Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Nachtwacht

September 2020
25:00

Seizoen 5, Aflevering 4 - Varian

3,0 19 x
Cooper doet van de ene op de andere dag heel erg apathisch, en ook zijn ogen zijn helemaal zwart geworden. Met de hulp van Vega constateren onze helden dat hij geen ziel meer heeft. Ze zoeken uit welk wezen hier verantwoordelijk voor is. Bekijk aflevering 4 van seizoen 5 met VRT NU via de site of app.
26:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - De Sirene

3,0 7 x
Eindelijk rust voor Vladimir wanneer zijn vrienden naar een concert gaan. Maar al snel blijkt er iets ergs aan de hand te zijn en komt Vladimir alleen te staan in een gevaarlijke strijd tegen een ogenschijnlijk vriendelijk wezen. Bekijk aflevering 5 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - De Minotaurus

3,0 10 x
Een groepje jongeren van de jeugdbeweging betreden stiekem een magisch doolhof nabij het dorp, maar hebben al snel spijt van hun keuze. Wilko, Keelin en Vladimir proberen hen te redden, maar Ranger Cooper loopt ietsje te veel in de weg. Bekijk aflevering 4 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
24:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - De Mummie

4,0 3 x
Raadseltjes zijn niet altijd zo onschuldig. Dat ondervinden enkele dorpelingen wanneer ze het pad kruisen van de mummie. Maar De Nachtwacht zal niet rusten voordat ze dit eeuwenoude kwaad hebben teruggestuurd naar de onderwereld. Bekijk aflevering 3 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
28:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - De Wensdjinn

4,0 6 x
Opletten met wat je wenst is zeker van toepassing wanneer je oog in oog komt te staan met een Wensdjinn. Zijn wensen hebben namelijk nare gevolgen voor zijn onschuldige slachtoffers. Hopelijk kan De Nachtwacht het tij doen keren. Bekijk aflevering 2 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Het Panterwezen

3,0 9 x
Het panterwezen heeft het gemunt op enkele jonge mannen in Schemermeer. Gelukkig zijn Wilko, Vladimir en Keelin er om hen te beschermen. Maar dan moeten onze helden natuurlijk wel eerst achterhalen wie het gevaarlijke panterwezen is... Bekijk aflevering 1 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
26:00

Seizoen 4, Aflevering 13 - De Poort Der Zielen, Deel 3

3,0 6 x
Het wezen Nemmeza staat op het punt om los te breken en duisternis over de wereld te brengen. Onze helden van de Nachtwacht moeten alles uit de kast halen om dit te voorkomen. Daarbij krijgen ze hulp van de oude leden van de Nachtwacht. Bekijk aflevering 13 van seizoen 4 met VRT NU via de site of app.
26:00

Seizoen 4, Aflevering 12 - De Poort Der Zielen, Deel 2

4,0 7 x
Op de dag dat Vega uit het boek mag, vindt ook een ceremonie plaats waarbij de voorwerpen van de Nachtwacht worden opgeladen. Daarnaast heeft Vlad ook nog iets belangrijk op te biechten aan zijn vrienden, en daar zijn ze niet blij mee... Bekijk aflevering 12 van seizoen 4 met VRT NU via de site of app.
26:00

Seizoen 5, Aflevering 3 - Tarantula

4,5 41 x
Het goedaardige wezen Tarantula is in Schemermeer beland. Alleen klopt er iets niet. Er gebeuren allerlei dingen die doen vermoeden dat ze op het slechte pad is beland. Onze drie helden gaan uitzoeken wat er aan de hand is met Tarantula. Bekijk aflevering 3 van seizoen 5 met VRT NU via de site of app.
27:00

Seizoen 4, Aflevering 11 - De Poort Der Zielen, Deel 1

3,0 11 x
Een wezen zint op wraak nadat ze decennia geleden werd opgesloten in een diepe duisternis, nog dieper dan de Onderwereld. Intussen bereidt de Nachtwacht zich voor op een speciaal moment: Vega mag na 77 jaar weer voor een dag uit het boek. Bekijk aflevering 11 van seizoen 4 met VRT NU via de site of app.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.