Dagelijkse Kost

Laatste aflevering
15:24
Dagelijkse Kost

Gefrituurde Indiase groentesnack met zoetzure tomatenchutney en yoghurt.

Dagelijkse Kost herbekijken?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 15
15:17
Geplette aardappel met groene groenten, gebakken spek en ei.
45:28
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zaterdag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:12
Een Belgische klassieker met gestoofde paling, groene kruidensaus en zuurdesembrood.
15:30
Gebakken gehaktballetjes met parmezaan, basilicum en pijnboompitten, Provençaalse saus met grote stukken groenten en smeuïge puree.
15:17
Een Franse perentaart met frangipanebeslag, compote van peer en gepocheerde peren.
15:31
Vietnamese noedelsoep op basis van runderbouillon. Met vlees van de ribben, verschillende groenten, hoisin saus en groene kruiden.
15:30
Volkorenwraps met grof gesneden salade, verse falafels, verbrokkelde fetakaas en pittige looksaus.
45:29
Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:33
In de oven geroosterde regenboogforel, violet artisjokken in een lauwe Provençaalse vinaigrette met tomaat en spek, en puree met groene kruiden.
15:51
Gestoofde asperges, gebakken witte pens, botersaus met kervel, croutons en een gepocheerd eitje.
15:40
Geroosterde paprika's met een vulling van veel groenten en linzen, gegratineerd met geitenkaas en honing en geserveerd met een groene kruidensaus.
15:22
Een bodem van gistdeeg gevuld met chocoladeflan, afgewerkt met slagroom en twee soorten chocoladeschilfers.
15:20
Een pasta carbonara met speltpasta, krokant gebakken guanciale en veel spinazie.
45:29
Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:29
Op het vel gebakken zalm met asperges, gebakken Corne de Gatte aardappelen en verse bearnaisesaus.
15:09
Kalfsschenkel met abrikozen, sinaasappel en witte wijn, parelcouscous en gesmoorde venkel.
15:32
Een gevulde cake met een bodem van kruimeldeeg en vulling van gestoofde rabarber.
15:35
Een spaanse aardappeltaart met compote van ui en sherry, gekonfijte paprikaslierten en gezouten ansjovis.
15:00
Een eenpansgerecht in de wok met gebakken noedels, varkensvlees en groenten.
Archief