Nachtwacht

Nachtwacht gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
26:04
Nachtwacht

Vega en Vlad kunnen Keelin en haar zus Aurel bevrijden. Wilko bewijst zijn onschuld. Volac slaagt erin om alle wezens vrij te laten die ooit naar het Duistere Hart zijn weggestuurd. Het ontaardt in een strijd tussen Volac en de Nachtwacht.

Seizoen 5
26:02
Voor Keelin koningin kan worden, wordt ze ontvoerd. De Elfen denken dat Wilko dat heeft gedaan. Vlad en Vega geloven in de onschuld van Wilko en zoeken uit wat er gaande is. Ze ontdekken dat Keelin samen met haar zus Aurel is ontvoerd.
25:57
Keelin, Vlad en Wilko zijn uitgenodigd voor de Kristalceremonie in het Elfenrijk waar Koningin Melisande een Raadgever zal aanwijzen om haar op te volgen. Omdat Aurel weg is, wordt tot ieders verbazing Keelin aangeduid als nieuwe koningin.
25:27
Sacha vindt een oud poppenhuis terug in de kelder. Ze wil het verkopen op de rommelmarkt. Maar nadat Sacha en Helena plots verdwijnen, krijgen onze helden al snel het vermoeden dat het met het vreemde poppenhuis te maken heeft.
25:19
Cooper en Helena verdwijnen spoorloos. De Nachtwacht beseft dat ze te maken hebben met Dwaallichtjes, maar die doen normaal gezien geen vlieg kwaad. Het duurt niet lang voor ze op het spoor komen van een slecht wezen dat hen aanstuurt.
25:23
Een vreselijke gil zet 's nachts gans Schemermeer in rep en roer, maar de bron wordt niet gevonden. De volgende dag wordt Brik bewusteloos aangetroffen in het bos. Onze drie helden ontdekken al snel dat er een verband is tussen beide gebeurtenissen.
25:16
Cooper doet van de ene op de andere dag heel erg apathisch, en ook zijn ogen zijn helemaal zwart geworden. Met de hulp van Vega constateren onze helden dat hij geen ziel meer heeft. Ze zoeken uit welk wezen hier verantwoordelijk voor is.
25:31
Verlopen
Het goedaardige wezen Tarantula is in Schemermeer beland. Alleen klopt er iets niet. Er gebeuren allerlei dingen die doen vermoeden dat ze op het slechte pad is beland. Onze drie helden gaan uitzoeken wat er aan de hand is met Tarantula.
25:51
Verlopen
Er is iets vreemd aan de hand met Helena: haar reflectie heeft geen gezicht meer. Daarnaast gedraagt ze zich ook anders. De drie ontdekken dat er nog meer mensen zijn met hetzelfde probleem. Ze komen al snel op het spoor van een Collector.
25:11
Verlopen
Enkele inwoners van Schemermeer, waaronder Helena en Cooper, beginnen plots om een onverklaarbare reden te slaapwandelen. Zelf weten ze er helemaal niks meer van. Onze helden van de Nachtwacht vinden het maar verdacht, en gaan op onderzoek.
Seizoen 4
26:00
Verlopen
Het wezen Nemmeza staat op het punt om los te breken en duisternis over de wereld te brengen.Onze helden van de Nachtwacht moeten alles uit de kast halen om dit te voorkomen. Daarbij krijgen ze hulp van de oude leden van de Nachtwacht.
25:56
Verlopen
Op de dag dat Vega uit het boek mag, vindt ook een ceremonie plaats waarbij de voorwerpen van de Nachtwacht worden opgeladen. Daarnaast heeft Vlad ook nog iets belangrijk op te biechten aan zijn vrienden, en daar zijn ze niet blij mee...
26:00
Verlopen
Een wezen zint op wraak nadat ze decennia geleden werd opgesloten in een diepe duisternis, nog dieper dan de Onderwereld. Intussen bereidt de Nachtwacht zich voor op een speciaal moment: Vega mag na 77 jaar weer voor een dag uit het boek.
25:03
Verlopen
Reika, een oude vriendin van Vladimir, duikt plots op in Schemermeer. Het lijkt een hartelijke ontmoeting tussen de twee te zijn, maar Keelin en Wilko vertrouwen het niet helemaal. Waarom komt Reika nu ineens na al die jaren hem opzoeken?
25:59
Verlopen
Helena koopt een oud bordspel over Schemermeer. Wanneer ze het samen met Keelin, Vlad, Sacha en Cooper wil spelen, raken ze opgesloten in de wereld van het spel. Het is nu aan Wilko om het spel slim te spelen en zijn vrienden te bevrijden.
23:12
Verlopen
Op de plaatselijke rommelmarkt voelt Sacha zich aangetrokken tot een mysterieus masker. Ze ontdekt al snel dat het masker speciale krachten heeft, wat ze erg cool vindt. Maar het masker krijgt steeds meer een duistere invloed op haar...
24:47
Verlopen
Sacha vindt een prachtige maansteen in het bos. Keelin voelt dat er iets aan de hand is met de steen, maar ze kan niet zeggen wat. Ondertussen zorgt een groot en sterk wezen voor onrust in Schemermeer. Het lijkt op zoek te zijn naar iets...
24:57
Verlopen
In het bos van Schemermeer wordt een weg aangelegd. Daar is echter niet iedereen even blij mee. Tijdens de werken wordt Brik de stuipen op het lijf gejaagd door een moddermonster. Cooper en onze helden van de Nachtwacht gaan op onderzoek.
24:23
Verlopen
Onze helden van de Nachtwacht worden uit het niets gearresteerd door Cooper. Reden? Iedereen in Schemermeer weet dat ze monsters zijn. De drie staan machteloos. Vega schakelt de hulp van Sacha in om uit te zoeken wat er aan de hand is.
25:04
Verlopen
Er staat een vreemde spiegel in het bos. Wanneer Wilko en Keelin een kijkje nemen, raken ze in de Spiegelwereld opgesloten. Ze komen te weten dat Oculus het Spiegelwezen al driehonderd jaar zit opgesloten in de spiegel en wil ontsnappen.
Archief