Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Dagelijkse Kost

Dagelijkse Kost herbekijken

Februari 2023
15:31

NieuwAflevering 3239 - Desempizza Met Citroenricotta, Aardpeer En Boschampignons

4,0 8 x
Deze knapperige 'pizza bianco' moet je gewoon eens gemaakt hebben! Het begint bij een fantastische zuurdesembodem, belegd met een zachte ricottacrème met aardpeer, gebakken boschampignons, flinterdunne plakjes guanciale en scamorza, een typisch Italiaanse gerookte kaas.
15:11

NieuwAflevering 3238 - Makreel Met Knolselderpuree, Waterkers En Gebrande Boter Met Ei En Groene Kruiden

3,0 16 x
Net zoals een goed nummer wordt opgebouwd door straffe muzikanten bestaat een goed recept uit alleen maar topingrediënten. In dit geval zijn dat kraakverse makreel, een zalige puree met knolselder en mierikswortel, en gebrande boter met groene kruiden en ei.
15:28

NieuwAflevering 3237 - Gebakken Groenten In Misobouillon Met Sushirijst En Gebakken Tofu

4,5 8 x
De week van de Belgische muziek gaat van start met een gezonde bowl: knapperige groenten, sushirijst, een zalige bouillon met miso en 'aburaage', wat de Japanse naam is voor luchtige, krokant gebakken tofupakketjes.
45:21

NieuwAflevering 3236 - Weekcompilatie

3,0 11 x
Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:15

NieuwAflevering 3235 - Wontonsoep Met Konijn

3,0 9 x
Een fantastische fusion tussen de Vlaamse en de Aziatische keuken: een smakelijke bouillon met wontons (Chinese gevulde deegkussentjes) met gegaarde konijnenbouten en lekker veel groenten.
15:28

NieuwAflevering 3234 - Knolselder Met Pas De Bleu En Krokant Brood

4,0 13 x
Vandaag staat knolselder centraal bij Dagelijkse kost. Jeroen gebruikt de knol in drie verschillende bereidingen die samen een smakelijk gerechtje vormen. De blauwe kaas van Belgische makelij maakt het plaatje compleet!
15:32

Aflevering 3233 - Flantaart Met Kokos En Ananas

3,0 21 x
Een uiterst fijn flantaartje met de heerlijk exotische smaken van kokos en ananas. Het ideale toetje bij een lekker bakje koffie of een kopje thee.
15:03

Aflevering 3232 - Uierschnitzel Piccata Met Gekookte Aardappel En Veldsla

4,0 12 x
Vandaag staat er nog eens lekker ouderwetse dagelijkse kost op het menu! Krokant gebakken uier in piccata met gekookte aardappelen en veldsla. Piccata slaat op citroen, boter en kappertjes. Dat kan alleen maar lekker zijn!
15:03

Aflevering 3231 - Kort Gebakken Inktvis Met Rode Curry, Oosterse Coleslaw En Waterkers

3,0 19 x
Fijne reepjes gemarineerde en krokant gebakken inktvis met een pittige, oosterse coleslaw. Super eenvoudig maar o zo lekker!
Binnenkort terug te kijken
16:56

Seizoen 13, Aflevering 3240

Verwacht op
Brownie met praliné, vanille ijs en koffiesabayon Dit nagerecht is in één woord goddelijk! De diepe smaak van donkere chocolade past perfect bij de smaak van praliné en...
Archief