Nachtwacht

Juni 2018
24:00

Skulltor de Riddergeest

4,6 259 x
Nadat onze helden, Sacha en Helena een expo over kasteel Schedelberg hebben bijgewoond, krijgt Sacha een brief van een geheime aanbidder. Ze denkt dat het een grap van Wilko is, maar ontdekt al snel dat er iemand helemaal anders achterzit.
25:00

De Leviathan

4,7 85 x
Een visser keert niet terug van zijn laatste uitje. Onze helden en Cooper gaan naar hem op zoek, maar er is geen spoor van hem te vinden.  Aan het meer voelt Keelin een aanwezigheid, en ze vermoedt dat ze te maken hebben met een waterwezen.
25:00

De Veheros

4,7 61 x
De vrienden van Sacha verdwijnen na een kampeertrip, en iemand anders beweert dat hij een spookauto heeft gezien die hem wou meenemen. De Nachtwacht ontdekt al snel dat een snelheidsduivel uit de Onderwereld onrust zaait in Schemermeer.
24:00

De Greystook

4,4 40 x
Cooper en enkele andere inwoners zijn ziek, maar niemand weet wat ze hebben. Hun huid is zwart-wit en ze hebben witte ogen. Keelin ruikt onraad, en de Nachtwacht komt te weten dat ze met een parasiet uit de Onderwereld te maken hebben.
25:00

Demon Lilith

4,2 52 x
De volwassenen in het dorp doen raar. De jongeren, waaronder Sacha, worden zonder veel uitleg op kamp gestuurd.  De Nachtwacht weet oude documenten te bemachtigen, en ze ontdekken dat de volwassenen bang zijn voor de komst van demon Lilith.
25:00

Phobetor

4,7 39 x
Helena en een gast worden in een diepe slaap teruggevonden met drie paarse strepen op hun wang. Niemand krijgt hen wakker.  Onze helden weten meteen dat ze met een wezen te maken hebben, en komen op het spoor van Phobetor, een Droomdemon.
25:00

De mummie

4,1 30 x
Raadseltjes zijn niet altijd zo onschuldig. Dat ondervinden enkele dorpelingen wanneer ze het pad kruisen van de mummie. Maar De Nachtwacht zal niet rusten voordat ze dit eeuwenoude kwaad hebben teruggestuurd naar de onderwereld.
25:00

Het Monster

3,8 35 x
Er gebeuren allerlei kleine maar bizarre diefstallen in Schemermeer. Zo spreekt de bakker over een dief die hem met één klap meters verder deed belanden. Ook Helena raakt gewond wanneer ze de dief betrapt. De Nachtwacht is op hun hoede, tot ze oog in oog staan met een goedaardig wezen...
25:00

De minotaurus

2,9 26 x
Een groepje jongeren van de jeugdbeweging betreden stiekem een magisch doolhof nabij het dorp, maar hebben al snel spijt van hun keuze. Wilko, Keelin en Vladimir proberen hen te redden, maar Ranger Cooper loopt ietsje te veel in de weg.
25:00

De ruiter van de apocalyps

4,1 20 x
De belichaming van het kwade is gearriveerd en wil het einde van de wereld inluiden.Wilko, Vlad en Keelin lijken geen partij te zijn voor dit monster, maar ze zullen vechten tot het bittere einde. Opgeven kent De Nachtwacht immers niet.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.