Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Nachtwacht

Nachtwacht herbekijken

Seizoen 5
25:23

Seizoen 5, Aflevering 5 - Een Vreselijke Gil Zet 'S Nachts Gans Schemermeer In Rep En Roer

4,0 0 x
Een vreselijke gil zet 's nachts gans Schemermeer in rep en roer, maar de bron wordt niet gevonden. De volgende dag wordt Brik bewusteloos aangetroffen in het bos. Onze drie helden ontdekken al snel dat er een verband is tussen beide gebeurtenissen.
Seizoen 4
26:00

Seizoen 4, Aflevering 13 - Nemmeza Staat Op Het Punt Om Los Te Breken

3,0 11 x
Het wezen Nemmeza staat op het punt om los te breken en duisternis over de wereld te brengen. Onze helden van de Nachtwacht moeten alles uit de kast halen om dit te voorkomen. Daarbij krijgen ze hulp van de oude leden van de Nachtwacht.
25:56

Seizoen 4, Aflevering 12 - Vlad Moet Iets Opbiechten Aan Zijn Vrienden

3,0 4 x
Op de dag dat Vega uit het boek mag, vindt ook een ceremonie plaats waarbij de voorwerpen van de Nachtwacht worden opgeladen. Daarnaast heeft Vlad ook nog iets belangrijk op te biechten aan zijn vrienden, en daar zijn ze niet blij mee...
26:00

Seizoen 4, Aflevering 11 - Vega Mag Voor Een Dag Uit Het Boek

3,0 4 x
Een wezen zint op wraak nadat ze decennia geleden werd opgesloten in een diepe duisternis, nog dieper dan de Onderwereld. Intussen bereidt de Nachtwacht zich voor op een speciaal moment: Vega mag na 77 jaar weer voor een dag uit het boek.
25:03

Seizoen 4, Aflevering 10 - Een Oude Vriendin Van Vladimir Duikt Plots Op

4,0 4 x
Reika, een oude vriendin van Vladimir, duikt plots op in Schemermeer. Het lijkt een hartelijke ontmoeting tussen de twee te zijn, maar Keelin en Wilko vertrouwen het niet helemaal. Waarom komt Reika nu ineens na al die jaren hem opzoeken?
25:59

Seizoen 4, Aflevering 9 - Helena Koopt Een Oud Bordspel Over Schemermeer

Verlopen 4,0 1 x
Helena koopt een oud bordspel over Schemermeer. Wanneer ze het samen met Keelin, Vlad, Sacha en Cooper wil spelen, raken ze opgesloten in de wereld van het spel. Het is nu aan Wilko om het spel slim te spelen en zijn vrienden te bevrijden.
23:12

Seizoen 4, Aflevering 8 - Sacha Vindt Een Speciaal Masker

Verlopen 2,5 5 x
Op de plaatselijke rommelmarkt voelt Sacha zich aangetrokken tot een mysterieus masker. Ze ontdekt al snel dat het masker speciale krachten heeft, wat ze erg cool vindt. Maar het masker krijgt steeds meer een duistere invloed op haar...
24:47

Seizoen 4, Aflevering 7 - Sacha Vindt Een Prachtige Maansteen

Verlopen 3,0 2 x
Sacha vindt een prachtige maansteen in het bos. Keelin voelt dat er iets aan de hand is met de steen, maar ze kan niet zeggen wat. Ondertussen zorgt een groot en sterk wezen voor onrust in Schemermeer. Het lijkt op zoek te zijn naar iets...
24:57

Seizoen 4, Aflevering 6 - Cooper En De Nachtwacht Onderzoeken Een Moddermonster

Verlopen 4,0 3 x
In het bos van Schemermeer wordt een weg aangelegd. Daar is echter niet iedereen even blij mee. Tijdens de werken wordt Brik de stuipen op het lijf gejaagd door een moddermonster. Cooper en onze helden van de Nachtwacht gaan op onderzoek.
24:23

Seizoen 4, Aflevering 5 - Cooper Arresteert De Nachtwacht

Verlopen 3,0 7 x
Onze helden van de Nachtwacht worden uit het niets gearresteerd door Cooper. Reden? Iedereen in Schemermeer weet dat ze monsters zijn. De drie staan machteloos. Vega schakelt de hulp van Sacha in om uit te zoeken wat er aan de hand is.
Archief