Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Familie

Seizoen 31
25:00

Aflevering 206

4,0 1 x
Niko vindt dat Guido moet vluchten. Guido heeft echter een ander plan. Mathias stelt Véronique voor een ultimatum. Samira en Benny maken zich grote zorgen om Brahim. Niko en Sam hervatten hun trainingen.
25:00

Aflevering 201

3,0 0 x
Rudi's boekvoorstelling is een succes, maar Zjef is niet tevreden. Guido zoekt naar een plan om Mira de zak coke terug te betalen. Hij is radeloos. Mathias krijgt een opvallende foto in handen van zijn privédetective.
25:00

Aflevering 196

2,5 0 x
Brahim heeft het perfecte huurhuis gevonden. Benny stelt voor om mee te gaan kijken. Cédric vindt dat het tijd wordt om terug op zijn eigen benen te staan. Louise, Kato en Jelle worden rondgeleid op hun kot.
25:00

Aflevering 191

4,0 0 x
Benny wil scoren bij Brahim, maar hij vangt bot. Hanne probeert Jelle op andere gedachten te brengen. Quinten houdt zijn nieuw plan om geld in te zamelen voor zijn operatie geheim voor Hanne. Koen beraamt een nieuw plan tegen Lars.
24:00

Aflevering 186

4,0 0 x
Samira is in de war en heeft tijd nodig. Louise merkt dat haar kleine broertje het leven van Mathias en Vanessa danig overhoop heeft gehaald. De twijfel slaat toe. Zjef wil van de benefiet een groot succes maken. Rudi vreest echter dat hij te veel hooi op zijn vork neemt.
25:00

Aflevering 181

4,0 0 x
Hanne heeft het moeilijk. Rudi probeert haar te troosten en helpt haar samen met Mieke en Zjef om ideeën te verzamelen voor de benefiet. Guido moet opnieuw een bestelling leveren voor Mira, maar komt op het leveradres voor een onaangename verrassing te staan.
24:00

Aflevering 140

3,0 6 x
Guido voelt zich schuldig over wat er zich heeft afgespeeld. Jan vangt hem op. De zaak krijgt echter nog een staartje. Hanne is ziek en wil naar huis, maar niemand kan haar brengen. Jan waarschuwt Francesca voor een rechtszaak tegen Marie-Rose. Lars stelt vast dat de bewakingsbeelden van Wolff & Bos op een cruciaal moment ...
24:00

Aflevering 135

3,0 0 x
Rudi is razend wanneer hij ontdekt dat Zjef 10.000 euro moet ophoesten voor een strip. Zjef ontvangt bovendien een brief van de deurwaarder. Lars en Raven proberen de mysterieuze code van Leon te ontcijferen. Lars gaat er zo in op dat hij Véronique verwaarloost. Peter krijgt de politie over de vloer.
25:00

Aflevering 115

4,3 0 x
Mieke wil samen met Vanessa naar een initiatie paaldansen. Kato lucht haar hart bij Jelle na een afspraakje met Cédric. Dat afspraakje heeft haar serieus van haar melk gebracht. Zjef doet zijn beklag bij Véronique, maar daar kan Rudi niet mee lachen.
23:00

Aflevering 110

3,0 1 x
Jelle krijgt examenvragen doorgestuurd. Samira ontdekt de leugens van Benny en gaat de confrontatie aan. Rudi heeft de nacht doorgebracht bij Wolff & Bos. Hij wordt door Véronique naar huis gestuurd. Jan krijgt verontrustend nieuws.

Familie: de langstlopende Vlaamse soap

Familie is een Vlaamse televisieserie die al sinds 30 december 1991 wordt uitgezonden op VTM. Daarmee is het de langstlopende Belgische soapserie. Op 1 februari 2013 werd de 5000ste aflevering uitgezonden. De soap kent een uitgebreide cast, waar Jef De Smedt (Jan Van den Bossche) en Annie Geeraerts (Anna Dierckx) al sinds het begin deel van uitmaken. Andere castleden in Familie zijn onder meer Sandrine André (Veronique Van den Bossche), Roel Vanderstukken (Benny Coppens), Jasmijn Van Hoof (Stefanie Coppens), Kürt Rogiers (Lars De Wulf), Cathérine Kools (Leen Van den Bossche), Marianne Devriese (Evy Hermans) en Vincent Banić (Guido Van den Bossche).

Het begint in Familie allemaal met Pierre Van den Bossche en Anna Dierckx, de ouders van drie kinderen: Guido, Jan en Rita. Wanneer hun kinderen volwassen beginnen te worden, krijgen Pierre en Anna tweemaal schokkend nieuws: hij is ongeneeslijk ziek en zij is opnieuw zwanger. Nog voor hun dochter Marleen geboren wordt, overlijdt Pierre. Bij de start van de serie is Marleen een volwassen vrouw, die aan de modeacademie studeert. Anna treurt nog dagelijks om het verlies van haar echtgenoot Pierre, maar is ook trots op Guido, die zijn eigen elektronicabedrijf, VDB Systems, opgericht heeft. Ondertussen geeft de familie ook leiding aan een holding waarin een confectieketen (VDB Fashion) en enkele broodjeszaken (VDB Foodbar) zijn opgenomen. Ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches wordt op de voet gevolgd. In de loop der jaren zijn ook andere personages meer in beeld gebracht.

Familie speelt zich voornamelijk af in en rond de stad Mechelen. De soap wordt onder meer gefilmd in het huis van Trudy, waar ze samen met haar man Bart, dochter Louise en stiefzoon Jelle woont. Ook zien we het appartement van Jan, boven zijn café Jan & Alleman, waar hij samen met Linda woont. Viv werkt in het café, dat tevens dienst doet als de stamkroeg van de familie Van den Bossche en vrienden. Ook dochter Leen woonde met haar zoontje Arthur en haar voormalige partner Faroud in het appartement. Agnes trof ten slotte een regeling met haar broer, Mathias, waarna Patrick en zijn schoonzoon Benny, na haar vertrek in haar huis mochten blijven wonen. Het atelier van Patrick grenst aan de woning.

De soap Familie kenmerkt zich door een groot aantal huwelijken, sterfgevallen, en ingewikkelde relaties en familiebanden. Vaak drukt de jongere generatie haar stempel op de gebeurtenissen: de kinderen die in de beginjaren van de serie werden geboren, zijn opgegroeid tot volwassenen met elk hun eigen leven.

Archief