Panenka!

Afleveringen

De euforie bij de Fransen was groot na de zege tegen Duitsland

3,0 0 x
De euforie bij de Fransen was groot na de zege tegen Duitsland van Panenka! is uitgezonden op dinsdag 21 maart 2017 om 17:56 uur en was te zien op Sporza.

Froome slaat dubbelslag na spectaculaire afdaling

3,0 1 x
Froome slaat dubbelslag na spectaculaire afdaling van Panenka! is uitgezonden op dinsdag 21 maart 2017 om 17:56 uur en was te zien op Sporza.

Mulder over de elleboog van Froome: "Technisch goed uitgevoerd"

3,0 1 x
Mulder over de elleboog van Froome: "Technisch goed uitgevoerd" van Panenka! is uitgezonden op dinsdag 21 maart 2017 om 17:56 uur en was te zien op Sporza.

Mulder over Froome: "Dit lijkt mij het allermakkelijkst"

3,0 0 x
Mulder over Froome: "Dit lijkt mij het allermakkelijkst" van Panenka! is uitgezonden op dinsdag 21 maart 2017 om 17:56 uur en was te zien op Sporza.

Planckaert over Yates: "Ik zou een staking organiseren"

3,0 0 x
Planckaert over Yates: "Ik zou een staking organiseren" van Panenka! is uitgezonden op dinsdag 21 maart 2017 om 17:56 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.