Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Nachtwacht

Seizoen 3
26:00

Seizoen 3, Aflevering 5 - De Klopgeest

4,7 63 x
De jeugdvriend van Helena en zijn man hebben een huis in Schemermeer gekocht. Helena, Sacha en onze helden besluiten om te helpen met opknappen. Al snel krijgen ze het gevoel dat ze niet alleen zijn in het huis, en er gebeuren rare dingen.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 4 - Lucifer

4,0 30 x
Van de ene op de andere dag is Cooper veranderd van een norse ranger in een galante en charmante heer in chique kostuum. Hij vraagt Helena mee op date. De Nachtwacht begrijpt er niets van, zeker wanneer Helena en Cooper plots gaan trouwen.
24:00

Seizoen 3, Aflevering 3 - De Veheros

4,0 12 x
De vrienden van Sacha verdwijnen na een kampeertrip, en iemand anders beweert dat hij een spookauto heeft gezien die hem wou meenemen. De Nachtwacht ontdekt al snel dat een snelheidsduivel uit de Onderwereld onrust zaait in Schemermeer.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 2 - Het Monster

3,7 16 x
Er gebeuren allerlei kleine maar bizarre diefstallen in Schemermeer. Zo spreekt de bakker over een dief die hem met één klap meters verder deed belanden. Ook Helena raakt gewond wanneer ze de dief betrapt. De Nachtwacht is op hun hoede, tot ze oog in oog staan met een goedaardig wezen...
25:00

Seizoen 3, Aflevering 1 - De Greystook

4,0 24 x
Cooper en enkele andere inwoners zijn ziek, maar niemand weet wat ze hebben. Hun huid is zwart-wit en ze hebben witte ogen. Keelin ruikt onraad, en de Nachtwacht komt te weten dat ze met een parasiet uit de Onderwereld te maken hebben.
Seizoen 2
25:00

Seizoen 2, Aflevering 13 - Demon Lilith

4,0 19 x
De volwassenen in het dorp doen raar. De jongeren, waaronder Sacha, worden zonder veel uitleg op kamp gestuurd.   De Nachtwacht weet oude documenten te bemachtigen, en ze ontdekken dat de volwassenen bang zijn voor de komst van demon Lilith.
24:00

Seizoen 2, Aflevering 12 - De Tijdrover

4,0 5 x
Een tijdrover heeft tijd gestolen van de inwoners van Schermermeer, waardoor de tijd er zich blijft herhalen. Keelin is de enige die beseft dat Schemermeer in een tijdlus vast zit.
25:00

Seizoen 2, Aflevering 11 - De Safnari

4,5 20 x
Keelin ontdekt dat Vlad en Wilko hun krachten verloren zijn na een aanvaring met een wezen: de Safnari. Wanneer ook zij ten prooi valt aan het wezen moeten ze een manier vinden om hem te stoppen. Maar gewone mensen kunnen geen Nachtwacht zijn...
25:00

Seizoen 2, Aflevering 10 - De Wolvin

4,0 30 x
De vriendin van Sacha is gebeten door een weerwolf. Ze krijgt steeds meer wolventrekken en kan haar wolvenkant moeilijk beheersen.   De Nachtwacht moet alles op alles zetten om te vermijden dat ze het meisje naar de Onderwereld moeten sturen.
26:00

Seizoen 2, Aflevering 9 - De Haxa

4,3 7 x
Sacha en Helena zijn vermist. Keelin wil hen zoeken, maar komt tot de vaststelling dat niemand in Schemermeer hen kent.   Ook Wilko en Vlad weten van niets. Keelin gaat op onderzoek uit, en ontdekt dat opperheks Haxa er voor iets tussenzit.
Archief