Spitsbroers

Spitsbroers gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
50:00
Spitsbroers

Nadat Dennis een andere auto aanrijdt, panikeert hij. Zijn rijbewijs werd enkele weken geleden ingetrokken en bovendien heeft hij te veel gedronken. Als de politie hem oppakt, kan hij zijn transfer vergeten.

Seizoen 2
51:00
Dennis wil weg, maar moet het nieuwe seizoen aanvatten bij Racing Genk, waar het nog steeds rommelt in de bestuurskamer. Nina is het niet eens met het clubbeleid van de nieuwe voorzitter en wil zijn financiële praktijken onderzoeken. Ze vreest dat hij de familieclub van haar grootvader kapot zal maken.
51:00
Dennis krijgt schokkend nieuws te horen. Zijn makelaar overtuigt hem even vakantie te nemen om zijn hoofd leeg te maken. Frieda probeert in te spreken op de nieuwe voorzitter. Roel heeft intussen nieuwe energie gekregen door zijn nieuwe vriendin en geeft zich 200 procent. Alan en racepiloot David Derizzo maken zich klaar v...
57:00
Dennis Moerman wil een dikke transfer versieren. Hij reist met zijn makelaar en Ibi af om een overstap te tekenen. Nina heeft het ontzettend moeilijk. Ze sluit zich op en wil niemand zien. Alan maakt zich zorgen om haar. Bovendien probeert hij van Manu af te raken, nu hij nieuwe een job heeft.
57:00
Alan wordt verlost van zijn enkelband en wil dat met slechts één iemand vieren, maar Nina blijft hem negeren. Bovendien zet Manu hem steeds meer onder druk om opnieuw duistere zaakjes te doen. Racing Genk staat na een sterke opmars met Dennis als kapitein en enfant terrible Andy Fonck als doelpuntenmachine op een zucht van...
52:00
Na de aanvaring tussen Dennis en Andy rommelt het bij Racing Genk. Ook privé gaat het Dennis niet voor de wind. Zijn broer Alan weigert nog tegen hem te praten, na wat hij hem geflikt heeft. Ondertussen haalt Alans verleden hem in wanneer Manu Tuytelaers, de criminele ex-uitbater van de Versuz, wordt vrijgelaten. Het huwel...
Seizoen 1
46:00
Nu Deboosere is ontslagen, is het Spechtmans die als nieuwe coach de plak zwaait bij Racing Genk. Hij neemt zijn spelers meteen mee op afzondering.
44:00
De 21-jarige Alan en zijn broer Dennis willen graag profvoetballer worden. Voor een van hen lijkt die droom werkelijkheid te kunnen worden wanneer de trainer van KRC Genk naar een match komt kijken.
43:00
Na de nederlaag tegen KV Mechelen neemt de druk toe bij Racing Genk. Moerman begint op de bank, maar coach Deboosere besluit hem zijn eerste kans te geven en haalt spits Thevenage van het veld.
43:00
Frieda vindt dat het tijd wordt om een manager in te schakelen voor haar zoon, nu hij een contract krijgt aangeboden bij KRC Genk.
47:00
Nadat hij een tegenstander heeft neergeslagen, wordt Dennis vier weken geschorst. Coach Spechtmans stuurt hem daarop naar de B-kern. Daar is de spits niet mee opgezet.
47:00
Op de slotspeeldag van de competitie wordt de titelstrijd beslecht en Genk kan landskampioen worden. Coach Spechtmans is niet van plan om Dennis opnieuw op te nemen in het elftal.
43:00
De nieuwe aanpak van KRC-coach Spechtmans werpt zijn vruchten af. De prestaties zijn er, de pers is positief over Genk én de sfeer in de ploeg zit voor het eerst sinds lang weer snor.
46:00
Manu, de eigenaar van de Versuz, schakelt Guy en Alan, die allebei in geldnood zitten, in om louche zaken voor hem te doen. Tijdens hun eerste opdracht loopt het al meteen grondig fout.
Seizoen 2
52:00
Alan vertelt vriend en vijand dat hij werk heeft, één van zijn voorwaarden om te vermijden dat hij opnieuw in de cel vliegt. Roel wordt vervangen door Andy Fonck, een arrogant Nederlands enfant terrible dat al bij verschillende clubs werd buitengegooid. Hij zaait meteen tweedracht in de ploeg. Ibi organiseert het openingsf...
Seizoen 1
45:00
Nina gaat met Alan naar de spoedafdeling. Het is opnieuw grote liefde tussen Leo en Frieda. Dennis kan niet geloven dat Caro, Miss België, hem haar gsm-nummer gegeven heeft.
45:00
Temmerman is enthousiast over de prestaties van Dennis bij KRC Genk en doet Leo een nieuw contractvoorstel voor zijn poulain.
Seizoen 2
50:00
Acht maanden na het einde van seizoen één: topspits Dennis Moerman leidt samen met z'n buddy Roel Thevenage KRC Genk naar de top van de competitie. Hij wil maar één ding: kampioen spelen en daardoor een vette buitenlandse transfer versieren.
52:00
Dennis mist nog steeds vertrouwen en presteert slecht op het veld. Op de koop toe wordt hij gechanteerd door een journalist. Zijn broer Alan zit in zak en as: zowel professioneel als privé krijgt hij een zware tegenslag te verwerken. Leo heeft het intussen steeds moeilijker om het management van zijn zoon op zich te nemen.
52:00
Dennis Moerman en zijn ploegmakkers van Racing Genk zitten in zak en as na het incident van Roel Thevenage. Terwijl de ploeg over het trauma heen probeert te komen, gaat technisch directeur Nico Temmerman op zoek naar een vervanger voor zijn spits. Voor Alan is de confrontatie met het leven buiten de gevangenis niet vanzel...
Archief