Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Nachtwacht

Seizoen 4
25:00

Seizoen 4, Aflevering 4 - Oculus, Het Spiegelwezen

4,0 0 x
Er staat een vreemde spiegel in het bos. Wanneer Wilko en Keelin een kijkje nemen, raken ze in de Spiegelwereld opgesloten. Ze komen te weten dat Oculus het Spiegelwezen al driehonderd jaar zit opgesloten in de spiegel en wil ontsnappen.
25:00

Seizoen 4, Aflevering 3 - Vox Inferis

4,0 2 x
Een buikspreker komt met zijn pop naar Schemermeer voor een optreden.   Het is een leuke show, tot blijkt dat de man meer weet over het bestaan van de Nachtwacht. Maar is het de wel de buikspreker die een bedreiging vormt voor onze helden?
25:00

Seizoen 4, Aflevering 2 - De Vloek

4,5 1 x
Sacha verandert in goud door één simpele aanraking van een mysterieus wezen. De Nachtwacht gaat op zoek naar het wezen. Zo komen ze te weten dat het gebukt gaat onder een eeuwenoude vloek, en op zoek is naar Vega om haar te helpen.
24:00

Seizoen 4, Aflevering 1 - Memoraia

3,0 0 x
Sacha verliest om een onverklaarbare reden haar geheugen. Al snel volgen nog andere mensen uit Schemermeer. De Nachtwacht staat voor een raadsel, tot blijkt dat enkele op het eerste zicht onschuldige vlinders er iets mee te maken hebben.
Seizoen 3
26:00

Seizoen 3, Aflevering 13 - De Metentis

4,5 1 x
Schemermeer kreunt onder een ernstig voedseltekort doordat de oogsten van de boeren mislukken, maar niemand kan verklaren waarom. Wanneer onze helden van de Nachtwacht op zoek gaan naar de oorzaak, komen ze op het spoor van de Metentis.
24:00

Seizoen 3, Aflevering 12 - De Stille Tweeling

3,7 1 x
Brik vindt een gigantische voetafdruk in Schemermeer na het snoeien van struiken.   Hij is er van overtuigd dat deze echt is, maar de rest van het dorp lacht het weg. Buiten de Nachtwacht dan, want die vermoeden dat er meer aan de hand is.
24:00

Seizoen 3, Aflevering 11 - Skulltor De Riddergeest

3,0 1 x
Nadat onze helden, Sacha en Helena een expo over kasteel Schedelberg hebben bijgewoond, krijgt Sacha een brief van een geheime aanbidder. Ze denkt dat het een grap van Wilko is, maar ontdekt al snel dat er iemand helemaal anders achterzit.
26:00

Seizoen 3, Aflevering 10 - Korrigan De Waarzegster

3,7 4 x
Een waarzegster strijkt neer op de kermis van Schemermeer.   Wanneer Sacha bij haar langsgaat, voorspelt ze haar toekomst. Maar die is helemaal niet zo fijn als Sacha gehoopt had.   Tot overmaat van ramp komt de voorspelling ook nog eens uit...
25:00

Seizoen 3, Aflevering 9 - Phobetor

3,0 2 x
Helena en een gast worden in een diepe slaap teruggevonden met drie paarse strepen op hun wang. Niemand krijgt hen wakker.   Onze helden weten meteen dat ze met een wezen te maken hebben, en komen op het spoor van Phobetor, een Droomdemon.
26:00

Seizoen 3, Aflevering 8 - De Shifter

4,0 12 x
Vladimir wil Wilko uit de Nachtwacht. Keelin en Wilko begrijpen er niets van. Niet veel later wil Wilko Keelin weg, en Keelin Vlad. De ruzie tussen onze helden laait op. Keelin is de eerste die vermoedt dat een wezen hen tegen elkaar opzet.
Archief