Nachtwacht

Oktober 2019
25:00

Korrigan de Waarzegster

4,0 3 x
Een waarzegster strijkt neer op de kermis van Schemermeer. Wanneer Sacha bij haar langsgaat, voorspelt ze haar toekomst. Maar die is helemaal niet zo fijn als Sacha gehoopt had. Tot overmaat van ramp komt de voorspelling ook nog eens uit...
25:00

Phobetor

4,8 2 x
Helena en een gast worden in een diepe slaap teruggevonden met drie paarse strepen op hun wang. Niemand krijgt hen wakker.  Onze helden weten meteen dat ze met een wezen te maken hebben, en komen op het spoor van Phobetor, een Droomdemon.
26:00

De Shifter

2,6 1 x
Vladimir wil Wilko uit de Nachtwacht. Keelin en Wilko begrijpen er niets van. Niet veel later wil Wilko Keelin weg, en Keelin Vlad. De ruzie tussen onze helden laait op. Keelin is de eerste die vermoedt dat een wezen hen tegen elkaar opzet.
26:00

De Monsterjager

4,6 1 x
Een mysterieuze vrouw daagt op in Schemermeer om een dief in te rekenen. De identiteit van de Nachtwacht staat op het spel wanneer ze een DNA-staal wil, maar ze hebben geen benul dat de vrouw een Monsterjager is en met hen moet afrekenen.
24:00

De Leviathan

4,7 1 x
Een visser keert niet terug van zijn laatste uitje. Onze helden en Cooper gaan naar hem op zoek, maar er is geen spoor van hem te vinden.  Aan het meer voelt Keelin een aanwezigheid, en ze vermoedt dat ze te maken hebben met een waterwezen.
26:00

De Klopgeest

4,6 3 x
De jeugdvriend van Helena en zijn man hebben een huis in Schemermeer gekocht. Helena, Sacha en onze helden besluiten om te helpen met opknappen. Al snel krijgen ze het gevoel dat ze niet alleen zijn in het huis, en er gebeuren rare dingen.
26:00

Lucifer

3,8 5 x
Van de ene op de andere dag is Cooper veranderd van een norse ranger in een galante en charmante heer in chique kostuum. Hij vraagt Helena mee op date. De Nachtwacht begrijpt er niets van, zeker wanneer Helena en Cooper plots gaan trouwen.
25:00

De Veheros

4,8 4 x
De vrienden van Sacha verdwijnen na een kampeertrip, en iemand anders beweert dat hij een spookauto heeft gezien die hem wou meenemen. De Nachtwacht ontdekt al snel dat een snelheidsduivel uit de Onderwereld onrust zaait in Schemermeer.
25:00

Het Monster

3,6 2 x
Er gebeuren allerlei kleine maar bizarre diefstallen in Schemermeer. Zo spreekt de bakker over een dief die hem met één klap meters verder deed belanden. Ook Helena raakt gewond wanneer ze de dief betrapt. De Nachtwacht is op hun hoede, tot ze oog in oog staan met een goedaardig wezen...
24:00

De Greystook

4,0 1 x
Cooper en enkele andere inwoners zijn ziek, maar niemand weet wat ze hebben. Hun huid is zwart-wit en ze hebben witte ogen. Keelin ruikt onraad, en de Nachtwacht komt te weten dat ze met een parasiet uit de Onderwereld te maken hebben.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.