Nachtwacht

Maart 2018
26:00

De Monsterjager

4,7 3 x
Een mysterieuze vrouw daagt op in Schemermeer om een dief in te rekenen. De identiteit van de Nachtwacht staat op het spel wanneer ze een DNA-staal wil, maar ze hebben geen benul dat de vrouw een Monsterjager is en met hen moet afrekenen.
25:00

De Leviathan

4,7 4 x
Een visser keert niet terug van zijn laatste uitje. Onze helden en Cooper gaan naar hem op zoek, maar er is geen spoor van hem te vinden.  Aan het meer voelt Keelin een aanwezigheid, en ze vermoedt dat ze te maken hebben met een waterwezen.
26:00

De Klopgeest

4,5 2 x
De jeugdvriend van Helena en zijn man hebben een huis in Schemermeer gekocht. Helena, Sacha en onze helden besluiten om te helpen met opknappen. Al snel krijgen ze het gevoel dat ze niet alleen zijn in het huis, en er gebeuren rare dingen.
24:00

De Veheros

4,7 11 x
De vrienden van Sacha verdwijnen na een kampeertrip, en iemand anders beweert dat hij een spookauto heeft gezien die hem wou meenemen. De Nachtwacht ontdekt al snel dat een snelheidsduivel uit de Onderwereld onrust zaait in Schemermeer.
25:00

Het Monster

3,6 8 x
Er gebeuren allerlei kleine maar bizarre diefstallen in Schemermeer. Zo spreekt de bakker over een dief die hem met één klap meters verder deed belanden. Ook Helena raakt gewond wanneer ze de dief betrapt. De Nachtwacht is op hun hoede, tot ze oog in oog staan met een goedaardig wezen...
24:00

De Greystook

4,3 7 x
Cooper en enkele andere inwoners zijn ziek, maar niemand weet wat ze hebben. Hun huid is zwart-wit en ze hebben witte ogen. Keelin ruikt onraad, en de Nachtwacht komt te weten dat ze met een parasiet uit de Onderwereld te maken hebben.
25:00

Demon Lilith

4,1 5 x
De volwassenen in het dorp doen raar. De jongeren, waaronder Sacha, worden zonder veel uitleg op kamp gestuurd.  De Nachtwacht weet oude documenten te bemachtigen, en ze ontdekken dat de volwassenen bang zijn voor de komst van demon Lilith.
24:00

De tijdrover

4,8 8 x
Een tijdrover heeft tijd gestolen van de inwoners van Schermermeer, waardoor de tijd er zich blijft herhalen. Keelin is de enige die beseft dat Schemermeer in een tijdlus vast zit.
26:00

De Safnari

4,7 12 x
Keelin ontdekt dat Vlad en Wilko hun krachten verloren zijn na een aanvaring met een wezen: de Safnari. Wanneer ook zij ten prooi valt aan het wezen moeten ze een manier vinden om hem te stoppen. Maar gewone mensen kunnen geen Nachtwacht zijn...
25:00

De wolvin

3,5 8 x
De vriendin van Sacha is gebeten door een weerwolf. Ze krijgt steeds meer wolventrekken en kan haar wolvenkant moeilijk beheersen.  De Nachtwacht moet alles op alles zetten om te vermijden dat ze het meisje naar de Onderwereld moeten sturen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.