Dagelijkse kost

Januari 2019
14:00

21 januari 2019

4,0 25 x
De meest populaire sandwich van het moment komt helemaal overgewaaid uit Japan en bestaat uit witte sneetjes brood met gepaneerd varkensvlees ertussen.  Je eet deze krokante sando uit het vuistje met een pittige dip erbij.
46:00

20 januari 2019

4,3 72 x
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:00

18 januari 2019

4,5 227 x
Baktijd! We maken een taart van 'smoelpap', afgewerkt met abrikozen en witte chocolade. Een dessert met de smaak van vroeger.
14:00

17 januari 2019

3,8 135 x
Wie cassoulet zegt, denkt aan een pruttelend stoofpotje op basis van worst en witte bonen.  In dit recept maakt Jeroen Meus een getomateerde soep van het Franse streekgerecht, en zet daarmee een volwaardige maaltijd op tafel.
15:00

16 januari 2019

4,3 236 x
Jeroens recept voor varkenswangen met oud bruin bier valt bij velen in de smaak. Voor dit stoofpotje werkt hij met de slaapjes, een minstens even lekker en dankbaar stuk varkensvlees. Serveer met een snelle witloofsalade en verse frietjes.
14:00

15 januari 2019

4,5 183 x
Heerlijk, zo’n ovenschotel boordevol wintergroenten. Gaar de schorseneren, aardperen en groene kool voor ze in de taart verdwijnen en de oven ingaan.  Je kan deze groentetaart lauw serveren als lunch met eenkruidenslaatje erbij, of voorzie een stevige portie als avondmaal.
14:00

14 januari 2019

4,0 135 x
Ponzu is een Japanse saus op basis van citrus en soja, en meteen ook een van Jeroens lievelingssauzen.  Heerlijk bij een stuk vis, zoals deze flinterdunne plakjes zalm die worden afgewerkt met een salade van zeekraal.
45:00

13 januari 2019

4,0 106 x
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
14:00

11 januari 2019

4,0 108 x
Jeroen Meus serveert een smeuïg dessert met blokjes peer en krokante speculaas.
14:00

10 januari 2019

3,9 225 x
Jeroen Meus serveert een snelle en supersimpele winterse pasta met Belgische topproducten.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.