Familie

Maart 2019
40:00

19 maart 2019

4,0 7 x
Rita settelt zich steeds meer in het huis van Dirk en Nathalie. Victor excuseert zich bij Véronique voor zijn gedrag. Toch blijft hij erbij dat haar toekomst niet bij hem ligt, maar bij Wouter. Leen heeft een afspraak bij de bank. Ze krijgt er te horen dat ze geen lening kan krijgen zonder borg. Leen ziet haar droom dan oo...
35:00

18 maart 2019

4,0 31 x
Mieke probeert haar vader op andere gedachten te brengen en ook Anna spelt hem de les. Niko is echter niet van plan om toe te geven. Cédric is overstuur door wat hij gezien heeft. Tussen Hanne en Manuel botst het opnieuw. Patrick schrikt van het bedrag dat Benny heeft uitgegeven aan het verjaardagsfeest van Stefanie.
40:00

18 maart 2019

4,0 31 x
Mathias neemt te veel hooi op zijn vork en heeft last van stress. Wanneer Geert Segers hem nog eens op het belang van de quiz wijst, stijgt de druk alleen maar. De spanningen tussen Victor en Véronique lopen op wanneer hij insinueert dat ze beter af zou zijn met Wouter. Rita doet haar uiterste best om het Dirk en Nathalie ...
40:00

15 maart 2019

3,3 134 x
Cédric kan zich niet concentreren op zijn rijlessen en vraagt Mathias om raad. Tussen Rudi en Manuel lopen de spanningen verder op. Vooral wanneer Rudi te weten komt welke afspraken er gemaakt zijn met Lars. Mieke en Guido verrassen Jan. En ook Stefanie staat een verrassing te wachten.
35:00

15 maart 2019

4,0 57 x
Trudy dringt er bij Bart op aan om een advocaat onder de arm te nemen. Jan brengt zonder medeweten van Leen een bezoekje aan dokter Van Oudenhove. Mathias heeft het bijzonder druk met de organisatie van de wielerwedstrijd en de voorbereiding van de quiz. Trudy wil de familie aan een smaaktest onderwerpen. June en Peter dis...
35:00

14 maart 2019

4,0 71 x
Guido stelt zich opnieuw vragen over zijn toekomst met Emma. Rudi en ontwerper Manuel moeten voor het eerst samenwerken, maar verschillen duidelijk van visie. Benny voelt zich schuldig. In de Jan & Alleman gaat Niko's eerste after school party door. Komt er genoeg volk opdagen?
40:00

14 maart 2019

4,0 34 x
Marie-Rose krijgt enkele Poolse werkmannen over de vloer en probeert tevergeefs met hen te communiceren. Mathias vergadert met de gemeentediensten en komt met een nieuw voorstel op de proppen. Véronique is er nog altijd van overtuigd dat de klanten van de Foodbar het verschil niet zullen smaken tussen bio en niet-bioproduc...
35:00

13 maart 2019

3,0 50 x
Estee is niet te spreken over Benny's initiatief. Iris bijt zich vast in het verhaal van Evy. Emma en Guido hebben nieuws. Véronique doorziet Lars' plannetje, terwijl Rudi niet goed snapt wat hem heeft bezield. Jelle zondert zich af van alles en iedereen.
40:00

13 maart 2019

4,0 35 x
Véronique vraagt de Raad van Bestuur van het ziekenhuis om het ontslag van Victor niet te aanvaarden, maar liegt hierover tegen hem. Marie-Rose schakelt Benny in om het waterlek te dichten. Marketeer Herman Snelders is geïnteresseerd in de lege kantoren bij VdB. Véronique stelt de kritiek van June niet op prijs. Leen is on...
Binnenkort terug te kijken
35:00

19 maart 2019

Verwacht op
Marie heeft een moeilijk gesprek met Cédric. Guido en Emma komen tot een compromis. Rudi spelt Manuel de les over Hanne, maar die dient hem meteen van antwoord.

Familie: de langstlopende Vlaamse soap

Familie is een Vlaamse televisieserie die al sinds 30 december 1991 wordt uitgezonden op VTM. Daarmee is het de langstlopende Belgische soapserie. Op 1 februari 2013 werd de 5000ste aflevering uitgezonden. De soap kent een uitgebreide cast, waar Jef De Smedt (Jan Van den Bossche) en Annie Geeraerts (Anna Dierckx) al sinds het begin deel van uitmaken. Andere castleden in Familie zijn onder meer Sandrine André (Veronique Van den Bossche), Roel Vanderstukken (Benny Coppens), Jasmijn Van Hoof (Stefanie Coppens), Kürt Rogiers (Lars De Wulf), Cathérine Kools (Leen Van den Bossche), Marianne Devriese (Evy Hermans) en Vincent Banić (Guido Van den Bossche).

Het begint in Familie allemaal met Pierre Van den Bossche en Anna Dierckx, de ouders van drie kinderen: Guido, Jan en Rita. Wanneer hun kinderen volwassen beginnen te worden, krijgen Pierre en Anna tweemaal schokkend nieuws: hij is ongeneeslijk ziek en zij is opnieuw zwanger. Nog voor hun dochter Marleen geboren wordt, overlijdt Pierre. Bij de start van de serie is Marleen een volwassen vrouw, die aan de modeacademie studeert. Anna treurt nog dagelijks om het verlies van haar echtgenoot Pierre, maar is ook trots op Guido, die zijn eigen elektronicabedrijf, VDB Systems, opgericht heeft. Ondertussen geeft de familie ook leiding aan een holding waarin een confectieketen (VDB Fashion) en enkele broodjeszaken (VDB Foodbar) zijn opgenomen. Ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches wordt op de voet gevolgd. In de loop der jaren zijn ook andere personages meer in beeld gebracht.

Familie speelt zich voornamelijk af in en rond de stad Mechelen. De soap wordt onder meer gefilmd in het huis van Trudy, waar ze samen met haar man Bart, dochter Louise en stiefzoon Jelle woont. Ook zien we het appartement van Jan, boven zijn café Jan & Alleman, waar hij samen met Linda woont. Viv werkt in het café, dat tevens dienst doet als de stamkroeg van de familie Van den Bossche en vrienden. Ook dochter Leen woonde met haar zoontje Arthur en haar voormalige partner Faroud in het appartement. Agnes trof ten slotte een regeling met haar broer, Mathias, waarna Patrick en zijn schoonzoon Benny, na haar vertrek in haar huis mochten blijven wonen. Het atelier van Patrick grenst aan de woning.

De soap Familie kenmerkt zich door een groot aantal huwelijken, sterfgevallen, en ingewikkelde relaties en familiebanden. Vaak drukt de jongere generatie haar stempel op de gebeurtenissen: de kinderen die in de beginjaren van de serie werden geboren, zijn opgegroeid tot volwassenen met elk hun eigen leven.

Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.