Nachtwacht

Oktober 2018
25:00

De styx

4,2 4 x
Er heerst grote verslagenheid wanneer Sacha vermist is.  Keelin, Wilko, Vlad en Cooper hebben al overal gezocht, maar ze is nergens te vinden.  Wanneer ook Helena verdwijnt, vermoedt de Nachtwacht dat er een wezen achter de verdwijningen zit.
25:00

Beloea, het Moddermonster

4,0 36 x
In het bos van Schemermeer wordt een weg aangelegd. Daar is echter niet iedereen even blij mee. Tijdens de werken wordt Brik de stuipen op het lijf gejaagd door een moddermonster. Cooper en onze helden van de Nachtwacht gaan op onderzoek.
26:00

De spelduivel

4,3 37 x
Een spel spelen is leuk maar wat als het er eentje is op leven en dood? De Nachtwacht moet het opnemen tegen een slim wezen dat maar één ding wil en dat is winnen. Maar gelukkig geven Vladimir, Keelin en Wilko zich niet snel gewonnen.
26:00

De sirene

4,1 17 x
Eindelijk rust voor Vladimir wanneer zijn vrienden naar een concert gaan.  Maar al snel blijkt er iets ergs aan de hand te zijn en komt Vladimir alleen te staan in een gevaarlijke strijd tegen een ogenschijnlijk vriendelijk wezen.
25:00

De ruiter van de apocalyps

4,1 37 x
De belichaming van het kwade is gearriveerd en wil het einde van de wereld inluiden.Wilko, Vlad en Keelin lijken geen partij te zijn voor dit monster, maar ze zullen vechten tot het bittere einde. Opgeven kent De Nachtwacht immers niet.
25:00

De mummie

4,1 17 x
Raadseltjes zijn niet altijd zo onschuldig. Dat ondervinden enkele dorpelingen wanneer ze het pad kruisen van de mummie. Maar De Nachtwacht zal niet rusten voordat ze dit eeuwenoude kwaad hebben teruggestuurd naar de onderwereld.
25:00

Kerberus, de Poortwachter

4,0 42 x
Onze helden van de Nachtwacht worden uit het niets gearresteerd door Cooper. Reden? Iedereen in Schemermeer weet dat ze monsters zijn. De drie staan machteloos. Vega schakelt de hulp van Sacha in om uit te zoeken wat er aan de hand is.
25:00

De minotaurus

2,9 31 x
Een groepje jongeren van de jeugdbeweging betreden stiekem een magisch doolhof nabij het dorp, maar hebben al snel spijt van hun keuze. Wilko, Keelin en Vladimir proberen hen te redden, maar Ranger Cooper loopt ietsje te veel in de weg.
25:00

De meestervampier

3,9 34 x
Vlad gedraagt zich vreemd, net zoals meer en meer mensen in Schemermeer. Wilko en Keelin denken al snel dat er een vampier aan het werk is. Ze gaan op onderzoek, maar ontdekken al snel dat ze niet met zomaar een vampier te maken hebben.
27:00

De gorgo

3,9 23 x
Nietsvermoedende monsters komen keer op keer ongewild oog in oog te staan met De Nachtwacht, beschermers van Schemermeer. Maar wat als het monster niet kan wachten om onze helden te ontmoeten? Is dit het einde van Wilko, Vladimir en Keelin?
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.