Dagelijkse Kost

Laatste aflevering
15:01
Dagelijkse Kost

Gebakken kippenburgers met feta, puree van aardappel en pompoen met gestoofde spinazie en gebakken ui.

Dagelijkse Kost herbekijken?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 15
15:26
Een vegetarisch, kruidig stoofgerecht met bloemkool, tomaat, boter en yoghurt, geserveerd met basmatirijst en krokante ui.
15:33
Gebakken witte pens, tomatensaus met ui en currypoeder, krokante aardappelen en veldsla.
44:53
Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:27
Kort gebakken kippenlevertjes met granaatappelsiroop en sinaas, hummus, groene kruiden en Libanees brood.
14:46
Een ijsdessert met ananas, Batida de Coco en vanille met een salade van verse ananas, slagroom en witte chocolade.
15:26
Een ovenschotel in drie lagen met gehakt, gestoofde appel met knolselder en aardappelpuree.
14:56
Maistortilla's met een vulling van zacht gegaard konijn in chilisaus en cheddar, gegratineerd in de oven en afgewerkt met avocadosalsa.
14:31
Een pittige soep met groene curry en limoenblad, courgettes en spinazie, afgewerkt met kokosmelk, munt, lente-ui en koriander.
45:19
Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:23
Een ovenschotel met gestoofde prei, zacht gegaarde vis in een lichte velouté en puree van zoete aardappelen.
15:19
Een vegetarische lasagne met een ragout op basis van gedroogde champignons en oesterzwammen, gestoofde spinazie en een lichte kaassaus.
15:09
Een panna cotta met mokkasmaak, fijngehakte gelei van amaretto en crumble met speculaaskruiden.
14:42
Een stoofpot met stukjes zeeduivel, vastkookaardappelen, venkel, tomaat en saffraan.
15:23
Een maaltijdsalade met luchtige en romige blauwe kaas, kruidensla met krulandijvie en perziken uit blik, afgewerkt met plakjes Gandaham en krokant broodkruim.
45:00
Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:36
Een Griekse stoofpot van rundsvlees met een typisch Griekse rode wijn, verschillende kruiden en zilveruitjes.
15:30
Een zoete snack met een bodem van amandelcrumble, een vulling van peer en veenbessen, en een crumble van amandel als afwerking.
15:16
Risotto met fijngesneden scampi en venkel, gepofte kerstomaten en basilicum.
15:13
Thaise kippensoep met kokos, galangal en limoen, afgewerkt met chili-olie.
Archief