Nachtwacht

Juni 2019
26:00

Korrigan de Waarzegster

3,8 111 x
Een waarzegster strijkt neer op de kermis van Schemermeer. Wanneer Sacha bij haar langsgaat, voorspelt ze haar toekomst. Maar die is helemaal niet zo fijn als Sacha gehoopt had. Tot overmaat van ramp komt de voorspelling ook nog eens uit...
26:00

De wolvin

3,6 71 x
De vriendin van Sacha is gebeten door een weerwolf. Ze krijgt steeds meer wolventrekken en kan haar wolvenkant moeilijk beheersen.  De Nachtwacht moet alles op alles zetten om te vermijden dat ze het meisje naar de Onderwereld moeten sturen.
26:00

De gorgo

3,8 37 x
Nietsvermoedende monsters komen keer op keer ongewild oog in oog te staan met De Nachtwacht, beschermers van Schemermeer. Maar wat als het monster niet kan wachten om onze helden te ontmoeten? Is dit het einde van Wilko, Vladimir en Keelin?
26:00

Nyckel

3,5 37 x
Helena koopt een oud bordspel over Schemermeer. Wanneer ze het samen met Keelin, Vlad, Sacha en Cooper wil spelen, raken ze opgesloten in de wereld van het spel. Het is nu aan Wilko om het spel slim te spelen en zijn vrienden te bevrijden.
25:00

Phobetor

4,8 22 x
Helena en een gast worden in een diepe slaap teruggevonden met drie paarse strepen op hun wang. Niemand krijgt hen wakker.  Onze helden weten meteen dat ze met een wezen te maken hebben, en komen op het spoor van Phobetor, een Droomdemon.
25:00

De Haxa

3,9 22 x
Sacha en Helena zijn vermist. Keelin wil hen zoeken, maar komt tot de vaststelling dat niemand in Schemermeer hen kent.  Ook Wilko en Vlad weten van niets. Keelin gaat op onderzoek uit, en ontdekt dat opperheks Haxa er voor iets tussenzit.
25:00

De goblin

4,0 23 x
Er heerst een ware inbraakgolf in het anders zo rustige Schemermeer. Cooper vindt geen spoor van de daders maar onze helden kunnen gelukkig wel achterhalen wie er achter de diefstallen zit. Maar dit sluwe wezen laat zich niet snel vangen.
23:00

Het Masker

4,8 26 x
Op de plaatselijke rommelmarkt voelt Sacha zich aangetrokken tot een mysterieus masker. Ze ontdekt al snel dat het masker speciale krachten heeft, wat ze erg cool vindt. Maar het masker krijgt steeds meer een duistere invloed op haar...
26:00

De Shifter

2,6 20 x
Vladimir wil Wilko uit de Nachtwacht. Keelin en Wilko begrijpen er niets van. Niet veel later wil Wilko Keelin weg, en Keelin Vlad. De ruzie tussen onze helden laait op. Keelin is de eerste die vermoedt dat een wezen hen tegen elkaar opzet.
26:00

De Stanislem

4,1 17 x
Nephilim, een gekende Elfenprins, komt naar Schemermeer en weet Keelin voor zich te winnen.  Ze is helemaal in de ban van hem, en beseft niet dat ze te maken heeft met een gevaarlijk wezen. Wilko en Vlad moeten ingrijpen voor het te laat is.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.