Op De Vlucht

Op De Vlucht herbekijken

Februari 2020

Seizoen 2 - 5. Willem Van H.

3,7 291 x
John van den Heuvel spoort Willem Van H. op die in 2011 Ruben Wijnen met een glas in zijn oor stak.

Seizoen 2 - 4. Henry K.

4,0 374 x
John van den Heuvel spoort de voortvluchtige crimineel Henry K. op.

Seizoen 2 - 3. Dennis T.

4,3 479 x
John van den Heuvel spoort de verdachte Dennis T op. In de Thalys gaat John de confrontatie aan.

Seizoen 2 - 2. Roger Lips

4,2 420 x
John van den Heuvel spoort Roger Lips op in Dubai en confronteert hem met zijn aanklacht tegen fraude.
Januari 2020

Seizoen 2 - 1. Saban Baran

4,3 187 x
Saban Baran is de hoofdrolspeler in een van de grootste mensenhandelzaken van de afgelopen twintig jaar. Meer dan honderd vrouwen werden hierbij uitgebuit en tot prostitutie gedwongen. Baran is hiervoor veroordeeld tot een gevangenisstraf van acht jaar, maar als hij verlof krijgt om zijn vrouw en pasgeboren kind te bezoeke...
Augustus 2019

Seizoen 1 - 5. Milutin G.

4,0 127 x
Milutin G is een oorlogsmisdadiger die wordt gezocht door Interpol voor verschillende misdaden. Tijdens zijn zoektocht komt John van den Heuvel er echter achter dat de man in Nederland woont. Hij verblijft in het Brabantse Roosendaal en er moet een arrestatieteam aan te pas komen om hem op te pakken.

Seizoen 1 - Robert V.d.R.

4,0 137 x
John gaat op zoek naar meesteroplichter Robert van de R. en spoort hem op in het Spaanse Marbella, waar hij in koninklijke luxe leeft. Met hulp van de Spaanse politie weet John de fraudeur achter de tralies te krijgen.
Juli 2019

Seizoen 1 - Melfrin K.

4,3 346 x
John van den Heuvel en zijn team zijn op Curacao. Ze gaan op zoek naar Melfrin K., een gevluchte crimineel die nog jaren in de gevangenis moet voor een schietpartij in Den Haag. Melfrin K. wordt door justitie gezocht en staat bekend als gevaarlijk.

Seizoen 1 - Richard B.

3,0 206 x
In de eerste aflevering gaat John in de Filipijnen op zoek naar de Nederlandse pedofiel Richard B. Hij is veroordeeld voor kindermisbruik, maar weet al jaren uit handen te blijven van justitie. Na een lange zoektocht weet John hem op te sporen in een sloppenwijk, waar hij zich opnieuw aan een minderjarige jongen heeft verg...
Archief