Dagelijkse kost

September 2018
14:00

Zalm met stoemp van rode biet en honing-mosterd dressing

3,0 4 x
Als kind kreeg Jeroen Meus veel rodebietenpuree voorgeschoteld. Hij heeft er nog altijd geen genoeg van en combineert de stoemp met gebakken zalm en een zachte dressing van honing en graanmosterd. Daar kunnen de Scandinaviërs nog wat van leren.
14:00

Gegrilde wrap met rosbief en knolselderremoulade

4,0 17 x
‘Onder het motto ‘het hoeft niet altijd moeilijk te zijn’ maakt Jeroen Meus wraps gevuld met sneetjes rosbief en een remoulade van knolselder.
14:00

Zoete aardappel met chorizo, paprika en kropslaharten

4,0 17 x
Jeroen Meus bereidt pittig gevulde zoete aardappelen met een frisse salade.
14:00

Lange rozijnenkoeken

4,3 118 x
Jeroen Meus bereidt lange rozijnenkoeken.
14:00

Spiering met bloemkool, aardappelen en pickles

3,0 67 x
Jeroen Meus bereidt echte dagelijkse kost met sappig varkensvlees in een romige picklessaus.
15:00

Kruisbessentaart

4,0 40 x
Jeroen Meus bereidt een kruisbessentaart, een oeroud recept met zanddeeg, kruisbessen en banketbakkersroom.
14:00

Ovenschotel met gnocchi

4,8 93 x
Dit is het perfecte gerecht als je jezelf op korte tijd wilt overtreffen in de keuken. Jeroen Meus serveert de Italiaanse aardappelkussentjes met een rijke groentesaus van tomaat en courgette.
14:00

Chowder met gekookte ham, prei en maïs

3,0 26 x
Chowder is een dikke, romige soep die komt overgewaaid uit de Verenigde Staten. Ook typisch Amerikaans: je serveert deze chowder in een uitgehold brood dat even dienstdoet als soepkom. Jeroen Meus maakt een rijke chowder met aardappelen, selder en prei. Als garnituur kiest hij voor reepjes gekookte ham en maïs.
14:00

Gebakken zeetong met waterkers en choronsaus

2,7 41 x
Wellicht is dit meer zondagse kost dan dagelijkse kost, maar mocht je wat tijd en geduld hebben fleurt dit gerecht je hele week op. Omdat zeetong niet veel nodig heeft om uit te blinken, serveert Jeroen Meus deze luxevis met waterkers en een simpele bearnaisesaus gekleurd met tomatenpuree.
Binnenkort terug te kijken
15:00

21 september 2018

Verwacht op
Jeroen Meus zet een nazomers dessert met frisse pudding en een zoete tartaar op tafel.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.