Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Nachtwacht

Seizoen 2
25:00

Seizoen 2, Aflevering 2 - De Dryade

4,7 0 x
Een houthakker is vermist. Even later verdwijnt ook Cooper. De Nachtwacht staat voor een raadsel, tot ze een mysterieuze cocon in het bos vinden. Ze ontdekken dat ze met een dryade te maken hebben, maar normaal zijn dat neutrale wezens...
Seizoen 1
26:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - De Lamia

3,8 6 x
Enkele vrienden van Sacha komen in de problemen wanneer ze het verlaten spookkasteel van Schemermeer betreden.   Wanneer De Nachtwacht hen gaan zoeken stuiten ze op een wezen dat ze voor zonsondergang terug naar de onderwereld moet sturen.
26:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - De Spelduivel

4,0 5 x
Een spel spelen is leuk maar wat als het er eentje is op leven en dood? De Nachtwacht moet het opnemen tegen een slim wezen dat maar één ding wil en dat is winnen. Maar gelukkig geven Vladimir, Keelin en Wilko zich niet snel gewonnen.
26:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - De Gorgo

3,0 4 x
Nietsvermoedende monsters komen keer op keer ongewild oog in oog te staan met De Nachtwacht, beschermers van Schemermeer. Maar wat als het monster niet kan wachten om onze helden te ontmoeten? Is dit het einde van Wilko, Vladimir en Keelin?
25:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - De Goblin

3,0 5 x
Er heerst een ware inbraakgolf in het anders zo rustige Schemermeer. Cooper vindt geen spoor van de daders maar onze helden kunnen gelukkig wel achterhalen wie er achter de diefstallen zit. Maar dit sluwe wezen laat zich niet snel vangen.
26:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - De Weerwolf

3,0 10 x
Deel uitmaken van De Nachtwacht is niet altijd even makkelijk. Zeker wanneer een vijand uit het verleden plots opduikt om een oude rekening te vereffenen. De vriendschapsband van onze helden wordt dan ook hard op de proef gesteld.
26:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - De Trol

4,7 7 x
Wilco en Keelin ontdekken dat er een trol in de verlaten schuur woont. De rest van het dorp merkt niets, omdat de trol kan transformeren in een gewone jongen. Sacha is al snel gek op hem, maar Wilco vertrouwt hem natuurlijk voor geen meter.
26:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - De Sirene

1,5 2 x
Eindelijk rust voor Vladimir wanneer zijn vrienden naar een concert gaan. Maar al snel blijkt er iets ergs aan de hand te zijn en komt Vladimir alleen te staan in een gevaarlijke strijd tegen een ogenschijnlijk vriendelijk wezen.
26:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - De Wensdjinn

4,5 5 x
Opletten met wat je wenst is zeker van toepassing wanneer je oog in oog komt te staan met een Wensdjinn. Zijn wensen hebben namelijk nare gevolgen voor zijn onschuldige slachtoffers. Hopelijk kan De Nachtwacht het tij doen keren.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Het Panterwezen

4,3 4 x
Het panterwezen heeft het gemunt op enkele jonge mannen in Schemermeer. Gelukkig zijn Wilko, Vladimir en Keelin er om hen te beschermen.   Maar dan moeten onze helden natuurlijk wel eerst achterhalen wie het gevaarlijke panterwezen is...
Archief