Familie

November 2019
25:00

Seizoen 29 - 63. Aflevering 63

4,0 31 x
Véronique lucht haar hart bij Iris en ook Peter neemt haar in vertrouwen. Inez maakt haar moeder Gloria duidelijk dat ze open kaart moet spelen tegen Peter. Patrick wordt door Benny naar een dokter gestuurd. Jonas krijgt een opdoffer.
30:00

Seizoen 23 - 139. Familie - 139

4,0 18 x
Nu Jake besloten heeft om het spel hard te spelen, maakt Leen zich klaar om de confrontatie aan te gaan in de rechtbank. Evy, Mieke en Zjef beginnen aan hun veertig dagen zonder vlees. Al ziet Zjef dat eigenlijk totaal niet zitten. Peter loopt door zijn privéproblemen gestresseerd rond op het werk. Evy is daarvan het groot...
25:00

Seizoen 29 - 62. Aflevering 62

2,0 51 x
Hanne maakt een bucketlist op, maar moet daarbij rekening houden met Quinten. Jonas schakelt Robyn in voor zijn plan met Amélie. Daardoor dreigt hij echter opnieuw te laat te komen bij Brigitte. Inez neemt Cédric in vertrouwen.
30:00

Seizoen 23 - 138. Familie - 138

3,0 19 x
Peter heeft een afspraak op de rechtbank om de echtscheidingsprocedure in gang te zetten. Louise en Delphine helpen hem door deze emotionele dag. Véronique ontdekt dat Mathias grootse plannen heeft met zijn biobedrijfje en is daar absoluut niet tevreden mee. Nathalie wil de tijd die hen nog rest samen met Dirk doorbrengen ...
25:00

Seizoen 29 - 61. Aflevering 61

3,0 52 x
Tussen Lars en Mathias komt het tot een heftige confrontatie. Het nieuws verspreidt zich op Fashion als een lopend vuurtje. Jenny wil van Jan weten waarom hij niet naar het etentje van Mieke is gekomen. Jonas voert iets in zijn schild.
30:00

Seizoen 23 - 137. Familie - 137

3,0 28 x
Niko is vast van plan om Gevaert uit zijn tent te lokken. Hij brengt de man zelfs een bezoekje bij hem thuis, maar dat blijft niet zonder gevolgen. Peter zoekt een manier om zijn werk te combineren met zijn verantwoordelijkheden als alleenstaande vader. Delphine ziet haar kans om nog meer in zijn leven binnen te dringen. R...
25:00

Seizoen 29 - 60. Aflevering 60

3,7 105 x
Amélie kan Jonas geruststellen. Jan heeft een besluit genomen en licht Mieke in. Niko krijgt een geweldig verjaardagscadeau. Stiekem hoopt hij ook dat Peter en Mathias hem zullen terugvragen als brouwer. Iris voelt dat er iets speelt bij Véronique en spreekt haar erover aan. Ook met Lars moet Véronique een moeilijk gesprek...
30:00

Seizoen 23 - 136. Familie - 136

3,0 20 x
Leen wil niet dat de kleine Arthur naar Amerika vliegt, maar is bang dat het tot een conflict met Jake zal komen. Delphine staat voor haar eerste werkdag bij VDB en geniet van haar rol als 'de nieuwe June'. Niko bedenkt een plan om definitief komaf te maken met de pesterijen van Gevaert. Zijn plan is echter niet zonder gev...
25:00

Seizoen 29 - 59. Aflevering 59

3,0 62 x
Véronique is Lars een uitleg verschuldigd, maar lijkt die niet te kunnen geven. Jonas ontdekt dat Amélie problemen heeft. Peter polst bij Inez naar de vorige relaties van Gloria. Patrick ondervindt last aan zijn vingers, Robyn wil dat hij een dokter raadpleegt. Mieke en Jenny proberen in te praten op Jan.
30:00

Seizoen 23 - 135. Familie - 135

3,0 14 x
Niko is razend wanneer hij merkt dat Gevaert opnieuw heeft toegeslagen. Mieke en Evy hebben de grootste moeite om hem te kalmeren. Bij Fashion dreigt een levering compleet in het honderd te lopen. Zjef zit nog steeds in zak en as omdat hij geen nieuws krijgt van PJ. Jake confronteert Leen met een nieuw voorstel: hij wil he...

Familie: de langstlopende Vlaamse soap

Familie is een Vlaamse televisieserie die al sinds 30 december 1991 wordt uitgezonden op VTM. Daarmee is het de langstlopende Belgische soapserie. Op 1 februari 2013 werd de 5000ste aflevering uitgezonden. De soap kent een uitgebreide cast, waar Jef De Smedt (Jan Van den Bossche) en Annie Geeraerts (Anna Dierckx) al sinds het begin deel van uitmaken. Andere castleden in Familie zijn onder meer Sandrine André (Veronique Van den Bossche), Roel Vanderstukken (Benny Coppens), Jasmijn Van Hoof (Stefanie Coppens), Kürt Rogiers (Lars De Wulf), Cathérine Kools (Leen Van den Bossche), Marianne Devriese (Evy Hermans) en Vincent Banić (Guido Van den Bossche).

Het begint in Familie allemaal met Pierre Van den Bossche en Anna Dierckx, de ouders van drie kinderen: Guido, Jan en Rita. Wanneer hun kinderen volwassen beginnen te worden, krijgen Pierre en Anna tweemaal schokkend nieuws: hij is ongeneeslijk ziek en zij is opnieuw zwanger. Nog voor hun dochter Marleen geboren wordt, overlijdt Pierre. Bij de start van de serie is Marleen een volwassen vrouw, die aan de modeacademie studeert. Anna treurt nog dagelijks om het verlies van haar echtgenoot Pierre, maar is ook trots op Guido, die zijn eigen elektronicabedrijf, VDB Systems, opgericht heeft. Ondertussen geeft de familie ook leiding aan een holding waarin een confectieketen (VDB Fashion) en enkele broodjeszaken (VDB Foodbar) zijn opgenomen. Ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches wordt op de voet gevolgd. In de loop der jaren zijn ook andere personages meer in beeld gebracht.

Familie speelt zich voornamelijk af in en rond de stad Mechelen. De soap wordt onder meer gefilmd in het huis van Trudy, waar ze samen met haar man Bart, dochter Louise en stiefzoon Jelle woont. Ook zien we het appartement van Jan, boven zijn café Jan & Alleman, waar hij samen met Linda woont. Viv werkt in het café, dat tevens dienst doet als de stamkroeg van de familie Van den Bossche en vrienden. Ook dochter Leen woonde met haar zoontje Arthur en haar voormalige partner Faroud in het appartement. Agnes trof ten slotte een regeling met haar broer, Mathias, waarna Patrick en zijn schoonzoon Benny, na haar vertrek in haar huis mochten blijven wonen. Het atelier van Patrick grenst aan de woning.

De soap Familie kenmerkt zich door een groot aantal huwelijken, sterfgevallen, en ingewikkelde relaties en familiebanden. Vaak drukt de jongere generatie haar stempel op de gebeurtenissen: de kinderen die in de beginjaren van de serie werden geboren, zijn opgegroeid tot volwassenen met elk hun eigen leven.

Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.