Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor De Vetste Vakantie.

De Vetste Vakantie

In De vetste vakantie zoekt presentatrice Dina Tersago uit wat er gebeurt wanneer kinderen voor één keer zelf mogen beslissen waar de vakantie heengaat. De vakantiebestemming, het verblijf en de activiteiten; de kinderen hebben echt alles in handen. Zelfs het inpakken van de koffers van hun ouders nemen ze voor hun rekening. Gelukkig is Dina Tersago er om hen op weg te helpen en te wijzen op de essentiële zaken die je nodig hebt op vakantie. De ouders komen er pas bij vertrek achter welke vakantie hen te wachten staat. In De vetste vakantie vertrekken per aflevering twee gezinnen op een reis, die zomaar in New York of het strand van Mauritius zou kunnen eindigen.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.