Op De Vlucht

2019
45:00

Seizoen 1 - 5. Milutin G.

4,0 4 x
Milutin G is een oorlogsmisdadiger die wordt gezocht door Interpol voor verschillende misdaden. Tijdens zijn zoektocht komt John van den Heuvel er echter achter dat de man in Nederland woont. Hij verblijft in het Brabantse Roosendaal en er moet een arrestatieteam aan te pas komen om hem op te pakken.
45:00

Seizoen 1 - Robert V.d.R.

3,0 33 x
John gaat op zoek naar meesteroplichter Robert van de R. en spoort hem op in het Spaanse Marbella, waar hij in koninklijke luxe leeft. Met hulp van de Spaanse politie weet John de fraudeur achter de tralies te krijgen.
45:00

Seizoen 1 - Melfrin K.

4,3 16 x
John van den Heuvel en zijn team zijn op Curacao. Ze gaan op zoek naar Melfrin K., een gevluchte crimineel die nog jaren in de gevangenis moet voor een schietpartij in Den Haag. Melfrin K. wordt door justitie gezocht en staat bekend als gevaarlijk.
45:00

Seizoen 1 - Richard B.

3,0 21 x
In de eerste aflevering gaat John in de Filipijnen op zoek naar de Nederlandse pedofiel Richard B. Hij is veroordeeld voor kindermisbruik, maar weet al jaren uit handen te blijven van justitie. Na een lange zoektocht weet John hem op te sporen in een sloppenwijk, waar hij zich opnieuw aan een minderjarige jongen heeft verg...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.