Midsomer Murders

Juni 2018
1:29:00

Saint and Sinners

3,0 68 x
Er worden botten teruggevonden van een heilige tijdens archeologische graafwerken. Dat leidt meteen tot veel beroering in het dorpje Midsomer Cicely.  Maar wanneer de leider van de archeologische site vermoord wordt, beseffen hoofdinspecteur Barnaby en inspecteur Nelson al snel dat het niet enkel skeletten zijn die al lange tijd in de grond zaten.
1:30:00

A Dying art

3,0 79 x
Kunst strijkt neer in het pittoreske dorpje Angel's Rise, waar een nieuw beeldenpark geopend wordt. De opening wordt echter overschaduwd door een moord.  Hoofdinspecteur Barnaby en inspecteur Nelson moeten al hun creativiteit bovenhalen als ze de zaak willen ophelderen, een zaak waar kunst en dood aan elkaar gelinkt zijn en alles een diepere betekenis heeft.
Mei 2018
1:29:00

Breaking the chain

Verlopen 4,3 98 x
Een internationale wielerwedstrijd strijkt neer in het dorpje Burwood Mantle.  Wanneer de wedstrijdleider vermoord teruggevonden wordt, komen hoofdinspecteur Barnaby en inspecteur Nelson terecht in een competitief wereldje vol afpersing, omkoperij en bloedvergieten, waarbij winnen het enige doel is.
1:29:00

The incident at Cooper's Hill

3,5 112 x
Er worden vreemde lichtschijnselen in de lucht gezien bij UFO-hotspot Cooper Hill. Een lokale boswachter komt op een vreemde manier aan zijn einde. UFO-spotters zijn ervan overtuigd dat dit het werk is van buitenaardse wezens. Hoofdinspecteur Barnaby en inspecteur Nelson gaan op zoek naar de waarheid.
1:29:00

Habeas Corpus

3,3 135 x
Wanneer het lichaam van landeigenaar Gregory Lancaster verdwijnt tijdens de nacht van zijn overlijden, wordt een sinister web blootgelegd van geheimen en leugens in het dorpje Little Malton. Hoofdinspecteur Barnaby, inspecteur Nelson en forensisch patholoog Kam Karimore proberen de dader te pakken te krijgen.
Januari 2018
1:28:00

A rare bird

Verlopen 3,7 128 x
Een ruzie tussen de vogelspotters van Midsomer-in-the-Marsh neemt een tragische wending wanneer hun voorzitter, Patrick Morgan vermoord wordt teruggevonden in het bos.  Zijn vrouw Nina, een voormalige Russische prima ballerina, is in shock. Ze heeft haar man net verteld dat ze zwanger is van hun eerste kind.  Wie heeft Patrick vermoord? De man had vele vijanden, en dus zijn er haast evenzoveel verdachten.
1:29:00

A sacred trust

Verlopen 4,5 84 x
Vandalen verwoesten 's nachts de prachtige glas-in-loodramen van het klooster in Midsomer. Moeder Julian wil echter geen bemoeienis van de politie. Wanneer Zuster Thomas Aquinas de volgende dag gewurgd wordt teruggevonden, betreden Barnaby en Jones een wereld vol interne spanningen en conflicten ...
1:28:00

The night of the stag

Verlopen 1,5 42 x
Tijdens een dorpsfeest in Midsomer Abbas wordt het lichaam van een belastingcontroleur in een vat appelcider gevonden. De man die een onderzoek voerde naar mogelijke fraude was niet graag gezien door de plaatselijke fruitkwekers. Volgens de patholoog is de controleur niet verdronken in het vat, maar werd hij zo hard door elkaar geschud dat hij is overleden. Barnaby en Jones gaan op onderzoek uit.
1:29:00

The sleeper under the hill

Verlopen 4,0 47 x
Wanneer het lichaam van een boer wordt gevonden in het midden van een cirkel van stenen in Midsomer Mow, zijn de plaatselijke druïden al snel de eerste verdachten. Het slachtoffer, Alex Preston, had plannen om Gorse Meadow om te ploegen, waardoor Crowcall Circle ontoegankelijk zou worden voor de groep onder leiding van hogepriesters Ezra Canning en Leticia Clifford. Inspecteur Barnaby is er echter van overtuigd dat pure menselijke hebzucht - en niet iets spiritueels - het motief zou kunnen zijn...
December 2017
1:28:00

The Oblong murders

Verlopen 4,0 102 x
Patholoog Dr Bullard vraagt Barnaby de verdwijning van Lucy Oliver te onderzoeken, de dochter van vrienden van hem. Lucy is verdwenen nadat ze toegetreden was tot de Oblong Foundation, een newagegroep gevestigd in het huis van Ruth Lambert, wier ouders zijn overleden tijdens een explosie op hun boot. Rechercheur Jones gaat undercover in de groep.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.