Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Amigo's.

Amigo's

Amigo's is een Vlaamse tv-serie waarin vijf ex-gevangenen een nieuw leven trachten op te bouwen. Ze hebben alle vijf in Den Amigo gezeten, de gevangenis van Gent. Nadat ze hun straf hebben uitgezeten, besluiten ze een restaurant te beginnen in een oud bordeel. De mannen willen op een eerlijke manier de kost verdienen, maar al snel komen ze tot de ontdekking dat het rechte pad bezaaid ligt met hindernissen. Zo heeft Halil om zijn aandeel in het restaurant te bekostigen een overval gepleegd. De hoofdrollen in Amigo’s worden vertolkt door Jurgen Delnaet, Johny Voners, Wouter Hendrickx, Matthieu Sys, Sahin Avci, Tom Van Bauwel, Kürt Rogiers, Frances Lefebure, Kristine Van Pellicom, Sandrine André, Ruth Becquart, Janne Desmet en Daisy Van Praet.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.