Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Louis Theroux.

Louis Theroux

De Britse documentairemaker Louis Theroux zoekt in zijn documentaires mensen of groepen op met wie de kijker normaliter niet snel in contact zou komen. Hij interviewt mensen die er ongewone ideeën of een ongewone levenswijze op na houden. Louis Theroux staat bekend om de oprechte en informele wijze waarop hij op zoek gaat naar het menselijke aspect in deze werelden en levensstijlen. Een van zijn bekendste documentaireseries is Louis Theroux's Weird Weekends. De Brit verschaft in zijn programma’s een kijkje in intrigerende geloofsovertuigingen, gedragingen en instituties door de mensen in het middelpunt ervan te leren kennen, zo ging hij op bezoek bij de Westboro Baptist Church en volgde hij Max Clifford.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.