Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Familie

Familie herbekijken

Seizoen 32
25:00

NieuwSeizoen 32, Aflevering 115

4,0 6 x
In de brouwerij is de spanning te snijden na de pittige discussie tussen Mieke & Niko en Rudi & Zjef. Ilja lijdt onder het verdriet van zijn moeder en vraagt Benny om het op te lossen. Jan vertelt Yoko een verhaal dat haar aan het denken zet. Véronique zet een belangrijke stap.
25:00

NieuwSeizoen 32, Aflevering 114

4,5 9 x
Jelle heeft Hanne iets op te biechten. Cédric uit voorzichtig zijn onzekerheden bij Yoko, maar zij lijkt hem niet serieus te nemen. Hij polst of ze mee wil gaan eten bij Vanessa en Mathias. Véronique komt met een onverwacht voorstel.
25:00

NieuwSeizoen 32, Aflevering 113

3,0 11 x
Brigitte treedt haar zoon bij en drukt Véronique met de neus op de feiten. Rudi steunt het idee van Cédric en vindt dat Zjef het een kans moet geven. Mathias nodigt Cédric uit om vrijdag bij hem en Vanessa te komen eten, met Yoko.
25:00

NieuwSeizoen 32, Aflevering 112

3,0 22 x
Cédric stoort zich aan het feit dat Yoko zo erg op haar onafhankelijkheid staat. Mathias is blij dat zijn adoptiezoon hem terug toelaat in zijn leven. Véronique besluit Hanne te helpen om haar creativiteit terug te vinden. Ze probeert haar ook te ontlasten met de zorg voor Gaston.
25:00

NieuwSeizoen 32, Aflevering 111

4,8 22 x
Louise schakelt de hulp in van de Bomma. Véronique kan Koen niet uit haar gedachten zetten. Thuis lopen de spanningen met Hanne ondertussen op. Rudi en Zjef ergeren zich op hun beurt aan Mieke en Niko. De twee durven het echter niet aan te kaarten en zien zich genoodzaakt hun feest te verplaatsen.
25:00

Seizoen 32, Aflevering 110

4,5 17 x
Niko vindt dat Mieke een toegeving moet doen, maar zij ziet dat niet zitten. Véronique belt in paniek naar Lars. Samira twijfelt of Brahim naar haar verjaardagsfeest zal komen. Het feest neemt een andere wending dan verwacht.
25:00

Seizoen 32, Aflevering 109

3,0 23 x
Véronique kan Anna en Albert niet onder ogen komen. Ze krijgt plots onverwacht bezoek. Rudi en Zjef organiseren een etentje voor hun ouders. Ook Mieke organiseert op hetzelfde moment een familiediner. Vanessa is volledig de kluts kwijt.
25:00

Seizoen 32, Aflevering 108

3,0 8 x
Cédric is zenuwachtig voor de heropening van de Foodbar. Mathias weet Vanessa te overtuigen om mee te gaan. De battle tussen Freek en Louise verloopt op het scherpst van de snee. Véronique houdt een bezorgde Rudi op afstand.
25:00

Seizoen 32, Aflevering 107

4,0 9 x
Jamila denkt dat Samira's plan zou kunnen werken. Benny vreest echter een mogelijke teleurstelling. Niko is zenuwachtig voor zijn doktersbezoek. Jan is gecharmeerd door Yoko's speelsheid en kan maar moeilijk kwaad zijn op haar. Zelfs niet wanneer ze er een rommeltje van maakt.
Binnenkort terug te kijken
30:00

Seizoen 32, Aflevering 114

Verwacht op
Jelle heeft Hanne iets op te biechten. Cédric uit voorzichtig zijn onzekerheden bij Yoko, maar zij lijkt hem niet serieus te nemen. Hij polst of ze mee wil gaan eten bij...

Familie: de langstlopende Vlaamse soap

Familie is een Vlaamse televisieserie die al sinds 30 december 1991 wordt uitgezonden op VTM. Daarmee is het de langstlopende Belgische soapserie. Op 1 februari 2013 werd de 5000ste aflevering uitgezonden. De soap kent een uitgebreide cast, waar Jef De Smedt (Jan Van den Bossche) en Annie Geeraerts (Anna Dierckx) al sinds het begin deel van uitmaken. Andere castleden in Familie zijn onder meer Sandrine André (Veronique Van den Bossche), Roel Vanderstukken (Benny Coppens), Jasmijn Van Hoof (Stefanie Coppens), Kürt Rogiers (Lars De Wulf), Cathérine Kools (Leen Van den Bossche), Marianne Devriese (Evy Hermans) en Vincent Banić (Guido Van den Bossche).

Het begint in Familie allemaal met Pierre Van den Bossche en Anna Dierckx, de ouders van drie kinderen: Guido, Jan en Rita. Wanneer hun kinderen volwassen beginnen te worden, krijgen Pierre en Anna tweemaal schokkend nieuws: hij is ongeneeslijk ziek en zij is opnieuw zwanger. Nog voor hun dochter Marleen geboren wordt, overlijdt Pierre. Bij de start van de serie is Marleen een volwassen vrouw, die aan de modeacademie studeert. Anna treurt nog dagelijks om het verlies van haar echtgenoot Pierre, maar is ook trots op Guido, die zijn eigen elektronicabedrijf, VDB Systems, opgericht heeft. Ondertussen geeft de familie ook leiding aan een holding waarin een confectieketen (VDB Fashion) en enkele broodjeszaken (VDB Foodbar) zijn opgenomen. Ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches wordt op de voet gevolgd. In de loop der jaren zijn ook andere personages meer in beeld gebracht.

Familie speelt zich voornamelijk af in en rond de stad Mechelen. De soap wordt onder meer gefilmd in het huis van Trudy, waar ze samen met haar man Bart, dochter Louise en stiefzoon Jelle woont. Ook zien we het appartement van Jan, boven zijn café Jan & Alleman, waar hij samen met Linda woont. Viv werkt in het café, dat tevens dienst doet als de stamkroeg van de familie Van den Bossche en vrienden. Ook dochter Leen woonde met haar zoontje Arthur en haar voormalige partner Faroud in het appartement. Agnes trof ten slotte een regeling met haar broer, Mathias, waarna Patrick en zijn schoonzoon Benny, na haar vertrek in haar huis mochten blijven wonen. Het atelier van Patrick grenst aan de woning.

De soap Familie kenmerkt zich door een groot aantal huwelijken, sterfgevallen, en ingewikkelde relaties en familiebanden. Vaak drukt de jongere generatie haar stempel op de gebeurtenissen: de kinderen die in de beginjaren van de serie werden geboren, zijn opgegroeid tot volwassenen met elk hun eigen leven.

Archief