Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Kroonprinsen.

Kroonprinsen

De documentairereeks Kroonprinsen volgt vier jonge veldrijders: Wout van Aert, Mathieu van der Poel, Laurens Sweeck en Eli Iserbyt. Na het afscheid van Sven Nys is de sport overgenomen door deze vier talenten. De kroonprinsen binden de strijd aan om de troon. Het resultaat is een uniek inkijkje in het dagelijkse leven van het viertal. Ze komen in het weekend in actie in de veldritten, maar worstelen daarnaast met het volwassen worden, de torenhoge verwachtingen van hun omgeving en hun eigen drang naar roem. Kroonprinsen laat de kijker het veldrijden van binnenuit beleven. Wie gaat het beste om met de chaos en stress? En hoe gaan hun families om met de jonge veldrijders?

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.