Familie

September 2018
35:00

Seizoen 28, Aflevering 17

3,0 26 x
Mieke heeft geen vat op Niko en moet met lede ogen aanzien hoe moeilijk hij het heeft. Rudi geeft goede raad. Marie heeft iets goed te maken bij Cédric. Hij houdt haar op een afstand. Quinten neemt afstand van Hanne. Alfons is onvindbaar...
35:00

Seizoen 22, Aflevering 55

3,0 15 x
Marie-Rose zit in een lastig parket door de vraag van de bomma, maar de beslissing van Véronique stemt haar dan weer gelukkig. Jan blijft problemen maken over de kusscène met zijn zus Rita. Niko vraagt vakantie aan Jan omdat hij als extra begeleider wil meegaan op de skireis die Steve organiseert. June krijgt op het werk e...
35:00

Seizoen 28, Aflevering 16

4,0 43 x
Mieke en Jan zijn erg geschrokken door Niko's gedrag. Jan wil weten wat er aan de hand is. Hanne legt Ward haar schoenenontwerp voor. Véronique krijgt de resultaten van haar leugendetectortest. Brigitte kan niet begrijpen dat Lars koppig blijft geloven in de onschuld van Véronique. Benny maakt zich zorgen over Alfons.
35:00

Seizoen 22, Aflevering 54

3,0 30 x
Jan is fier dat de hele familie helpt bij de toneelvoorstelling: Niko en Albert doen de techniek en bouwen het decor, Bart zorgt voor de affiches en Van den Bossche Fashion levert de kleren. Victor praat zijn mond voorbij tegen Marie-Rose. Mieke polst bij dokter Paul of hij gisteren lang is blijven plakken in de Jan & Alle...
40:00

Seizoen 22, Aflevering 53

3,0 82 x
Mieke wil van Steve weten waarom hij zo raar doet. Albert neemt een belangrijke beslissing die bepalend is voor zijn verdere leven. Peter stelt zijn zus voor om zelf de deal in Japan te regelen. Paul blijft plakken in de Jan & Alleman, waar er vanavond ook een productievergadering over het toneelstuk wordt gehouden. Jana i...
35:00

Seizoen 28, Aflevering 14

4,3 59 x
Rudi uit zijn bezorgdheid over Niko. Mieke besluit het over een andere boeg te gooien om hem aan de praat te krijgen. Robyn en Jenny zijn bang dat de situatie met Jonas van kwaad naar erger zal gaan. Stefanie kijkt uit naar haar eerste werkdag.
40:00

Seizoen 22, Aflevering 52

4,0 25 x
Niko is heel enthousiast over de skireis naar Bulgarije. Patrick heeft de grasmaaier van Jan in een mum van tijd hersteld. In de Van den Bossche holding laat Veronique duidelijk verstaan dat het geen optie is om het project in Japan af te blazen. Nathalie vraagt aan Trudy of zij de sleutel van de loft aan Paul wil teruggev...
35:00

Seizoen 28, Aflevering 13

4,5 69 x
Véronique begaat een fout, Lars voelt zich schuldig. Mieke lucht haar hart bij Rudi. Hij biedt aan om met Niko te gaan praten. Mathias twijfelt aan de toekomst van Dress & Play. Benny geeft Robyn de kans om haar verhaal te doen.
40:00

Seizoen 22, Aflevering 51

4,0 37 x
Jan gaat met Albert kleren ophalen aan zee en daar doen ze een fijne ontdekking. Mieke steekt niet onder stoelen of banken dat ze Niko mist, die nog altijd in Bulgarije verblijft. Trudy en Bart staan voor een groot dilemma in verband met Japan, want hun kinderen zien het echt niet zitten om mekaar maanden te moeten missen....
35:00

Seizoen 28, Aflevering 12

4,0 128 x
Lars en Peter steken de koppen bij elkaar. Niko gaat Miekes pogingen om een gesprek aan te gaan uit de weg. Hij probeert de aandacht van Michiel af te leiden. Alfons probeert Zjef om te kopen voor de bingoavond.

Familie: de langstlopende Vlaamse soap

Familie is een Vlaamse televisieserie die al sinds 30 december 1991 wordt uitgezonden op VTM. Daarmee is het de langstlopende Belgische soapserie. Op 1 februari 2013 werd de 5000ste aflevering uitgezonden. De soap kent een uitgebreide cast, waar Jef De Smedt (Jan Van den Bossche) en Annie Geeraerts (Anna Dierckx) al sinds het begin deel van uitmaken. Andere castleden in Familie zijn onder meer Sandrine André (Veronique Van den Bossche), Roel Vanderstukken (Benny Coppens), Jasmijn Van Hoof (Stefanie Coppens), Kürt Rogiers (Lars De Wulf), Cathérine Kools (Leen Van den Bossche), Marianne Devriese (Evy Hermans) en Vincent Banić (Guido Van den Bossche).

Het begint in Familie allemaal met Pierre Van den Bossche en Anna Dierckx, de ouders van drie kinderen: Guido, Jan en Rita. Wanneer hun kinderen volwassen beginnen te worden, krijgen Pierre en Anna tweemaal schokkend nieuws: hij is ongeneeslijk ziek en zij is opnieuw zwanger. Nog voor hun dochter Marleen geboren wordt, overlijdt Pierre. Bij de start van de serie is Marleen een volwassen vrouw, die aan de modeacademie studeert. Anna treurt nog dagelijks om het verlies van haar echtgenoot Pierre, maar is ook trots op Guido, die zijn eigen elektronicabedrijf, VDB Systems, opgericht heeft. Ondertussen geeft de familie ook leiding aan een holding waarin een confectieketen (VDB Fashion) en enkele broodjeszaken (VDB Foodbar) zijn opgenomen. Ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches wordt op de voet gevolgd. In de loop der jaren zijn ook andere personages meer in beeld gebracht.

Familie speelt zich voornamelijk af in en rond de stad Mechelen. De soap wordt onder meer gefilmd in het huis van Trudy, waar ze samen met haar man Bart, dochter Louise en stiefzoon Jelle woont. Ook zien we het appartement van Jan, boven zijn café Jan & Alleman, waar hij samen met Linda woont. Viv werkt in het café, dat tevens dienst doet als de stamkroeg van de familie Van den Bossche en vrienden. Ook dochter Leen woonde met haar zoontje Arthur en haar voormalige partner Faroud in het appartement. Agnes trof ten slotte een regeling met haar broer, Mathias, waarna Patrick en zijn schoonzoon Benny, na haar vertrek in haar huis mochten blijven wonen. Het atelier van Patrick grenst aan de woning.

De soap Familie kenmerkt zich door een groot aantal huwelijken, sterfgevallen, en ingewikkelde relaties en familiebanden. Vaak drukt de jongere generatie haar stempel op de gebeurtenissen: de kinderen die in de beginjaren van de serie werden geboren, zijn opgegroeid tot volwassenen met elk hun eigen leven.

Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.