Nachtwacht

April 2019
26:00

De lamia

4,2 2 x
Enkele vrienden van Sacha komen in de problemen wanneer ze het verlaten spookkasteel van Schemermeer betreden.  Wanneer De Nachtwacht hen gaan zoeken stuiten ze op een wezen dat ze voor zonsondergang terug naar de onderwereld moet sturen.
26:00

De Klopgeest

4,6 1 x
De jeugdvriend van Helena en zijn man hebben een huis in Schemermeer gekocht. Helena, Sacha en onze helden besluiten om te helpen met opknappen. Al snel krijgen ze het gevoel dat ze niet alleen zijn in het huis, en er gebeuren rare dingen.
26:00

De Haxa

3,8 5 x
Sacha en Helena zijn vermist. Keelin wil hen zoeken, maar komt tot de vaststelling dat niemand in Schemermeer hen kent.  Ook Wilko en Vlad weten van niets. Keelin gaat op onderzoek uit, en ontdekt dat opperheks Haxa er voor iets tussenzit.
25:00

De Greystook

4,0 1 x
Cooper en enkele andere inwoners zijn ziek, maar niemand weet wat ze hebben. Hun huid is zwart-wit en ze hebben witte ogen. Keelin ruikt onraad, en de Nachtwacht komt te weten dat ze met een parasiet uit de Onderwereld te maken hebben.
24:00

De Domovoj

3,9 6 x
Een wezen vindt zijn weg naar Schemermeer. Daar jaagt hij de inwoners de stuipen op het lijf door hen te confronteren met hun grootste angsten.Het is aan de Nachtwacht om het meedogenloze wezen te stoppen voor er écht slachtoffers vallen.
24:00

De Beschermer

4,8 3 x
Sacha vindt een prachtige maansteen in het bos. Keelin voelt dat er iets aan de hand is met de steen, maar ze kan niet zeggen wat. Ondertussen zorgt een groot en sterk wezen voor onrust in Schemermeer. Het lijkt op zoek te zijn naar iets...
22:00

De Bermadoe

4,4 2 x
Een dikke mist verschijnt uit het niets en baant zich een weg richting Schemermeer. Keelin is ervan overtuigd dat de mist onheil brengt.Al snel blijkt dat de Nachtwacht het moet opnemen tegen een Bermadoe, een vreemd wezen dat in de mist leeft en mensen lokt.
25:00

Beloea, het Moddermonster

4,0 5 x
In het bos van Schemermeer wordt een weg aangelegd. Daar is echter niet iedereen even blij mee. Tijdens de werken wordt Brik de stuipen op het lijf gejaagd door een moddermonster. Cooper en onze helden van de Nachtwacht gaan op onderzoek.
25:00

Vox Inferis

4,2 12 x
Een buikspreker komt met zijn pop naar Schemermeer voor een optreden.  Het is een leuke show, tot blijkt dat de man meer weet over het bestaan van de Nachtwacht. Maar is het de wel de buikspreker die een bedreiging vormt voor onze helden?
24:00

Skulltor de Riddergeest

4,5 8 x
Nadat onze helden, Sacha en Helena een expo over kasteel Schedelberg hebben bijgewoond, krijgt Sacha een brief van een geheime aanbidder. Ze denkt dat het een grap van Wilko is, maar ontdekt al snel dat er iemand helemaal anders achterzit.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.