Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Spitsbroers

Seizoen 1
50:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - De transfer

3,0 27 x
Nadat Dennis een andere auto aanrijdt, panikeert hij. Zijn rijbewijs werd enkele weken geleden ingetrokken en bovendien heeft hij te veel gedronken. Als de politie hem oppakt, kan hij zijn transfer vergeten.
51:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - 24 uur

4,0 16 x
Dennis wil weg, maar moet het nieuwe seizoen aanvatten bij Racing Genk, waar het nog steeds rommelt in de bestuurskamer. Nina is het niet eens met het clubbeleid van de nieuwe voorzitter en wil zijn financiële praktijken onderzoeken. Ze vreest dat hij de familieclub van haar grootvader kapot zal maken.
51:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - You can't always get what you want

4,0 14 x
Dennis krijgt schokkend nieuws te horen. Zijn makelaar overtuigt hem even vakantie te nemen om zijn hoofd leeg te maken. Frieda probeert in te spreken op de nieuwe voorzitter. Roel heeft intussen nieuwe energie gekregen door zijn nieuwe vriendin en geeft zich 200 procent. Alan en racepiloot David Derizzo maken zich klaar v...
57:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Level up

4,0 21 x
Dennis Moerman wil een dikke transfer versieren. Hij reist met zijn makelaar en Ibi af om een overstap te tekenen. Nina heeft het ontzettend moeilijk. Ze sluit zich op en wil niemand zien. Alan maakt zich zorgen om haar. Bovendien probeert hij van Manu af te raken, nu hij nieuwe een job heeft.
57:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - De titel

4,0 25 x
Alan wordt verlost van zijn enkelband en wil dat met slechts één iemand vieren, maar Nina blijft hem negeren. Bovendien zet Manu hem steeds meer onder druk om opnieuw duistere zaakjes te doen. Racing Genk staat na een sterke opmars met Dennis als kapitein en enfant terrible Andy Fonck als doelpuntenmachine op een zucht van...
Seizoen 2
52:00

Seizoen 2, Aflevering 4 - Foncky Time

4,0 35 x
Dennis mist nog steeds vertrouwen en presteert slecht op het veld. Op de koop toe wordt hij gechanteerd door een journalist. Zijn broer Alan zit in zak en as: zowel professioneel als privé krijgt hij een zware tegenslag te verwerken. Leo heeft het intussen steeds moeilijker om het management van zijn zoon op zich te nemen.
Seizoen 1
52:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Versuz/Versus

2,7 24 x
Alan vertelt vriend en vijand dat hij werk heeft, één van zijn voorwaarden om te vermijden dat hij opnieuw in de cel vliegt. Roel wordt vervangen door Andy Fonck, een arrogant Nederlands enfant terrible dat al bij verschillende clubs werd buitengegooid. Hij zaait meteen tweedracht in de ploeg. Ibi organiseert het openingsf...
Seizoen 2
52:00

Seizoen 2, Aflevering 2 - Druk

4,1 69 x
Dennis Moerman en zijn ploegmakkers van Racing Genk zitten in zak en as na het incident van Roel Thevenage. Terwijl de ploeg over het trauma heen probeert te komen, gaat technisch directeur Nico Temmerman op zoek naar een vervanger voor zijn spits. Voor Alan is de confrontatie met het leven buiten de gevangenis niet vanzel...
Seizoen 1
50:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Samen of niet

4,5 66 x
Acht maanden na het einde van seizoen één: topspits Dennis Moerman leidt samen met z'n buddy Roel Thevenage KRC Genk naar de top van de competitie. Hij wil maar één ding: kampioen spelen en daardoor een vette buitenlandse transfer versieren.
47:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - De Basis

3,9 26 x
Op de slotspeeldag van de competitie wordt de titelstrijd beslecht en Genk kan landskampioen worden. De pers, KRC-voorzitter Beernaert en technisch directeur Nico Temmerman willen spits Dennis terug in het elftal, maar coach Spechtmans denkt daar anders over.
Archief