Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor The X-files.

The X-files

The X-files is een Amerikaanse sciencefictionserie, waarin FBI-agenten Fox Mulder (David Duchovny) en Dana Scully (Gillian Anderson) proberen onopgeloste en onverklaarbare FBI-zaken op te lossen: de zogenaamde X-files. Mulder gelooft in het paranormale en het bestaan van buitenaardse wezens. Hij heeft zijn leven gewijd aan het bewijzen van hun bestaan en het terugvinden van zijn zusje, die volgens hem ontvoerd is door aliens. Zijn partner Scully heeft echter meer vertrouwen in de wetenschap. Ze heeft geneeskunde gestudeerd en krijgt de opdracht het werk van Mulder te bekritiseren. De serie kan worden onderverdeeld in zogenaamde losse afleveringen waarin een zaak binnen een aflevering wordt opgelost en mythologie-afleveringen. De tv-serie behandelt veel complottheorieën en overheidsgeheimen, zoals Area 51. Andere castleden in The X-files zijn onder meer Mitch Pileggi, Robert Patrick en Annabeth Gish.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.