Familie

September 2019
25:00

Seizoen 29 - 15. Aflevering 15

3,0 91 x
Quinten schiet uit zijn krammen tegen Hanne. Zijn geduld raakt stilaan op. Jenny probeert hem te sussen. Gloria maakt kennis met Iris, maar er lijkt niet meteen een klik te zijn. Benny en Robyn kijken verrast op van het voorstel van Lars. Rudi gaat opnieuw in de fout bij Fashion. Voor Lars is de maat vol.
30:00

Seizoen 23 - 91. Familie - 91

3,0 37 x
Trudy reageert anders dan verwacht op Barts aanzoek. Véronique neemt voorzorgsmaatregelen om te voorkomen dat haar personeel besmet raakt met het griepvirus. Peter ontfermt zich over zijn zwangere vrouw. Stefanie heeft een aanvaring met Raf, de vriend van Jens.
25:00

Seizoen 29 - 14. Aflevering 14

3,0 52 x
Lars is niet blij met wat hij van Amélie te zien heeft gekregen. Hij laat het haar voelen, maar krijgt het deksel op de neus. Jenny doet een verrassende ontdekking bij Fashion. Rudi is een belangrijke bestelling vergeten. Een vraag van Amélie schiet bij Niko in het verkeerde keelgat.
30:00

Seizoen 23 - 90. Familie - 90

3,0 40 x
Arno stelt zijn relatie met Gail in vraag nadat hij haar heeft voorgesteld om samen door Europa te reizen. Stefanie wordt op café lastiggevallen. Véronique is doodsbang dat ze de griep zal overkrijgen van Rudi en zet hem net niet in quarantaine. Mathias is zenuwachtig voor de komst van Delphine. Dirk reageert erg emotionee...
25:00

Seizoen 29 - 13. Aflevering 13

3,3 78 x
Quintens frustraties lopen alsmaar op. Zjef ontdekt dat Rudi slaappillen neemt en begint meer en meer te vermoeden dat hij iets voor hem achterhoudt. Hij vraagt Niko om met Rudi te praten. Een zware discussie brengt Benny van zijn melk. Peter doet een nieuwe poging om Gloria te overtuigen om te gaan samenwonen.
30:00

Seizoen 23 - 89. Familie - 89

4,0 19 x
Bart en Trudy hebben een belangrijke stap gezet in hun toenaderingsproces. Ze zijn klaar voor een nieuw begin, en dat brengt Bart op ideeën. Liesbeth denkt dat Jens jaloers is op Stefanie's familiegeluk. Ze raadt haar dochter aan om hem tijd te geven. Peter vertelt June dat hij zich buitengesloten voelt. Dirk besluit Gail ...
25:00

Seizoen 29 - 12. Aflevering 12

4,0 76 x
Niko voelt zich alsmaar slechter. Mieke hoopt ondertussen dat ze haar vriendschap met Iris nog kan redden, maar Quinten vraagt zich af waarom ze dat zo graag wil. Amélie heeft een appartement gevonden dat haar bevalt en dat betaalbaar is. Lars en Brigitte hebben echter hun bedenkingen. Gloria stelt voor om Véroniques huis ...
30:00

Seizoen 23 - 88. Familie - 88

4,0 38 x
Het kerstfeest van de Van den Bossches is een groot succes. Bart verrast Anna met een skypewall waarop al haar kleinkinderen die in het buitenland vertoeven haar een zalig kerstfeest wensen. Marie-Rose heeft op haar beurt een verrassing in petto voor Véronique. De familie Pauwels is in de wolken met Jens, nadat hij kerstav...
25:00

Seizoen 29 - 11. Aflevering 11

3,5 131 x
Rudi gaat opnieuw aan de slag, maar de confrontatie met Lars en Véronique valt hem zwaar. Ook Zjef gunt hem geen rust, sinds hij met zijn campagne is gestart. Hanne komt niet opdagen voor haar afspraak met Quinten. Mieke loopt Iris tegen het lijf en krijgt verrassend nieuws van haar te horen.
30:00

Seizoen 23 - 87. Familie - 87

4,0 21 x
Peter heeft een spoedvergadering met de Raad van Bestuur bijeen geroepen. Daar wordt gestemd over de plannen die Véronique heeft met VDB. De stemming draait echter uit op een echte machtsstrijd. Jens verrast zowel Liesbeth als Stefanie door kerstavond bij de familie Pauwels door te brengen. Jelle steigert wanneer hij hoort...

Familie: de langstlopende Vlaamse soap

Familie is een Vlaamse televisieserie die al sinds 30 december 1991 wordt uitgezonden op VTM. Daarmee is het de langstlopende Belgische soapserie. Op 1 februari 2013 werd de 5000ste aflevering uitgezonden. De soap kent een uitgebreide cast, waar Jef De Smedt (Jan Van den Bossche) en Annie Geeraerts (Anna Dierckx) al sinds het begin deel van uitmaken. Andere castleden in Familie zijn onder meer Sandrine André (Veronique Van den Bossche), Roel Vanderstukken (Benny Coppens), Jasmijn Van Hoof (Stefanie Coppens), Kürt Rogiers (Lars De Wulf), Cathérine Kools (Leen Van den Bossche), Marianne Devriese (Evy Hermans) en Vincent Banić (Guido Van den Bossche).

Het begint in Familie allemaal met Pierre Van den Bossche en Anna Dierckx, de ouders van drie kinderen: Guido, Jan en Rita. Wanneer hun kinderen volwassen beginnen te worden, krijgen Pierre en Anna tweemaal schokkend nieuws: hij is ongeneeslijk ziek en zij is opnieuw zwanger. Nog voor hun dochter Marleen geboren wordt, overlijdt Pierre. Bij de start van de serie is Marleen een volwassen vrouw, die aan de modeacademie studeert. Anna treurt nog dagelijks om het verlies van haar echtgenoot Pierre, maar is ook trots op Guido, die zijn eigen elektronicabedrijf, VDB Systems, opgericht heeft. Ondertussen geeft de familie ook leiding aan een holding waarin een confectieketen (VDB Fashion) en enkele broodjeszaken (VDB Foodbar) zijn opgenomen. Ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches wordt op de voet gevolgd. In de loop der jaren zijn ook andere personages meer in beeld gebracht.

Familie speelt zich voornamelijk af in en rond de stad Mechelen. De soap wordt onder meer gefilmd in het huis van Trudy, waar ze samen met haar man Bart, dochter Louise en stiefzoon Jelle woont. Ook zien we het appartement van Jan, boven zijn café Jan & Alleman, waar hij samen met Linda woont. Viv werkt in het café, dat tevens dienst doet als de stamkroeg van de familie Van den Bossche en vrienden. Ook dochter Leen woonde met haar zoontje Arthur en haar voormalige partner Faroud in het appartement. Agnes trof ten slotte een regeling met haar broer, Mathias, waarna Patrick en zijn schoonzoon Benny, na haar vertrek in haar huis mochten blijven wonen. Het atelier van Patrick grenst aan de woning.

De soap Familie kenmerkt zich door een groot aantal huwelijken, sterfgevallen, en ingewikkelde relaties en familiebanden. Vaak drukt de jongere generatie haar stempel op de gebeurtenissen: de kinderen die in de beginjaren van de serie werden geboren, zijn opgegroeid tot volwassenen met elk hun eigen leven.

Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.