Panenka!

Afleveringen

De euforie bij de Fransen was groot na de zege tegen Duitsland

3,0 1 x
De euforie bij de Fransen was groot na de zege tegen Duitsland van Panenka! is uitgezonden op woensdag 26 april 2017 om 5:46 uur en was te zien op Sporza.

Froome slaat dubbelslag na spectaculaire afdaling

3,0 0 x
Froome slaat dubbelslag na spectaculaire afdaling van Panenka! is uitgezonden op woensdag 26 april 2017 om 5:46 uur en was te zien op Sporza.

Mulder over de elleboog van Froome: "Technisch goed uitgevoerd"

3,0 0 x
Mulder over de elleboog van Froome: "Technisch goed uitgevoerd" van Panenka! is uitgezonden op woensdag 26 april 2017 om 5:46 uur en was te zien op Sporza.

Mulder over Froome: "Dit lijkt mij het allermakkelijkst"

3,0 0 x
Mulder over Froome: "Dit lijkt mij het allermakkelijkst" van Panenka! is uitgezonden op woensdag 26 april 2017 om 5:46 uur en was te zien op Sporza.

Planckaert over Yates: "Ik zou een staking organiseren"

3,0 0 x
Planckaert over Yates: "Ik zou een staking organiseren" van Panenka! is uitgezonden op woensdag 26 april 2017 om 5:46 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.