Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Nachtwacht

Juli 2020
26:00

Aflevering 4 (Seizoen 3)

4,0 14 x
Van de ene op de andere dag is Cooper veranderd van een norse ranger in een galante en charmante heer in chique kostuum. Hij vraagt Helena mee op date. De Nachtwacht begrijpt er niets van, zeker wanneer Helena en Cooper plots gaan trouwen. Bekijk aflevering 4 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
27:00

Aflevering 9 (Seizoen 4)

4,0 10 x
Helena koopt een oud bordspel over Schemermeer. Wanneer ze het samen met Keelin, Vlad, Sacha en Cooper wil spelen, raken ze opgesloten in de wereld van het spel. Het is nu aan Wilko om het spel slim te spelen en zijn vrienden te bevrijden. Bekijk aflevering 9 van seizoen 4 met VRT NU via de site of app.
Juni 2020
25:00

Aflevering 7 (Seizoen 1)

4,0 22 x
Wilco en Keelin ontdekken dat er een trol in de verlaten schuur woont. De rest van het dorp merkt niets, omdat de trol kan transformeren in een gewone jongen. Sacha is al snel gek op hem, maar Wilco vertrouwt hem natuurlijk voor geen meter. Bekijk aflevering 7 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
27:00

Aflevering 5 (Seizoen 1)

3,5 12 x
Eindelijk rust voor Vladimir wanneer zijn vrienden naar een concert gaan. Maar al snel blijkt er iets ergs aan de hand te zijn en komt Vladimir alleen te staan in een gevaarlijke strijd tegen een ogenschijnlijk vriendelijk wezen. Bekijk aflevering 5 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
22:00

Aflevering 3 (Seizoen 2)

4,7 9 x
Om meer sfeer te creëren hangt Helena een triptiek van Schemermeer op in de herberg. Het is echter het begin van enkele mysterieuze verdwijningen. De Nachtwacht ontdekt dat Mystique, een geest die in de triptiek leeft, hier achter zit. Bekijk aflevering 3 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
25:00

Aflevering 13 (Seizoen 1)

4,0 9 x
De belichaming van het kwade is gearriveerd en wil het einde van de wereld inluiden. Wilko, Vlad en Keelin lijken geen partij te zijn voor dit monster, maar ze zullen vechten tot het bittere einde. Opgeven kent De Nachtwacht immers niet. Bekijk aflevering 13 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
26:00

Aflevering 10 (Seizoen 1)

3,0 4 x
Nietsvermoedende monsters komen keer op keer ongewild oog in oog te staan met De Nachtwacht, beschermers van Schemermeer. Maar wat als het monster niet kan wachten om onze helden te ontmoeten? Is dit het einde van Wilko, Vladimir en Keelin? Bekijk aflevering 10 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
26:00

Aflevering 6 (Seizoen 1)

4,0 26 x
Een onverklaarbare slaaptoestand van heel wat inwoners van Schemermeer triggert De Nachtwacht om op onderzoek te gaan. Welk wezen doet dit? En heeft de droom van Keelin er iets mee te maken? Onze helden moeten de dader snel vinden. Bekijk aflevering 6 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
26:00

Aflevering 9 (Seizoen 2)

3,5 13 x
Sacha en Helena zijn vermist. Keelin wil hen zoeken, maar komt tot de vaststelling dat niemand in Schemermeer hen kent. Ook Wilko en Vlad weten van niets. Keelin gaat op onderzoek uit, en ontdekt dat opperheks Haxa er voor iets tussenzit. Bekijk aflevering 9 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
28:00

Aflevering 8 (Seizoen 2)

4,0 20 x
Nephilim, een gekende Elfenprins, komt naar Schemermeer en weet Keelin voor zich te winnen. Ze is helemaal in de ban van hem, en beseft niet dat ze te maken heeft met een gevaarlijk wezen. Wilko en Vlad moeten ingrijpen voor het te laat is. Bekijk aflevering 8 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.