Dagelijkse Kost

Dagelijkse Kost gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
15:38
Dagelijkse Kost

Authentieke gerechten en recepten worden bij Dagelijkse kost hoog in het vaandel gedragen! Dat kan je zien aan hoe Jeroen vandaag het hele proces van verse kipkap duidelijk maakt voor iedereen. Op de koop toe maakt hij ook nog verse pickles om erbij te serveren!

April 2024
15:23
Dit is de perfecte taart voor beginnende bakkers! In een paar eenvoudige stappen heb je voor je het weet een pracht van een taartje voor je neus staan. Ook qua smaken is dit nagerecht een droom, want wie houdt er nu niet van tiramisu en speculaas? Gewoon proberen dus!
15:11
Dit is echt weer zo'n signatuurgerecht van Dagelijkse kost! Een lekker stuk gebakken vis met puree, op smaak gebracht met rode pesto, en geserveerd met wat rucola en gemarineerde kerstomaten. Eenvoudig, toegankelijk voor jong en oud én megalekker!
14:54
Dunne plakjes donkerbruin roggebrood met cheddar, een dressing van mierikswortel, plakjes gegrilde courgette en gemarineerde koolrabi vormen samen een leuke en smakelijke lunch die de lente meteen in huis brengt. En het ziet er ook nog eens prachtig uit!
15:02
Om de week stevig te beginnen staat er vandaag een simpele, maar overheerlijke ovenschotel op het menu. Een snelle puttanescasaus met tonijn uit blik, macaroni en mozzarella. Het ideale maal om na een lange werkdag snel ineen te boksen!
45:05
Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zaterdag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:24
Aangezien het weekend toch voor de deur staat, wordt er vandaag al 'op z'n zondags' gekookt. Meer bepaald een van oorsprong Franse stoofpot met kip en appel. De appel wordt extra in de verf gezet door te koken met calvados, gebakken appel én appelcider. Wat kroketjes erbij en hopla, het is zondag!
15:30
Een heerlijk zomerse salade met witte asperges en een krokant gebakken eitje als favorieten. Jeroen maakt er een frisse salsa bij op basis van witte boontjes, jalapeño en sinaasappel.
14:53
Iedereen kent de wereldberoemde, sponzige cakejes die gemarineerd zijn in zalige rumsiroop. Jeroen maakt er vandaag een gepimpte versie van met ananas uit blik. Minstens even lekker en toch een tikkeltje anders!
15:30
Vandaag tovert Jeroen een bordje vol met smaak op tafel in de vorm van een lekker stuk gebakken rode poon, zacht geroosterde venkel, saffraanrijst en een schuimige garnaalsaus.
15:30
Nog eens good old-fashioned Dagelijkse kost laat iedereen zich smaken! Groot en klein kunnen genieten van deze sappige gevulde tomaten met gehakt, gemixte tomatensaus en smeuïge parmezaanpuree. Smakelijk allemaal!
45:38
Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zaterdag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:33
Om de ongecompliceerde keuken van Italië nog een laatste keer eer aan te doen, maakt Jeroen een fris gerecht met verse pasta. Het is een ideetje van zijn collega-chef Max Mariola, en draait om pure ingrediënten zoals verse tuinbonen, verse erwtjes en wilde asperges.
14:54
Met dit fantastische visgerecht waan je je meteen aan de Zuid-Italiaanse kust! Een heerlijk stukje gegrilde zwaardvis met een zuivere salsa op basis van tomaten, kappertjes en olijven. Dit is een typisch Calabrese maaltijd waar je nog lang zal van nagenieten.
15:21
Antipasti zijn verschillende traditionele, Italiaanse hapjes die je bij wijze van voorgerecht krijgt opgediend. Vaak is het een combinatie van allerlei soorten kaas, vlees en opgelegde groenten. Jeroen combineert ze met smeuïge kroketjes van ricotta en opgelegde uitjes. Kortom, alles om van start te kunnen gaan met een rij...
15:06
Een overheerlijke taart gebaseerd op de Italiaanse torta della nonna. Jeroen combineert de vulling van frisse citroenpudding met amandelen en een heel speciaal vruchtje dat je vaak tegenkomt in Calabrië: de Japanse mispel. Klinkt niet meteen Italiaans, maar je proeft er wel de mediterrane zon in!
14:36
Italië zonder pasta kun je je onmogelijk voorstellen. Daarom gaat Jeroen in Italië van start met handgemaakte pasta en een zalige stoofpot met varkensvlees en 'nduja. Dat laatste is een pittige, smeerbare varkensworst die je zou kunnen vergelijken met verse chorizo. Zo krijg je meteen een stukje Calabrië op je bord.
45:37
Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zaterdag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:16
Tlayuda is zeg maar de Mexicaanse calzone. Een dichtgeplooide, geroosterde tortilla met een zalige vulling van zwarte bonen, gebakken chorizo en kaas met een smokey tomatensalsa (tatemado) bij. Simpelweg 'muy bien'!
Binnenkort terug te kijken
15:00

Seizoen 14, Aflevering 3571

Verwacht op
Huisgemaakte kipkap en pickles Authentieke gerechten en recepten worden bij Dagelijkse kost hoog in het vaandel gedragen! Dat kan je zien aan hoe Jeroen vandaag het hele...
Archief