Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Nachtwacht

Seizoen 1
19:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Het Panterwezen

4,3 4 x
Het panterwezen heeft het gemunt op enkele jonge mannen in Schemermeer. Gelukkig zijn Wilko, Vladimir en Keelin er om hen te beschermen.   Maar dan moeten onze helden natuurlijk wel eerst achterhalen wie het gevaarlijke panterwezen is...
Seizoen 5
23:00

Seizoen 5, Aflevering 10 - Het Duistere Hart, Deel 3

3,5 4 x
Vega en Vlad kunnen Keelin en haar zus Aurel bevrijden. Wilko bewijst zijn onschuld. Volac slaagt erin om alle wezens vrij te laten die ooit naar het Duistere Hart zijn weggestuurd. Het ontaardt in een strijd tussen Volac en de Nachtwacht.
20:00

Seizoen 5, Aflevering 9 - Het Duistere Hart, Deel 2

3,0 0 x
Voor Keelin koningin kan worden, wordt ze ontvoerd. De Elfen denken dat Wilko dat heeft gedaan. Vlad en Vega geloven in de onschuld van Wilko en zoeken uit wat er gaande is. Ze ontdekken dat Keelin samen met haar zus Aurel is ontvoerd.
28:00

Seizoen 5, Aflevering 8 - Het Duistere Hart, Deel 1

4,7 3 x
Keelin, Vlad en Wilko zijn uitgenodigd voor de Kristalceremonie in het Elfenrijk waar Koningin Melisande een Raadgever zal aanwijzen om haar op te volgen. Omdat Aurel weg is, wordt tot ieders verbazing Keelin aangeduid als nieuwe koningin.
17:00

Seizoen 5, Aflevering 7 - Gwendolyn

4,0 20 x
Sacha vindt een oud poppenhuis terug in de kelder. Ze wil het verkopen op de rommelmarkt. Maar nadat Sacha en Helena plots verdwijnen, krijgen onze helden al snel het vermoeden dat het met het vreemde poppenhuis te maken heeft.
20:00

Seizoen 5, Aflevering 6 - Nebulus

4,5 10 x
Cooper en Helena verdwijnen spoorloos. De Nachtwacht beseft dat ze te maken hebben met Dwaallichtjes, maar die doen normaal gezien geen vlieg kwaad. Het duurt niet lang voor ze op het spoor komen van een slecht wezen dat hen aanstuurt.
21:00

Seizoen 5, Aflevering 5 - Okaju

3,8 8 x
Een vreselijke gil zet 's nachts gans Schemermeer in rep en roer, maar de bron wordt niet gevonden. De volgende dag wordt Brik bewusteloos aangetroffen in het bos. Onze drie helden ontdekken al snel dat er een verband is tussen beide gebeurtenissen.
25:00

Seizoen 5, Aflevering 4 - Varian

3,3 12 x
Cooper doet van de ene op de andere dag heel erg apathisch, en ook zijn ogen zijn helemaal zwart geworden. Met de hulp van Vega constateren onze helden dat hij geen ziel meer heeft. Ze zoeken uit welk wezen hier verantwoordelijk voor is.
21:00

Seizoen 5, Aflevering 3 - Tarantula

3,6 17 x
Het goedaardige wezen Tarantula is in Schemermeer beland. Alleen klopt er iets niet. Er gebeuren allerlei dingen die doen vermoeden dat ze op het slechte pad is beland. Onze drie helden gaan uitzoeken wat er aan de hand is met Tarantula.
24:00

Seizoen 5, Aflevering 2 - Rama, De Collector

4,7 16 x
Er is iets vreemd aan de hand met Helena: haar reflectie heeft geen gezicht meer. Daarnaast gedraagt ze zich ook anders. De drie ontdekken dat er nog meer mensen zijn met hetzelfde probleem. Ze komen al snel op het spoor van een Collector.
Archief