De afspraak

Afleveringen
10:13

"Democraten kunnen altijd mooiere affiche voorleggen dan Republikeinen"

3,0 16 x
Binnenkort vindt de inauguratie van Donald Trump plaats, maar een muzikaal feestje wordt het niet. Journalist Bart Steenhaut vertelt je meer in De Afspraak.
15:35

Een nieuwe fase voor de Oosterweelverbinding?

4,0 9 x
De Afspraak neemt de Oosterweelverbinding onder de loep, want de auditeur van de Raad van State zegt dat een alternatief onvoldoende onderzocht is.
12:40

Fernand Huts: "De City gaat naar de chaos toe

4,0 13 x
De Afspraak spreekt met ondernemer Fernand Huts over de Brexit, want die wordt hard én duidelijk volgens de Britse premier Theresa May. Hoe reageert Huts?
09:58

Bond Zonder Naam: “Wij zijn geen bende positivo’s”

4,0 19 x
De Afspraak spreekt met Anniek Gavriilakis van de Bond zonder Naam, over haar organisatie want die is helemaal niet zo stoffig als de naam doet vermoeden.
16:58

Dedecker en Vander Taelen in de clinch over Israël en Palestina

3,0 34 x
De Afspraak spreekt met Jean-Marie Dedecker en Luckas Vander Taelen over het conflict tussen Israël en Palestina en dat leidt tot een vurig debat.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.