Nachtwacht

Juni 2019
26:00

De trol

3,6 0 x
Wilco en Keelin ontdekken dat er een trol in de verlaten schuur woont. De rest van het dorp merkt niets, omdat de trol kan transformeren in een gewone jongen.  Sacha is al snel gek op hem, maar Wilco vertrouwt hem natuurlijk voor geen meter.
25:00

Beloea, het Moddermonster

4,3 4 x
In het bos van Schemermeer wordt een weg aangelegd. Daar is echter niet iedereen even blij mee. Tijdens de werken wordt Brik de stuipen op het lijf gejaagd door een moddermonster. Cooper en onze helden van de Nachtwacht gaan op onderzoek.
24:00

De Leviathan

4,7 4 x
Een visser keert niet terug van zijn laatste uitje. Onze helden en Cooper gaan naar hem op zoek, maar er is geen spoor van hem te vinden.  Aan het meer voelt Keelin een aanwezigheid, en ze vermoedt dat ze te maken hebben met een waterwezen.
25:00

De meestervampier

4,0 2 x
Vlad gedraagt zich vreemd, net zoals meer en meer mensen in Schemermeer. Wilko en Keelin denken al snel dat er een vampier aan het werk is. Ze gaan op onderzoek, maar ontdekken al snel dat ze niet met zomaar een vampier te maken hebben.
27:00

De cycloop

3,7 1 x
Een onverklaarbare slaaptoestand van heel wat inwoners van Schemermeer triggert De Nachtwacht om op onderzoek te gaan.  Welk wezen doet dit? En heeft de droom van Keelin er iets mee te maken? Onze helden moeten de dader snel vinden.
24:00

Kerberus, de Poortwachter

4,7 2 x
Onze helden van de Nachtwacht worden uit het niets gearresteerd door Cooper. Reden? Iedereen in Schemermeer weet dat ze monsters zijn. De drie staan machteloos. Vega schakelt de hulp van Sacha in om uit te zoeken wat er aan de hand is.
26:00

De Klopgeest

4,6 4 x
De jeugdvriend van Helena en zijn man hebben een huis in Schemermeer gekocht. Helena, Sacha en onze helden besluiten om te helpen met opknappen. Al snel krijgen ze het gevoel dat ze niet alleen zijn in het huis, en er gebeuren rare dingen.
24:00

De draak

3,7 3 x
Een schattenjager graaft een steen op, maar het is niet wat het lijkt. De Nachtwacht ontdekt dat het een drakenei van Brand Morder is, de meest gevreesde draak uit de geschiedenis. En zij zal niet rusten voor ze haar ei heeft teruggevonden.
27:00

De sirene

4,3 0 x
Eindelijk rust voor Vladimir wanneer zijn vrienden naar een concert gaan.  Maar al snel blijkt er iets ergs aan de hand te zijn en komt Vladimir alleen te staan in een gevaarlijke strijd tegen een ogenschijnlijk vriendelijk wezen.
25:00

Oculus, het Spiegelwezen

4,4 4 x
Er staat een vreemde spiegel in het bos. Wanneer Wilko en Keelin een kijkje nemen, raken ze in de Spiegelwereld opgesloten. Ze komen te weten dat Oculus het Spiegelwezen al driehonderd jaar zit opgesloten in de spiegel en wil ontsnappen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.