Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Familie

Januari 2020
35:00

Seizoen 29 - 111. Aflevering 111

4,0 20 x
Mathias krijgt van Cédric belangrijk nieuws te horen en tast zijn mogelijkheden af. Iris is niet zeker over haar gevoelens. Peter vraagt Amélie om meer uitleg. Cédric bezoekt de gedenksteen van Kasper en wil weten wie er een beertje heeft achtergelaten. Patrick vertrekt met Jenny op uitstap.
30:00

Seizoen 23 - 186. Familie - 186

4,5 46 x
De hele familie maakt zich op voor het lentefeest van Jelle. Wat aanvankelijk een prachtige dag lijkt te worden, slaat al snel om in een drama. Het feest wordt abrupt onderbroken door een verschrikkelijk incident dat de hele familie Van den Bossche tot in het diepste van haar hart raakt.
40:00

Seizoen 29 - 110. Aflevering 110

4,3 117 x
Cédric brengt Véronique in de problemen. Benny geeft Patrick nog wat goede raad voor zijn uitstap met Jenny. Robyn waarschuwt hem echter. Iris probeert een slim spel te spelen met Peter, maar lijkt daarin te mislukken. Amélie hakt knopen door.
40:00

Seizoen 23 - 185. Familie - 185

4,0 34 x
Rudi is neerslachtig en neemt afscheid van Jonas. Peter roept de Raad van Bestuur samen en dringt aan op het ontslag van Véronique. Mathias vertrekt weer naar Frankrijk om er op zoek te gaan naar nieuwe leveranciers. Peter krijgt weer een andere kant te zien van Elise. Zjef verliest opnieuw geld bij het pokeren en moet Koe...
35:00

Seizoen 29 - 109. Aflevering 109

3,3 63 x
Iris heeft stress voor haar date, terwijl Jenny stresst voor haar uitje met Patrick. Cédric gooit Véronique allerlei verwijten naar het hoofd. Amélie heeft een belangrijke opname in handen en doet een onverwachte zet.
35:00

Seizoen 23 - 184. Familie - 184

3,0 30 x
Marie-Rose steunt Mathias in de heropstart van Bio-Made. Delphine besluit uit het bedrijfje te stappen omdat ze zich gecontroleerd voelt. Rudi is er het hart van in dat Jonas morgen naar Japan vertrekt. Véronique raakt steeds meer geïrriteerd en haalt alles uit de kast om Rudi weer helemaal voor zich te winnen. Mathias ond...
35:00

Seizoen 23 - 183. Familie - 183

3,0 11 x
Rudi maakt Véronique duidelijk dat hij nog altijd van haar houdt. Even later krijgt hij het moeilijk wanneer Jonas aankondigt dat hij voor een maand naar Japan vertrekt met zijn gezin. Peter legt Véronique de schriftelijke bewijzen voor die Delphine uit haar computer heeft gehaald. Het ziet ernaar uit dat ze niet anders ka...
25:00

Seizoen 29 - 108. Aflevering 108

4,0 32 x
Cédric heeft een slecht examen achter de rug en geeft Véronique de schuld. Peter besluit Iris een duwtje in de rug te geven. Amélie wordt betrapt. Jenny popelt van nieuwsgierigheid.
25:00

Seizoen 29 - 100. Aflevering 100

3,8 720 x
De familie Coppens heeft iets te vieren. Stefanie troost Guido bij het afscheid van Mila en Milou. Hanne wil Mieke verrassen voor haar verjaardag. Zij wordt echter bij Fashion opgeschrikt terwijl ze met Lars aan de lijn hangt. Anna waarschuwt Peter en ook Albert probeert op hem in te praten.
30:00

Seizoen 23 - 175. Familie - 175

4,0 93 x
Véronique spreekt af met architect Wouter Dewynter om de inrichting van haar nieuw kantoor te bespreken. De twee worden echter betrapt door Marie-Rose. Rudi, Evy en Hanne keuren het resultaat van hun fotoshoot. Rudi heeft twijfels, maar blijft afspreken met Jonas. Trudy krijgt van Justin te horen dat het niet goed gaat met...

Familie: de langstlopende Vlaamse soap

Familie is een Vlaamse televisieserie die al sinds 30 december 1991 wordt uitgezonden op VTM. Daarmee is het de langstlopende Belgische soapserie. Op 1 februari 2013 werd de 5000ste aflevering uitgezonden. De soap kent een uitgebreide cast, waar Jef De Smedt (Jan Van den Bossche) en Annie Geeraerts (Anna Dierckx) al sinds het begin deel van uitmaken. Andere castleden in Familie zijn onder meer Sandrine André (Veronique Van den Bossche), Roel Vanderstukken (Benny Coppens), Jasmijn Van Hoof (Stefanie Coppens), Kürt Rogiers (Lars De Wulf), Cathérine Kools (Leen Van den Bossche), Marianne Devriese (Evy Hermans) en Vincent Banić (Guido Van den Bossche).

Het begint in Familie allemaal met Pierre Van den Bossche en Anna Dierckx, de ouders van drie kinderen: Guido, Jan en Rita. Wanneer hun kinderen volwassen beginnen te worden, krijgen Pierre en Anna tweemaal schokkend nieuws: hij is ongeneeslijk ziek en zij is opnieuw zwanger. Nog voor hun dochter Marleen geboren wordt, overlijdt Pierre. Bij de start van de serie is Marleen een volwassen vrouw, die aan de modeacademie studeert. Anna treurt nog dagelijks om het verlies van haar echtgenoot Pierre, maar is ook trots op Guido, die zijn eigen elektronicabedrijf, VDB Systems, opgericht heeft. Ondertussen geeft de familie ook leiding aan een holding waarin een confectieketen (VDB Fashion) en enkele broodjeszaken (VDB Foodbar) zijn opgenomen. Ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches wordt op de voet gevolgd. In de loop der jaren zijn ook andere personages meer in beeld gebracht.

Familie speelt zich voornamelijk af in en rond de stad Mechelen. De soap wordt onder meer gefilmd in het huis van Trudy, waar ze samen met haar man Bart, dochter Louise en stiefzoon Jelle woont. Ook zien we het appartement van Jan, boven zijn café Jan & Alleman, waar hij samen met Linda woont. Viv werkt in het café, dat tevens dienst doet als de stamkroeg van de familie Van den Bossche en vrienden. Ook dochter Leen woonde met haar zoontje Arthur en haar voormalige partner Faroud in het appartement. Agnes trof ten slotte een regeling met haar broer, Mathias, waarna Patrick en zijn schoonzoon Benny, na haar vertrek in haar huis mochten blijven wonen. Het atelier van Patrick grenst aan de woning.

De soap Familie kenmerkt zich door een groot aantal huwelijken, sterfgevallen, en ingewikkelde relaties en familiebanden. Vaak drukt de jongere generatie haar stempel op de gebeurtenissen: de kinderen die in de beginjaren van de serie werden geboren, zijn opgegroeid tot volwassenen met elk hun eigen leven.

Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.