Nachtwacht

December 2018
25:00

De Veheros

4,7 1 x
De vrienden van Sacha verdwijnen na een kampeertrip, en iemand anders beweert dat hij een spookauto heeft gezien die hem wou meenemen. De Nachtwacht ontdekt al snel dat een snelheidsduivel uit de Onderwereld onrust zaait in Schemermeer.
24:00

De Vloek

4,6 12 x
Sacha verandert in goud door één simpele aanraking van een mysterieus wezen. De Nachtwacht gaat op zoek naar het wezen. Zo komen ze te weten dat het gebukt gaat onder een eeuwenoude vloek, en op zoek is naar Vega om haar te helpen.
24:00

Memoraia

4,7 15 x
Sacha verliest om een onverklaarbare reden haar geheugen. Al snel volgen nog andere mensen uit Schemermeer. De Nachtwacht staat voor een raadsel, tot blijkt dat enkele op het eerste zicht onschuldige vlinders er iets mee te maken hebben.
23:00

De Triptiekgeest

3,9 10 x
Om meer sfeer te creëren hangt Helena een triptiek van Schemermeer op in de herberg. Het is echter het begin van enkele mysterieuze verdwijningen. De Nachtwacht ontdekt dat Mystique, een geest die in de triptiek leeft, hier achter zit.
24:00

De Stille Tweeling

4,7 10 x
Brik vindt een gigantische voetafdruk in Schemermeer na het snoeien van struiken.  Hij is er van overtuigd dat deze echt is, maar de rest van het dorp lacht het weg. Buiten de Nachtwacht dan, want die vermoeden dat er meer aan de hand is.
25:00

De Stanislem

4,0 5 x
Nephilim, een gekende Elfenprins, komt naar Schemermeer en weet Keelin voor zich te winnen.  Ze is helemaal in de ban van hem, en beseft niet dat ze te maken heeft met een gevaarlijk wezen. Wilko en Vlad moeten ingrijpen voor het te laat is.
26:00

De Shifter

4,5 12 x
Vladimir wil Wilko uit de Nachtwacht. Keelin en Wilko begrijpen er niets van. Niet veel later wil Wilko Keelin weg, en Keelin Vlad. De ruzie tussen onze helden laait op. Keelin is de eerste die vermoedt dat een wezen hen tegen elkaar opzet.
November 2018
26:00

De Safnari

4,7 35 x
Keelin ontdekt dat Vlad en Wilko hun krachten verloren zijn na een aanvaring met een wezen: de Safnari. Wanneer ook zij ten prooi valt aan het wezen moeten ze een manier vinden om hem te stoppen. Maar gewone mensen kunnen geen Nachtwacht zijn...
26:00

De Monsterjager

4,5 16 x
Een mysterieuze vrouw daagt op in Schemermeer om een dief in te rekenen. De identiteit van de Nachtwacht staat op het spel wanneer ze een DNA-staal wil, maar ze hebben geen benul dat de vrouw een Monsterjager is en met hen moet afrekenen.
26:00

De Metentis

4,4 6 x
Schemermeer kreunt onder een ernstig voedseltekort doordat de oogsten van de boeren mislukken, maar niemand kan verklaren waarom. Wanneer onze helden van de Nachtwacht op zoek gaan naar de oorzaak, komen ze op het spoor van de Metentis.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.