Spitsbroers

November 2017
50:19

Aflevering 10

Verlopen 3,9 1 048 x
Nadat Dennis een andere auto aanrijdt, panikeert hij. Zijn rijbewijs werd enkele weken geleden ingetrokken en bovendien heeft hij te veel gedronken. Als de politie hem oppakt, kan hij zijn transfer vergeten...
Oktober 2017
51:27

Aflevering 9

Verlopen 4,0 669 x
Dennis moet, tegen zijn wil in, het nieuwe seizoen aanvatten bij Racing Genk. Daar zijn er nog steeds grote problemen. Nina is het niet eens met het clubbeleid van de nieuwe voorzitter en wil zijn financiële praktijken onderzoeken. Ze vreest dat hij de familieclub van haar grootvader kapot zal maken. Voor Alan en David Derizzo is het money time: de 24 uur van Zolder.
51:56

Aflevering 8

Verlopen 3,8 712 x
Dennis krijgt schokkend nieuws te horen. Zijn makelaar overtuigt hem even vakantie te nemen om zijn hoofd leeg te maken. Frieda probeert in te spreken op de nieuwe voorzitter. Roel heeft intussen nieuwe energie gekregen door zijn nieuwe vriendin en geeft zich 200 procent. Alan en racepiloot David Derizzo maken zich klaar voor de 24 uur van Zolder.
57:24

Aflevering 7

Verlopen 4,6 858 x
Dennis Moerman is op missie: hij wil een dikke transfer en reist met zijn makelaar Gilles Van Vaerenbergh en Ibi af om een overstap te tekenen. Nina heeft het ontzettend moeilijk. Ze sluit zich op, wil niemand zien. Alan maakt zich zorgen om haar. Bovendien probeert hij van Manu af te raken, nu hij nieuwe een job heeft gescoord. Roel laat zich intussen helemaal gaan.
56:02

Aflevering 6

Verlopen 4,0 658 x
Alan wordt verlost van zijn enkelband. Hij wil dat met slechts één iemand vieren, maar Nina blijft hem negeren. Bovendien zet Manu hem steeds meer onder druk om weer in zaken verzeild te geraken waar hij mijlenver van weg wil blijven. Racing Genk is aan een opmars bezig met Dennis als kapitein en enfant terrible Andy Fonck als doelpuntenmachine. Genk staat op een zucht van de titel. De stad maakt zich op voor een groot feest. Of loopt het opnieuw mis?
52:17

Aflevering 5

Verlopen 4,0 545 x
Na de aanvaring tussen Dennis en Andy rommelt het bij Racing Genk. Ook privé gaat het Dennis niet voor de wind. Zijn broer Alan weigert nog tegen hem te praten, na wat hij hem geflikt heeft. Ondertussen haalt Alans verleden hem in wanneer Manu Tuytelaers, de criminele ex-uitbater van de Versuz, wordt vrijgelaten uit de cel. Het huwelijk van Leo en Frieda kent een stevige dip. Ook met de revalidatie van Roel gaat het bergaf.
September 2017
52:49

Aflevering 4

Verlopen 4,8 571 x
Dennis mist nog steeds vertrouwen en presteert slecht op het veld. Op de koop toe wordt hij gechanteerd door een journalist. Zijn broer Alan zit in zak en as: zowel professioneel als privé krijgt hij een zware tegenslag te verduren. Leo heeft het intussen steeds moeilijker om het management van zijn zoon op zich te nemen.
52:05

Aflevering 3

Verlopen 4,1 793 x
Alan vertelt vriend en vijand dat hij werk heeft, één van zijn voorwaarden om te vermijden dat hij terug de cel in vliegt. Roel wordt vervangen door Andy Fonck, een onhandelbare arrogante Nederlander die al bij verschillende clubs werd buitengesmeten. Hij zaait meteen tweedracht in de ploeg. Ibi organiseert het openingsfeest van de Versuz, die door Dennis en Roel werd gekocht. Daar wil Dennis door een gewaagde weddenschap het rugnummer van Fonck afpakken.
52:24

Aflevering 2

Verlopen 4,3 1 241 x
Dennis Moerman en zijn ploegmakkers van Racing Genk zitten in zak en as na het ongeluk van Roel Thevenage. Terwijl de ploeg over het trauma heen probeert te komen, gaat technisch directeur Nico Temmerman op zoek naar een vervanger voor zijn spits. Voor Alan is de confrontatie met het leven buiten de gevangenis niet vanzelfsprekend. Zijn goede voornemens worden al snel op de proef gesteld.
50:57

Aflevering 1

Verlopen 4,2 3 609 x
Acht maanden na het einde van seizoen één: topspits Dennis Moerman leidt samen met z'n buddy Roel Thevenage KRC Genk naar de top van de competitie. Dennis heeft alles: succes, geld, meisjes en feestjes. Hij wil maar één ding: kampioen spelen en daardoor een vette buitenlandse transfer versieren. Z'n broer Alan komt na een wagendiefstal met een enkelband vrij uit de gevangenis en moet z'n leven van nul weer opbouwen. Maar het wordt een moeilijk parcours, dat begint met het aanvaarden van een rot...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.