De afspraak

Afleveringen
09:49

Imbo: "Ik wil gewoon een eerlijke belasting"

3,0 9 x
Het leven van een alleenstaande is niet goedkoop in België en dus geeft Mechelen een korting van €25. Wat denkt Liesbeth Imbo? Je ziet het in De Afspraak.
11:37

Zindert de shock van de verkiezingsuitslag nog na in New York?

4,0 9 x
De Afspraak spreekt met Patrick van Rosendaal over het leven in de stad New York en de schok van de verkiezingen van Trump. Ontdek nu meer.
16:21

Schreef Molenbeekse schepen een islamofoob boek?

4,0 17 x
Het leven van een single, de commotie in Molenbeek en het leven in New York met president Trump. Dat staat er op het programma in De Afspraak.
16:52

Hedebouw: "Links moet er terug voor durven gaan"

2,0 25 x
De Afspraak spreekt met Raoul Hedebouw (PTB) en Carl Devos over de populariteit van de PTB in Wallonië. Wat is er gaande? Ontdek het in De Afspraak.
11:18

Platel: "Zij speelde een rol, hij nam haar leven"

4,0 8 x
De Afspraak spreekt met Pascale Platel over de verkrachtingsscène in Last Tango in Paris. Ontdek nu meer in De Afspraak.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.