Dagelijkse Kost

Laatste aflevering
15:22
Dagelijkse Kost

Burgers met miso in het gehakt, coleslaw met spitskool, ingemaakte komkommer en daikon en een Japanse burgersaus.

Dagelijkse Kost herbekijken?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 15
15:32
Een taart in drie lagen met een krokante koekjesbodem, roomkaas met limoen en violette en een topping van verse aardbeien met compote van aardbeien.
15:38
Een krokant parmezaankoekje met smeuïge geitenkaas, tartaar van tomaten en plakjes gekonfijte tomaat.
15:36
Stukken kip gegaard in een melksaus met veel look, krokante aardappelstaafjes en een eenvoudige salade.
15:17
Romige pasta met een saus van courgette, venkel en pastis, gebakken scampi's en kerstomaatjes.
45:23
Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:30
Smeuïge puree met parmezaan, op de grill geroosterde pladijs en een lauwe vinaigrette met tomaat, look, sjalot, kappertjes en olijven.
15:41
Een Noord-Afrikaanse tajine met kalfsvlees, saffraan, groene olijven en opgelegde citroen, geserveerd met couscous en gebakken courgette.
15:33
Een dessert met een laagje panna cotta van plattekaas, verse frambozen, coulis en mousse van frambozen en verkruimelde zandkoekjes.
15:03
Gebakken rode poon, bloemkoolstoemp, gebakken bloemkoolroosjes en een saus op basis van garnalen en vadouvan.
15:27
Holle pastaslierten met een romige tomatensaus, artisjokharten, zongedroogde tomaten en buffelmozzarella.
45:19
Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:09
Gegrilde kippenbrochetten van gemarineerd kippendijenvlees en salade met wilde rijst, boontjes en avocado met een kruidige dressing van peterselie, jalapeño en koriander.
15:16
Asperges met botersaus, warm geprakte eieren, peterselie en nootmuskaat.
15:20
Een gebakje met twee schijven citroenmeringue, cake met limoncello en aardbeiencompote, slagroom met citroen, kokospoeder en verse aardbeien.
15:37
Een stoofpot met konijnenbouten, sherry en dragon, geserveerd met stroaardappelen en sla.
15:33
Tomaten gevuld met een Mexicaans getinte tonijnsla.
45:24
Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:21
Een eenvoudige pasta met asperges, ansjovis en kappertjes, afgewerkt met gebakken broodkruim en colatura.
16:13
Gebakken zalm, gegaard in witte wijnsaus met kruidenkaas en gestoofde prei en hertoginne aardappelen.
Archief