Wilko, Vladimir en Keelin er om hen te beschermen. Maar dan moeten onze helden natuurlijk wel eerst achterhalen wie het gevaarlijke panterwezen is...
25:00

De meestervampier

3,9 11 x
Vlad gedraagt zich vreemd, net zoals meer en meer mensen in Schemermeer. Wilko en Keelin denken al snel dat er een vampier aan het werk is. Ze gaan op onderzoek, maar ontdekken al snel dat ze niet met zomaar een vampier te maken hebben.
26:00

De dryade

4,4 4 x
Een houthakker is vermist. Even later verdwijnt ook Cooper. De Nachtwacht staat voor een raadsel, tot ze een mysterieuze cocon in het bos vinden. Ze ontdekken dat ze met een dryade te maken hebben, maar normaal zijn dat neutrale wezens...
25:00

De spelduivel

4,4 19 x
Een spel spelen is leuk maar wat als het er eentje is op leven en dood? De Nachtwacht moet het opnemen tegen een slim wezen dat maar één ding wil en dat is winnen. Maar gelukkig geven Vladimir, Keelin en Wilko zich niet snel gewonnen.
25:00

De styx

4,4 6 x
Er heerst grote verslagenheid wanneer Sacha vermist is.  Keelin, Wilko, Vlad en Cooper hebben al overal gezocht, maar ze is nergens te vinden.  Wanneer ook Helena verdwijnt, vermoedt de Nachtwacht dat er een wezen achter de verdwijningen zit.
25:00

De wolvin

3,7 11 x
De vriendin van Sacha is gebeten door een weerwolf. Ze krijgt steeds meer wolventrekken en kan haar wolvenkant moeilijk beheersen.  De Nachtwacht moet alles op alles zetten om te vermijden dat ze het meisje naar de Onderwereld moeten sturen.
25:00

De wensdjinn

4,8 6 x
Opletten met wat je wenst is zeker van toepassing wanneer je oog in oog komt te staan met een Wensdjinn. Zijn wensen hebben namelijk nare gevolgen voor zijn onschuldige slachtoffers. Hopelijk kan De Nachtwacht het tij doen keren.
26:00

De weerwolf

4,3 8 x
Deel uitmaken van De Nachtwacht is niet altijd even makkelijk.  Zeker wanneer een vijand uit het verleden plots opduikt om een oude rekening te vereffenen.  De vriendschapsband van onze helden wordt dan ook hard op de proef gesteld.
26:00

De lamia

4,2 7 x
Enkele vrienden van Sacha komen in de problemen wanneer ze het verlaten spookkasteel van Schemermeer betreden.  Wanneer De Nachtwacht hen gaan zoeken stuiten ze op een wezen dat ze voor zonsondergang terug naar de onderwereld moet sturen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.