Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Nachtwacht

November 2020
27:00

Seizoen 2, Aflevering 9 - De Haxa

3,0 4 x
Sacha en Helena zijn vermist. Keelin wil hen zoeken, maar komt tot de vaststelling dat niemand in Schemermeer hen kent. Ook Wilko en Vlad weten van niets. Keelin gaat op onderzoek uit, en ontdekt dat opperheks Haxa er voor iets tussenzit.
26:00

Seizoen 2, Aflevering 8 - De Stanislem

3,0 3 x
Nephilim, een gekende Elfenprins, komt naar Schemermeer en weet Keelin voor zich te winnen. Ze is helemaal in de ban van hem, en beseft niet dat ze te maken heeft met een gevaarlijk wezen. Wilko en Vlad moeten ingrijpen voor het te laat is.
25:00

Seizoen 5, Aflevering 4 - Varian

3,7 15 x
Cooper doet van de ene op de andere dag heel erg apathisch, en ook zijn ogen zijn helemaal zwart geworden. Met de hulp van Vega constateren onze helden dat hij geen ziel meer heeft. Ze zoeken uit welk wezen hier verantwoordelijk voor is.
25:00

Seizoen 2, Aflevering 7 - De Styx

3,0 0 x
Er heerst grote verslagenheid wanneer Sacha vermist is. Keelin, Wilko, Vlad en Cooper hebben al overal gezocht, maar ze is nergens te vinden. Wanneer ook Helena verdwijnt, vermoedt de Nachtwacht dat er een wezen achter de verdwijningen zit.
25:00

Seizoen 2, Aflevering 6 - De Meestervampier

3,0 4 x
Vlad gedraagt zich vreemd, net zoals meer en meer mensen in Schemermeer. Wilko en Keelin denken al snel dat er een vampier aan het werk is. Ze gaan op onderzoek, maar ontdekken al snel dat ze niet met zomaar een vampier te maken hebben.
24:00

Seizoen 2, Aflevering 4 - De Domovoj

4,0 0 x
Een wezen vindt zijn weg naar Schemermeer. Daar jaagt hij de inwoners de stuipen op het lijf door hen te confronteren met hun grootste angsten. Het is aan de Nachtwacht om het meedogenloze wezen te stoppen voor er écht slachtoffers vallen.
23:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - De Triptiekgeest

3,0 7 x
Om meer sfeer te creëren hangt Helena een triptiek van Schemermeer op in de herberg. Het is echter het begin van enkele mysterieuze verdwijningen. De Nachtwacht ontdekt dat Mystique, een geest die in de triptiek leeft, hier achter zit.
25:00

Seizoen 2, Aflevering 2 - De Dryade

4,0 2 x
Een houthakker is vermist. Even later verdwijnt ook Cooper. De Nachtwacht staat voor een raadsel, tot ze een mysterieuze cocon in het bos vinden. Ze ontdekken dat ze met een dryade te maken hebben, maar normaal zijn dat neutrale wezens...
22:00

Seizoen 2, Aflevering 1 - De Bermadoe

3,0 14 x
Een dikke mist verschijnt uit het niets en baant zich een weg richting Schemermeer. Keelin is ervan overtuigd dat de mist onheil brengt. Al snel blijkt dat de Nachtwacht het moet opnemen tegen een Bermadoe, een vreemd wezen dat in de mist leeft en mensen lokt.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - De Ruiter Van De Apocalyps

3,0 3 x
De belichaming van het kwade is gearriveerd en wil het einde van de wereld inluiden. Wilko, Vlad en Keelin lijken geen partij te zijn voor dit monster, maar ze zullen vechten tot het bittere einde. Opgeven kent De Nachtwacht immers niet.
Archief